En sån där fin dag

Bestämde mig för att åka in till Bromma Blocks med la familia för att köpa lite nödvändigheter (underkläder osv). Det slutade med att jag lyckades hitta en superfin jeansjackis (ja, jag är originell) samt en enormt söt stekpanna som jag ba "ååååh den ska jag köpa till min flytta-hemifrån-låda!"



Just när vi hade bestämt oss för att åka hemåt och begav oss mot utgången så råkade jag slänga ett öga på en skyltdocka i en av affärerna iklädd en puderrosa skönhet. Det blev verkligen love at first sight och jag bara täkte "där hänger min balklänning".
Helt perfekt är den, så otroligt fin.



Åh, och nu är den min! Jag vet att jag är fett töntig, men det får man vara ibland.

Ikväll ska vi på middag hos några vänner och fira Earth Hour, det blir nog finfint. Hoppas ni får det fint också! ♥

Den 31 mars 2012

Vaknade upp imorse och undrade hur den här dagen skulle bli, drog upp rullgardinen och möttes av det här:



Vet att jag har läsare från nordligaste norrbotten (hej agnes!), men för oss stockholmare så ska det faktiskt inte vara snö nu!!! (elefanten i vänstra hörnet är btw sydd av coolaste Kharå (: )

Så, mina planer på cykeltur/vårpromenad får vänta till någon annan gång..

men igår i alla fall så var jag ju på Eiras musikal West Side Story, och det var helt sjukt vad bra de var! Så himlans duktiga de var som själva hade gjort kulisser och delar av musiken, spelade och sjöng musiken själva och allting! Det vore verkligen en dream coming true att få göra något sånt i skolan, tror dock inte någon klass på en så stressig pluggskola som min skola skulle hinna med att göra något sånt. Synd.

Och just det hörni, glöm inte Earth Hour ikväll mellan 20:30-21:30! Tycker det är en briljant idé som alla borde haka på, världen över.
Nu ska jag gå och försöka göra något vettigt av den här dagen, puss&kram

Oj, bloggning vare här...

Veckan har ändå mest bestått av plugg, sömn och lite balett, så det är nog ändå inte så intressant...

Imorgon firar jag iaf ett år i tandställningsfrihet! Det firar jag med att gå på premiären av duktiga Beiruts uppsättning av West side story! :D
Nu blir det plugg. Mer plugg. Prov imorgon. Godnatt

Söndagen

Tadaa! Här är resultaten av fotograferingen till bildläxan som jag hade idag. Är sjukt nöjd, och Gretisen är ju snygg som alltid! Överst ser ni originalbilden av Irving Penn, och under några av de bilderna jag blev mest nöjd med som jag tog idag. Tror det blir den näst överst som jag väljer att lämna in, eller vad tycker ni? :D
Hiho, låter som värsta proffs-fotograf-bloggaren, men det är kult!

Förutom det så har jag idag reklamerat en tröja med hål i och fått pengar + tröja tillbaka (SJUKT VÄRT :DD), dansat balett (SJUKT VÄRT :DD) och ätit mumsig indisk söndagsmiddag med familjen (SJUKT VÄRT ÄVEN DET :DD) Åh vad härligt det är ibland!

Sen så väntar ju måndag imorgon... Äsch, men det kunde ju varit värre, det är ju snart lov iaf!
Puzzochkram

Dansgalning

Efter en kväll med te, glassätande, midnattsprat och sleepover med finaste fridolino så har jag tillbringat hela dagen på kära Balettakademien, där Frida skulle ha sitt första dancebattle! Sjukt duktig var hon, och många andra, och ÅH vad jag blev sugen på att dansa! Inte street/hiphop/popping som de då alltså, men balett! ÅH vad det är fantastiskt ♥
Såå, jag ska nog dit igen imorgon och ta en balettklass, efter att jag har gjort bildläxan hos Gretis! Tror det blir en fin dag (:
Puzz guzzar

uugh

vet att livet går fett upp och ner nu, men hallå, jag är ju faktiskt 15 trots allt!

Skolis går sådärish och jag är bara jättetrött på allt som har med det att göra, tur att det är fredag iaf! Vårvädret är jag dock inte alls trött på :)) +13 och sol idag! ♥

Nu ska jag skriva klart min labrapport och sen dra mig iväg mot skolis, heddådå

Det börjar klarna

Nu är finally det där dumma andra världskrigs-provet över! Det är inga fler prov att hetsa till nu på en hel vecka, till och med inträdesproven till gymnasierna är klara! Såå, nu kan jag andas (och vänta på provresultaten såklart men vafan) och bara chilla och njuta lite. Det börjar ju trots allt bli vår!

En liten oroterad hej-jag-är-gladbild från kameran lite sådära

Plöögg

efter två timmars hostorieplugg tillåter jag mig själv att få titta på lite lillabloggen-klipp och blogga lite. hiho!
Nejmen efter mitt tankfulla inlägg igår (jo sörni, jag tänker en hel del) så åkte jag in till stan för att äta på fantastiska-jättegoda Hurry Curry med Agnuttz som är på besök från lule samt några andra fina girls ni kanske har hört om i den här bloggen tidigare. Det var helt fantastico ♥
Dock kunde jag inte sova över hos Alven efteråt, då jag kände att jag verkligen behövde sova ut hemma, något som jag inte gjort på länge. Jag gick och la mig vid kl 22 och vaknade 11 imorse. Någon var trött? svar ja. Men nu är jag pigg :)
Men nu väntar andra världskrigs-analys på mig, pussochkram!

over the top

Iklädd rutiga högmidjebrallor och nyputsade kängor beger jag mig ut på nya äventyr! Not, jag ska åka och handla med mami... Men ändå!

