Den som inga rubriker har, hon får gå med....(ja, vadå?) bar!

Idag är det måååndag i en ytterst tråkig vecka utan musiklektioner och med en massa plugg. Men sen äre prao! Det blir skojsi. Haha, bra att jag börjar skriva ett inlägg 1 minut innan jag måste gå. Och... den minuten är slut nu. Ha en bra dag!

Min söndag.

Jag läste imorse om en 14årig tjej från Göteborg som vara värsta fiolgeniet, och hennes söndag var "upp kl 8, sen fiolövande till klockan 18 med matpauser. Sen plugg"
Okej, såå duktig med övandet är inte jag. Meen såhär har min söndag sett ut:
Frukost
Mys
Övning
Lunch
Film
Mys
Övning
Och nu middag

hihi jag tycker det var en jättefin dag :) hoppas ni också har haft det! puzzz å cräääm

Musikglädje <3

haaj, min gårdagskväll som egentligen skulle bli jetetråkig blev jätterolig när jag mötte Ellen på tåget och hon undrade om vi skulle göra något, och det gjorde vi. Hon var hos mig hela kvällen och vi hade det skojsi :D hon kommer faktiskt tillbaka snart, jag ska fixa en baastämma till en pianolåt hon har skrivit :D

Och igår skulle jag leda en musiklektion med min klass tillsammans med Joanna då Östen var borta, det slutade... inte jättebra. Jag blir så trött på folk som inte ens försöker och bara förstör för de andra som vill lära sig!

Och just det, nu är jag medellång för att vara man, runt 180. Haha, jag vet inte vad jag ska säga...
Pöwzz

frajdey

yäääh, idag är det fredag, och jag behöver soova, så det passar mig ypperligt utmärkt. Idag ska jag vara i skulan och typ dirigera på musiken (:S) och sen komma hem och sitta och typ... göra nada :P seow kan det geow.
och nu ska jag gå, höhöhö, puss. •ω (fiina)

hej

Hej! Jag vill göra ett inlägg, för inlägg är roligt. Men jag vet inte vad inlägget ska handla om. Förut brukade mina inlägg innehålla min dag ganska detaljerat och kanske något annat, men nu brukar det vara lite tvärtom. Men jag har inget "annat" att skriva om, så det får bli om min dag :)

Idag har jag varit i skolan (hahah oväntat), och första lektionen hade vi skridskor i ett jättefint isfrimärke i vasaparken i lite-för-kalla-kläder och -12 grader. Jag åkte de obligatoriska 20 varven och sen okstavligt talat flydde därifrån och in på espresso jpuse där jag seriöst tror jag köpte 2011's godaste och underbaraste latte som gjorde min dag underbar igen :D

Sen var det lite lektioneer, sen blev det ett typ 3:e världskrig i klassen för att alla missförstod specialschemat inför nästa vecka utom jag ( B) ) men mig ville ingen lyssna på, så jag fick sitta där med mina öronproppar som vanligt... haha, det är såå synd om mig.

Sen så åkte jag hem till Alvis, och hennes hår blev faktiskt ännu kortare, haha, det är lustigt att det nästan alltid blir kortare när vi ses ;)
Men nuu är jag hemma och trött, så nu ska jag gå, pouss <3

majs. (alltid när jag ska komma på något slumpmässigt ord så blir det det xD)

Hunger-och sömnbehov är seriöst som två stora, djupa hål som aldrig tar slut. Man kan fylla och fylla dem i evighet med mat och sömn men det kommer aldrig upp till kanten.

jajjemän, så är det.

Idag är det orkester, och deeeet mina kära vänner, ska bli roligt. Lika roligt som alltid :D den här dagen var längre än den brukar och det var tråkish. Men nu är jag gladish.

Heeeej dååå

Kontrabas ♥

Ja gud ja, vad hade jag gjort utan den? Den gör mig alldeles lycklig, en dålig dag kan bli bra bara av att spela lite. åh ♥ (high-tech med symboler)

Min dag var helt okej, sen gick den till det lite sämre, sen hade jag baslektion och då blev allt bra igen.

Nu ska jag plugga. Hejsdås(din gamla gås, haha!)

rubbe (rubrik ;D)

häääj
Min söndags tillbringas i mjukisbyxor. Det är mysi. Sen så har det tagit en promenad i solen. Det var också mysi. Sen så har jag handlat borta i schpånga och gått hem med de tunga matkassarna eftersom bilen inte vill samarbeta. Det fick bli dagens motion ;)
Sen så ska jag baka breeead för att det är gott och skojsi, och nu ska jag äta lunch. Hejdå nödvändiga inlägg! :)

inlägg nr 500, wohooo

Jag får ta och be om ursäkt för lagom seg uppdatering, jag har... tänkt. ja. så är det. förlåt.

