Hejdå 2012!

Har inte tid just nu för en såndär fin årsresumé som jag gjorde för ett år sen då jag befinner mig på ett otroligt fint ställe i Dalarna på körläger men som har otroligt segt internet. Har det i alla fall väldigt fint, trots att min röst är mer paj än den har varit på hela året...

I alla fall, hejdå 2012. Du har bjudit på så mycket fantastiska saker (gymnasiestart, pojkvän, nya vänner och massa mer) och jag ser så mycket fram emot ett nytt 2013. Skål!


25e december in the lajf of me

Min jul var så fin. Orkar inte vara svartsvår tonåring och måste erkännna; jag älskar julen. Har så mycket fina nära och kära jag är så tacksam att jag får ha i mitt liv, och flera av dem har jag firat med de senaste dagarna.

Hahahah, alltså jag måste skratta åt mig själv när jag dagen före julafton tänkte att "JAA, imorgon får jag äta julmat!!!!....... och öppna presenter, just det..." hahah så rolig. Och att jag har fått en så fin relation till mat och inte tycker julklappar är så jätteviktiga längre gör mig så glad. Och stolt.

Annars förflöt min juleafton med släktingar, julmat, sällskapsspel, världens finaste Karl-Bertil Jonssons julafton och massa mys. Har haft det väldigt fint med andra ord :') Hoppas ni också har haft det fint, vare sig ni har firat mycket eller lite eller inget alls!
puss på er <3

Dan före dan

Mitt rum är mer städat än på år och dar, granen är klädd, knäcken är kokad. Jag är redo. Jul imorgon. Iiiiih!


Jul to the lov

Idag fick jag jullov! Dock känns det lite sorgligt eftersom jag tycker så mycket om min finafina klass och finafina skola. <3 vi ses igen om 18 dagar!

Innan det blev lov så lyckades jag hinna med att spela solo på en konsert, något jag har gjort så sjukt för lite under min tid som musiker. Har aldrig varit så nervös inför en konsert förut, och det gick väl sådär... Men jag överlevde! Och nästa gång ska det gå bra också (:

Det som väntar imorgon är sovmorgon, pepparkaksbak och the Hobbit. Inte helt fel med andra ord. Julpussar och kramar!


Hundratusen känslor

Att gå på luciakonserten i friends arena utan att själv medverka. Att ha julkonsert med nya skolan och inse att det trots allt var riktigt mysigt det med. Påminnelsen om att inget blir som förut men ändå nog kan bli riktigt bra.

Den här helgen har jag sovit sammanlagt 24h och jag går nu och lägger mig igen för att peppa den kommande veckans uppspel och sista ansträngningar innan lovet. Det behövdes. Puss hej


Tgif bokstavligen

Är verkligen så galet glad att det är fredag idag. Den här veckan har varit så sjukt intensiv att jag inte ens vet var jag ska börja.

Efter mattenationella och allt det där i tisdags så var det upp tidigt på onsdagen igen för skoldag, rep+konsert tillsammans med AF i engelbrektskyrkan, alltså åh, nostalgi med af-jul/luciasånger! :') Därefter begav jag och några till oss iväg ut till yttre Haninge för att sova hos fina Linnea och sen gå upp 04.30 på torsdagsmorgonen för att lussa. Jag hade behövt gå upp ännu tidigare om jag hade sovit hemma, men det bra ganska plågsamt ändå...

Alltså åh, lussningarna med klassen. Jag trodde aldrig jag skulle få uppleva en så fin lucia som jag har gjort på AF någonsin igen. Och visst, allt var inte exakt så som det "ska vara", kören lät inte lika fantastisk och några av de finaste sångerna var inte med. Men ändå var det så sjukt fint och mysigt. Jag älskar min klass <3

I vilket fall, fick inte sova förens halv 11 på torsdagskvällen pga två konserter till och sen har vi haft rep inför Lilla Akademiens julkonsert under dagen idag. Plus att jag har övat 3 timmar.

Helg yes please. (om det var för långt att läsa så kan ni ju alltid åtminstone kolla på den här bilden när jag är trött men försöker vara söt tärna ändå)


Knas

Nu är jag sådär att jag är så trött att jag inte orkar gå och lägga mig så jag istället bara sitter här som en idiot.

Det har varit en sjukt intensiv dag med först drama med att glömma mobilen hemma och åka för långt med tåget pga sista minuten-plugg, jätte-ofokuserat orkesterrep pga tänkte bara på matten, sen 3h mattenationella utan paus (har ingen aning alls om hur det gick, usch), språk, övning i flera timmar och sen baslektion.

Nu är det bara att försöka sova lite och sen upp om 6h igen för ännu en dag fylld med konserter och sånt. Tur att det är så mysigt och kul i alla fall!

Godnatt <3


NATIONELLAiMATTE

Nu kan jag inte komma ifrån det längre. Idag ska jag under 4h sitta och göra nationellt prov i matte 1. Då jag bara har haft ett prov innan så lär detta avgöra ca hela betyget.

Jag är rädd.

Förlåt förresten för den kassa uppdateringen det har varit här på sista tiden. Dels finns det inte så mycket roligt om att skriva när man är sjuk, dels har blogg.se-appen krånglat ända sedan jag blev frisk.

I all fall, om ni har missat det på instagram så kan ni få se hur fint jag har gjort i mitt rum! Matteskadad som jag är satt jag hela kvällen igår när jag inte kunde sova och räknade ut avstånden mellan lamporna i ljusslingan... Haha!

Önska mig lycka till nu (hjälp)


Sjukis

Vaknade upp imorse och hade ont i allt ifrån halsen och uppåt (öronbihålorosv). Har egentligen inte alls tid med det här menmen. Har endast rört mig ifrån soffan för att fylla på tevatten och sätta på hitta Nemo, min standard-hemma-och-sjuk-film.

Är såhär pigg och ska försöka sova lite till snart. Puss


Världens längsta måndag

Tror faktiskt jag har slagit personligt rekord att vara i skolan längst tid i sträck- från 8 imorse till 20 nu ikväll. Sjukt mysigt har det i alla fall varit, med all fin gnistrande snö utanför och massa roligheter (som bas, matte och sångarkonsert och så).
 
I övrigt är typ hela denna vecka en uppladdning för stora jul/luciakaoset som kommer nästa vecka. Ska nu tydligen slå in (!) min klass när vi lussar själva på ett företag i Haninge klockan 06(!!!) på luciamorgonen. Ovh så en massa annat förstås.
 
Säger som mina södravänner, ni får ha en fin tid, och frys inte ihjäl, så hörs vi!

RSS 2.0