Glad midsommar!

Jag har ingen aning om vad jag själv gör just nu (pga tidsinställt), men jag hoppas jag är glad och att det är fint väder och att ni också har det bra! Massa sommarpussar ♥

Mot LUND!!!

Wehå, nu är det äntligen dags! En resväska stor som hela min garderob (och med i princip hela garderobsinnehållet i), min kontrabas och jag ska på något mirakulöst vis lyckas ta oss till centralen snart och på tåget till Lund. Kan bli spännande! (svar ja, jag är lite orolig för hur det ska gå)

Tror inte det lär bli särskilt mycket bloggande under de kommande två veckorna, men jag kommer väl antagligen nås på facebook och sådär, så ni får väl ha det såjävla grymt nu så hörs vi en annan gång!
Puss på er ♥

Det är sommar,

jag köpte ett linne med smultron på idag och livet känns allmänt awesome. :D
Lite läskigt bara att jag om ca två dagar ska ge mig iväg till Lund -  själv - och spela i orkester - svår orkester - med en massa 20-plussare... Meen det blir nog jättekul ändå. Ska bara vara lite nervös först.
Nu ska jag städa mitt rum, det är fortfarande lite kaos efter allt-är-stressigt-och-jag-hinner-inte-städa-slutet på terminen. Pusspuss

Kände att jag behövde ta upp det här


Så här såg jag ut sommaren mellan 7an och 8an.
Då jag på allvar började tycka att jag var för tjock.
FÖR TJOCK?! Fattar ni?!
Kroppskomplex och dagens samhälle kan åstadkomma så otroligt mycket hemskt, bara en massa, massa bullshit. Jag menar, var ser ni tjockheten på mig här?

Idag väger jag betydligt mer än vad jag gjorde på bilden, men jag är fortfarande inte tjock. Jag är fan helt normal och jag börjar äntligen inse det själv. Om någon som läser detta har såna här tankar tror jag (tyvärr) inte att ett inlägg som det här kan hjälpa er att inse, men jag ska ändå försöka:

Ni är alla så otroligt fina som ni är, snälla, bara förstå det. Allt blir så mycket bättre då ♥

Alldeles för sent


Kom på vart jag egentligen ville gå alldeles för sent och gör nu ett försök att ändra i mitt gymnasieval. Hoppas på det bästa

Text från mitt hjärta till en plats jag alltid kommer bära med mig


Jag vet inte vart jag ska börja... Ett sportlov för sex år sedan fick jag ett brev om att jag hade blivit antagen till en stor musikskola inne i innerstan. Detta innebar att jag skulle sluta i min skola som låg 20 min promenad hemifrån och istället börja behöva åka en timme själv varje morgon till en ny skola där sånär som alla var främlingar för mig.

Så förväntansfull jag var! Jag hade hört så mycket om skolan, min storebror gick där och jag hade varit på så mycket konserter och annat roligt.

Men jag var ganska rädd också. När mitt 10åriga jag låg i sängen natten innan skolstartet så var mitt huvud sprängfyllt med frågor. Hur skulle det bli? Skulle jag trivas? Hur var min nya klass? Låg alla de också uppe och tänkte samma sak som jag?

Men hade jag tvekat om jag hade vetat vilka fantastiska sex år jag skulle få? Om jag hade vetat vilken fantastisk klass jag skulle hamna i och vilka vänner för livet jag skulle få? Om jag hade förstått vad innebörden av "AF-andan" var redan då en nia som höll tal för oss fyror nämde det? Inte alls.

Under de här sex åren har jag vuxit så mycket som människa. Jag har kunnat få vara mig, något som är bland det allra finaste man kan få. Det är det som vi kallar "AF-andan" och som jag verkligen vill påstå är unikt. Är du kille som väljer att klä dig i tjejkläder är du välkommen på AF utan utfrysning och annat, är du som jag och gillar kontrabas, matte och hellre sitter hemma och broderar än att festa får du göra det och accepteras lika mycket som vem annan som helst. Detta har gjort mig självsäker, stark och helt enkelt till den person jag är idag.