Jag kan med glädje också berätta att eftersom jag länge har haft tinnitus och lite allmänt känsliga öron osv så har jag alltid varit glad och stolt över min perfekta syn. Och nu så har den försämrats pga att jag har suttit så mycket vid datorn. hurra.

Okej, NUUU får min deppighet ta och ta slut. Idag har jag varit på Bosses Grand Final-konsert. Den var riktigt bra. Sen så har jag ätit på restaurang med min familj. Det var riktigt gott. Sen så har jag fått ett konstigt röstmeddelande om typ någon biblisk text från någon som enligt eniro ägde en något som hette typ lilltåns fotvård. Det var riktigt skumt.

Nu ska jag ta och sova, jag är riktigt trött. puss

lite segt...

liksom 1. det är onsdag, mittiveckanvarning 2. jag är trött (haha vem är förvånad?) 3. det går segt att spela och jag har ont lite överallt...

MEEN! Nu är det bara den roliga hälften av veckan kvar, OOCH idag är det kammarorkester!
Tänka positivt is good. puss. <3

Jag = bäst...

Okej, jag är sämst för att jag försov mig till den tiden då jag egentligen ska vara vid tågstationen, men jag är bäst för att jag hann med ett tåg en kvart senare och lyckades hinna till skolan ändå B)

Idag så har vi skrivit brev till de vi antagligen ska ha ett utbyte med i USA. En pojkskola... Och så tog vi bilder och skickade med med skolans jättebra kameror. Jag tror seriöst jag aldrig har varit så lik en trött gammal hund som på bilderna jag tog -.- xD

I eftermiddags letade jag i hela tre mataffärer efter hjorthornssalt, och jag hittade det i den sista. Det behövdes när jag skulle baka drömmar :D de blev jättegoda och jättesmå/söta, för de var gjorta i knäckformar ^^ (jag brukar inte gilla den smylien, men just nu passade den). Läger upp recept när/om jag orkar.

Nu ska jag mumsa, pussemums! ;) <3

oj...

Jag har snart skrivit 500 inlägg på den här lilla bloggen. Mycket har hänt kan man ju säga, men en sak som är oförändlig är att jag har samma dumma gamla räls nu som när jag skrev det allra första inlägget och trodde att jag var jättecool. Men det ska det snart bli ändring på, mahaha :D
Det känns som om jag borde byta disegn också, men ärligt, jag orkar inte bry mig om att lära mig, och det är inte som att mina ca 6-8 läsare om dagen skulle bry sig särskilt mycket om jag gjorde det, såå, jag fortsätter med en här tills vidare.


I alla fall så måste jag hålla mitt löfte till klaris, för hon bad mig att lägga upp recept på saker jag har bakat, så, här får ni receptet på ett tunt knäckebröd jag bakade en gång i julas och en gång häromdan:


(grynig, äcklig bild men i alla fall)

Tunt knäckebröd, ca 24 st.
Ugnstemperatur: 250 grader.

25 g (½ paket) jäst
2 dl vatten (fingervarmt)
½ dl olja/ flytande margarin
½ tsk salt
1 msk brödkrydda (jag använde fänkål-frön som jag stötte i en mortel)
5 dl färdig mjölblandning (eller ½ dl vetekli, 1½ dl rågmjöl och 3 dl vetemjöl om du inte har)
1 dl vetekli

Sätt på ugnen.
Smula sönder jästen i en bunke.
Blanda ut den med vattnet.
Tillsätt oljan/margarinet, saltet, brödkryddan, mjölet och kliet. Arbeta ihop till en smidig deg. Degen behöver inte jäsa (bra för mig utan tålamod).
Ta upp degen på mjölat bakbord och forma 2 längder.
Dela varje längd i 12 delar (de blir väldigt små).
Rulla varje bit till en rund bulle.
Strö ut vetekli på bordet.
Vänd bullen i kliet och kavla ut den med en kruskavel (eller om du inte har så kan du kavla först med en vanlig kavel och sen göra små hål med en gaffel, som jag gjorde).
Det ska bli en väldigt tunn rund kaka, ca 10-15 cm i diameter.
Lägg dem efterhand på plåtar med bakplåtspapper.
Grädda i mittten av ugnen i 4-5 minuter.
Låt svalna på ett galler.
Klart! :D

Recept från Änglamarks Veteklipaket :)

GLÄDJE!

