Vad har jag gett mig in på?

Det är höstlov. Jag var i skolan 9-16.30 idag. Börjar undra om det är något fel på mig...

Repreprep, konsert på konsert. Tur att det är kul i alla fall. Ikväll ska jag sova tills jag vaknar, och oj vad jag längtar.
 
För ett år sen var jag här med min dåvarande klass och oj vad det känns som evigheter sen.

Tjohofiggedittan hatt

Hihi ansiktsburk <3

Men hej på er! Det snöar ju! Och jag har varit på mozarts requiem ikväll och gjort två prov+ två konserter den här veckan och imorgon firar jag två månader med världens finaste och sen är det höstlov. Helt okej <3


Jag är inte ens vaken.

Konserterna har faktiskt gått bra, och matteprovet också. Nu är jag bara så fasansfullt trött. Så här får ni en bild på mig när jag gäspar.


Det är för mycket.

Två alldeles för oförberedda konserter måndag och tisdag, matteprov imorgon (!!!), plugg, trötthet, stress...

Då behöver man ibland ta en paus. Och åka med sin mor till den fina ön till sin fina gudfamilj. Lantluft, massa jättegod mat med äpplen från trädgården och lamm från grannen, gungstolar med fårplädar, promenader med hästarna längstmed vattnet och skogens fina höstfärger.

Gotland, du är underbar <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/850069/images/2012/pic_508400c59606ee030ea9cdc8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/850069/images/2012/pic_508401219606ee030b8897aa.jpg" class="image">


Har jag en blogg?

Ja, just det.
Fysikprov på torsdag, kladdkakemuffins hos min vän Frida igår, 3 timmars övning i fredags, mys med alla möjliga nära och kära. Mitt liv är ganska härligt. Och ganska hektiskt. Jag önskar jag orkade blogga lite mycket och engagerat som jag har gjort förut, men annat kommer i vägen. Livet till exempel.

Vi får se hur mycket bloggande det blir framöver. Sköt om er tills vi hörs igen <3

Nu var ju helgen slut igen.

Det är fint och höstligt ute, och jag har haft min sista mozartföreställning på Operan.

Förutom det har jag gjort precis allt förutom att plugga. Ha filmmys med lakrits och glass, baka scones, äta systers vaniljbullar, åka till pojken min för att äta hembakad pizza och ha Star Wars-maraton med ett härligt gäng människor och sist men inte minst, att bli sjuk.

Vill bara tillägga att det borde delas ut en premie till alla (i mitt fall) pojkvänner som stannar med en i sängen när man är sjuk tills man nästan somnar för att sedan gå upp och ta hand om köket själv. Gosigare sak får man leta efter <3

 


Godnatt.


10

Nu är det oktober. Välkommen kyla, regn, rusk, stress, plugg, mörker. Tack världen för att du har uppfunnit te och stickade halsdukar. Pusspuss


RSS 2.0