En annan sak som alltid har knutit hela skolan samman (och det är ändå en rätt skola vi snackar om) är intresset för musik. Vi har alla valt att söka in till en skola som måste ha extra mycket plugg för att också kunna satsa på körsång för att vi verkligen tycker om det. Vart du än vänder dig i skolan kan du höra folk som sjunger, och folk hakar gärna på och sjunger stämmor på allt ifrån Pokémon-sången till Mozarts Requiem till Polisbils-sirener.

Jag har inte mycket mer att tillägga, mer än att jag nu har stått i kyrkan för sista gången och sjungit Sommarpsalm medan tårarna flödade ner och att jag har insett att jag inte kunde ha hittat en bättre grundskola. Nu väntar gymnasiet och senare vuxenlivet på mig, och jag är redo. Men samtidigt kommer jag alltid bära med mig denna underbara plats i mitt hjärta.

Tack för allt. ♥

Skippar mascaran idag

Oj...
(vet att jag tjatar men) Jag tar grundskoleexamen idag.
Tjoflöjt eller nåt

Livet é en gåta, man blir till och lever sitt liv...

Ursäkta för melankolisk-heten de senaste dagarna.
Men jag slutar nian imorgon.
Vår klass vann fotbollsturneringen mot hela årskursen idag, så nu är det officciellt att vi är den bästa klassen. Och imorgon ska jag stå med fanan med skolans emblem på avslutningen i kyrkan.
Puss

Varför sover inte jag?

Är precis hemkommen från en sjukt fin (sista, snyft) klassresa med min älskade 9A. Kul har det varit i Glennstad (gbg) trots att det bara var under ca 1 ½ dygn. Fy vad jag kommer sakna er ♥


HAHAH, fridas bild från när vi härmade en staty. Yolo :D

Nej, nu är jag för trött. Puss påer

Sjukt

Sista.Vekcan.I.Grundskolan.

Tog ett tårfyllt avsked av den bästa lärare jag någonsin haft, min fina fina SOlärare, tömde skåpet (känner mig såhär ----------------- tom. ÅH vilken hatkärlek), var på 9EF-s fina avslutningskonsert/soaré och fick veta att mitt slutbetyg hamnade långt över förväntan.

Nu borde jag packa till mini-klassresan till Göteborg som blir av imorgon, och kanske packa upp min kasse med typ hela mitt skåp i. Men det känns så deppigt, så melankoliskt.

Den här tiden av mitt liv är snart förbi.

Kort -> hittat

Ella -> Glad
Av många anledningar, känner ni mig kanske ni får veta vad. Hähä, puss

Jag.Är.Jordens.Klantigaste

Mitt betalkort gick ut i slutet av maj, och jag hittar inte det nya. Nej, nejnejnejneeej...

Hehe...

Har jag sagt att jag gillar blommor?
5 klänningar, 2 blusar, 1 skjorta, 1 kofta, 2 kjolar, 1 byxdress, 1 par shorts, 1 par strumpor, 2 par trosor, 1 bandeau-topp, 1 par leggings, 1 tygpåse, 1 handväska och 3 par skor.
Hehe, börjar fundera om jag har en skada av något slag...

Regnig dag

Idag har varit en sån dag när man går runt i ziperall, tofflor, ser på film och bara myser. Inte helt fel trots att jag nog hade föredragit sommarväder en dag som denna!

Hade en fin kväll igår med först Rebecca och Fionas spelning på grönan med trevligt sällskap, senare Fridas avslutningsfest och slutligen sleepover med två fina vänner här hemma (:
Är dock ganska sur på mig själv för att jag missade att gå på min f.d teatergrupps föreställning idag... <-- klant. jaja, inget att göra åt!
Nu ska jag typ... göra någonting. Puss&kram

Du vet att du sällan är hemma när...

... Du behöver läsa dina familjemedlemmars bloggar/facebook för att hålla koll på vad de har för sig...

Har det väldigt kul dock, då betygen nu är spikade, sommaren står för dörren (trots att det just nu råkar vara pisskallt) och massa roliga saker händer. Var t.ex igår på Timbuktu på grönan (NICE) och ska ikväll på avslutningsfest hos min vän Frida.

Vi hörs någon gång, ska ut och leva livet. Puss

RSS 2.0