Min basstol har kommit och det gör inte ont i händerna av att spela längre. jag är l.y.c.k.l.i.g. Igår kväll speloade jag och Lojjs hela kvällen, sen spelade vi bondespelet, typ monopol fast med en bondgård xD det var jättekul :D nu spelar vi Sverigejakten på vår gamla dator och det är f1 spännande! Haha, först spelar vi musik, sen sällskapsspel och sen datorspel. Hihi spelhelg blire ;) nu måste jag återgå till att fånga tjuven i spelet, hejdå ;)

trolololoo

haha, morgonen hade bara börjat när jag skrev förra inlägget. Jag kan bara säga att vara arg och stressad på morgonen är ingen bra kombination ;)

men resten av dagen gick iaf bra :D snart har jag klarat av terminens första vecka, och sen är det bara några kvar till PRAOn :D:D och sen sportlov, sen påsklov... jag överlever nog ;)

hihi och jag och anna hade håltimme på spanskan och gjorde alla läxor så nu är jag friii som en fågel :D ikväll ska jag göra någonting roligare än igår. hihi. hejdå

ASSÅ KAN JAG SLUTA VARA SÅ HIMLA SMART?!

Går in på facebook på morgonen, glömmer bort tiden och är nu försenad. Jag tror bennemej (haha, jag tänkte vara duktig och inte svära) jag ska förbjuda mig själv att gå in där ett tag framöver. Om jag inte är så aktiv där ;)
Dags att kasta i sig frukost, heidå!

Saker som jag vill göra just nu.

  • lyssna på musik i hörlurar som "alla andra gör"
  • vara fett duktig på att skriva och arra låtar
  • SPELA BAS </3
  • åtminstone göra något vettigare än att sitta här timmar i sträck
MEEEN. Eftersom de tre första sakerna inte går så bra och jag inte vet vad den fjärde skulle kunna vara förutom plugga vilket jag helst slipper, så... mjä.
höhö, skojigt inlägg. pössåhäj (omg it's so funny with spots over the words, so swedish...)

the ants.

häääj C:

jag börjar redan koomma in i skolrutinerna och det är ganska skönt. Idag slutade vi tjugo över två efter att ha hittat ett knasigt band som hette Skitarg på spotify med frida, sjungit på estniska på musiken, ritat rum på spanskan och lite andra skojiga (måste sluta säga det! alvish, det är ditt fel...) saker, och dåå åkte jag och Alven till Myrorna. Jag hade aldrig varit där och tänkte att det kunde vara roligt att kolla. Efter ett tag kom Låwäjs också. Det var jättebra där! Det var lika fina kläder som på beyond retro fast billigare och dessutom har de andra saker också! Dit kommer jag återkomma :D jag fick med mig en stickad kofta och en blommig skjorta hem också. Sen var vi en stund hos Låwäjs och sen åkte jag hem. Trevligt trevligt.

Nu ska jag hitta på något annat, hej och då, snön lyser blå! (i månljuset... typ)

the ants.

häääj C:

jag börjar redan koomma in i skolrutinerna och det är ganska skönt. Idag slutade vi tjugo över två efter att ha hittat ett knasigt band som hette Skitarg på spotify med frida, sjungit på estniska på musiken, ritat rum på spanskan och lite andra skojiga (måste sluta säga det! alvish, det är ditt fel...) saker, och dåå åkte jag och Alven till Myrorna. Jag hade aldrig varit där och tänkte att det kunde vara roligt att kolla. Efter ett tag kom Låwäjs också. Det var jättebra där! Det var lika fina kläder som på beyond retro fast billigare och dessutom har de andra saker också! Dit kommer jag återkomma :D jag fick med mig en stickad kofta och en blommig skjorta hem också. Sen var vi en stund hos Låwäjs och sen åkte jag hem. Trevligt trevligt.

Nu ska jag hitta på något annat, hej och då, snön lyser blå! (i månljuset... typ)

Back to normal...

jajjemän hörni, en dag tar härligheten slut. Visst ska det bli mysigt med skola igen (<--- nörd) , men liite längre lov hade ju inte skadat ;)
Nu äre betyg och allt sånt som gäller igen, haha, just när du trodde det var lugnt :P
Hihihi hej meningslöst inlägg hejdå alla som orkat läsa igenom det ;) <3

Mooooorning! - george weasly (<3)

Nu börjar det bli lite jobbigt... spelabstinensen växer, men inte blir händerna bättre, skolan börjar imorgon... uäää.

Min bror har dissikerat (ett av de få ord jag inte är säker på stavningen) sin iphone, han ska laga skärmen och glaset själv... hmm... hoppas på det bästa. Inte för att jag är ett fan av iphone utan att det vore så synd om honom annars. Den ligger iaf här bredvid mig och ser lite skojig ut :]

Nu ska jag duscha, heido

hejje :D

det senaste dygnet har jag tillbringat hos alva, och vi har haft det trevligt :D jag hade ganska ont i magen bara som man kan ha ibland, menmen... det var skojigt i alla fall (:

Ikväll ska jag gå på bio med min family och se en vi känner vara med i en film :D:D gruppen som är med i den heter sound of noise, och om ni vill kolla vad deras "grej" är så kan ni kolla här (ni får lära mig att länka snyggare!): http://www.youtube.com/watch?v=26eyBmUwi6w
jag tycker de är f1 coola 8)

dags att gå, pouss <3

en fråga bara (gud vad jag bloggar)

Kan man bli deprimerad av att det finns så bra musik så man bara inte vet vart man ska ta vägen?
Mitt svar är nog att man kan bli det men att det är ganska puckat och onödigt.
Men det är jag nu iaf.
Hejdå.

fint rim i slutet...

häääjj

min inläggslust tog plötsligt slut efter att ha spammat lite :P men nu är jag back on track som alla coolingar säger ;)

I förrgår/igår sov jag hos louisi, det var mysi <3 vi spelade spela och tittade på harry potter med hennes skojiga syskon ;) sen så bakade vi en vegankaka till hennes styvsyster som skulle komma på middag :)

Idaag ska jag träffa alvish, har saknat den schejen massor så det ska bli skojigt :D
poss o kråm skombånåm <3

Först blev det en, sen blev det en till, sen blev det en hel armé...



fina va? :D jag tänkte ge bort dem till mina fina homies utom lilla carrotman som jag behåller för mig själv <3 åh, det är verkligen kul att skapa saker när man väl har kommit igång!

Idag ska jag kanske träffa lojjs, min fina kömpis, men annars ska jag bara vila och ladda om batterierna efter en gå-upp-tidigt-och-gå-och-lägga-sig-sent-vecka, pouss <3

Inläggsspam, ohyeah



titta, det blev en gubbe i alla fall. jag missade ditt råd alvish och tog vanligt mjöl, men jaja. Det är faktiskt inte så lätt som man kan tro, det blev mjöl lite nästan överallt... men jag är gladare nu när jag har skaffat mig en glädlespridarhomie :D

Haha fail, jag märkte inte förens efteråt att den blev värsta moroten ;D den får väl heta carrotman eller något. Pussss

assåååh

jag tänker för mycket. som vanligt.

jag vill skriva fint, fast jag skriver fult. fint fact.

jag är inte ledsen på riktigt, ty så tonårsdeppig är jag minsann inte. jag bara...

nu ska jag gå och göra en stressboll av mjöl och en ballong. det verkar så roligt. puss och kram på fina barn(/m om man vill att det ska rimma)

HEMMAA!

Jag är glader över att vara hemma trots att jag har haft det väldigt roligt :D jag hade faktiskt skrivit ett hejdå-inlägg, men det verkar inte ha funkat, men det tidsinställda gjorde det iaf :)

Som vanligt har jag tillbringat nyårsveckan med trevliga personer på ett mysigt och jättefint vandrarhem och sjungit i kör 5 timmar om dagen, åkt lite skidor, läst harry potter (nästa hela sexan och hela sjuan. JA jag är cool), spelat massa baas som vi lyckades klämma in i bilen, (nee, inte klämma), firat nyår och slutligen haft konsert i Dala-Järna Kyrka och sen behövt åka hem igen. Lika skojsigt som alltid :D synd bara att inte alvish kunde fälja med.

Nu tjatar mina padres att jag ska försöka skapa någon middag av det ytterst lilla mängden mat vi har hemma. haha, får se hur det går ;) puuss <3

GOTT NYTT ÅÅÅR!

Tänkte testa ett sånt där tidsinställt inlägg, så om jag har fattat det rätt så kommer dte här publiceras när 2011 precis har börjat. Så gott nytt år på er! När det här publiceras är jag nog utanför en av stugorna vid vandrarhemmet i Dala-Järna och fryser ihjäl i min korta nyårsklänning och ska strax börja titta på fyrverkerierna efter att ha kramat alla gott nytt år :D

Puss på er!

RSS 2.0