Livet är stress nu (minst 2 stora prov i veckan och janivet), jag tillbringade en nice kväll med fina tjejer hos Greta igår och jag får kaos i huvudet när jag tänker på hur fort tiden går och hur jag bara inte hänger med. Om bara några månader börjar jag gymnasiet, liksom va? Jag?! Vad kommer hända då? Vart kommer jag vara över huvud taget? Mycket att tänka på javol.
Jaja, ´dags att gå, hare!

:)

Huset är städat, det är vår i luften och jag är ganska glader :) 

Har väl inte jättemycket att säga om dagen, förutom att jag började en ny taktik imorse: att gå upp en kvart-tjugo minuter innan jag ska gå, göra en macka att ta med, äta mackan på tåget och sen borsta tänderna i skolan. På detta sätt får jag sova en halvtimme längre :D och det känns inte ens stressigt! Ska nog fortsätta med detta, hihi, det passar en tröttis som mig :)

Dags för middag, är fett hungrig! Puss

Dagens positiva:

  • Jag fick full pott på inträdesprovet till Södra! Lyckades även få (enligt de källor jag har hört) den suraste läraren att gråta en skvätt!
Dagens negativa:
  • Jag har ingenjävlaaning vart jag vill gå längre
  • Jag har varit barnvakt hela eftermiddagen och INTE pluggat NÅNTING till NATIONELLA I FYSIK som är imorgon
  • Byggubbarna har lyckats skita ner ganska precis hela huset med smuts man måste typ gnugga bort
J.a.g.o.r.k.a.r.i.n.t.e

Man blir ju som glad

När våren äntligen anländer! Det kändes iaf så idag när vi satt i solen och åt glass på luncen idag och det faktiskt var ganska VARMT! Lovely ♥
Mindre glad blir man ju av detta:
Det där är vårt badrum som det ser ut just nu och ca 2-3 månader framöver. Åh jag orkar inte!
Jajja, imorgon blir det studiedag, najs är inte tillräckligt för att beskriva hur härligt det känns. C: inträdesprov till Södra är det också! Jihuu

En ödessymfoni-konsert senare!

Jag har sovit alldeles för lite denna helg (och borde sova nu) men haft fett kul i Konserthuset med SUSO-konsert idag! Vi spelade overtyren till operan Egmont, ödessymfonin av Beethoven (ni vet, dadadaDAAAAAM, dadadaDAAAAAM osv) samt Bruchs fantastiskt fina violinkonsert! Riktigt eskåjigt var det javol :))
Men att detta tog ca 15 min att skriva tyder nog på att jag är lite för trött för detta, så GODNATT!
random bild från arkivet för att inlägget såg så tomt ut... Firar snart ett år i tandställningslös-friheten!

WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHUUUUUUUUUUUU

ursäkta flippen, men DETGICKFETTBRA! Ååååh, jag är i ett så extremt lyckorus att jag råkade logga in på min fb och därmed aktivera mitt konto igen trots att det är fasta tills april, hahaha! Nu är det inaktiverat igen iaf!
Men asså ÅÅÅH, alla lärare som hörde på när jag spelade log, tittade på varandra och nickade, och alla behandlade mig som om jag redan hade börjat där, basläraren började till och med planera lektioner för mig och skjutsade mig tillbaka till skolan när jag var klar!
Woohoho, ikväll blir det celebrating time!
PUSS

NUJJÄÄVLAR!

Efter alla dessa ÅR så är stunden nu kommen, jag ska göra inträdesprov till Lilla Akademien och sen till Söra Latin på tisdag. Och det känns SÅJÄVLABRA!!! Igår på basen såg min lärare rörd ut efter att jag hade spelat klart mina stycken och sa "det är jättefint Ella.... jättefint.... jag har inte så mycket mer att säga.", i och för sig kommer jag säkert bli nervös och spela mer fel när det väl gäller, men ändå! Jag kommer äga! :D

Tänk på mig vid 12 idag!!!

FANTASTICO!!!

Åh vilken fantastisk dag!

Yoga med klassen, fetmysig eftermiddag med bara 17 st (av 30) i klassen eftersom alla skolkade för att hinna plugga till provet imorgon (AF-standard), myz med Eira och Gretot och sen KONTRABASKONSERT MED COOLASTE SOLISTEN I BERWALDHALLEN!!! Hittade ingen som ville gå, men jag ville ju det, så jag gick själv helt enkelt. Och fick biljetter gratis!!!!!! Det är denna fantastiska uppfinning Moment23 som gör att ALLA mellan 13 och 23 får gå på i princip VILKEN KONSERT DE VILL helt gratis! Oftast är det uppe på körläktaren, men idag hade jag tur och fick sitta på parkett!!! Kände att jag behövde göra lite reklam, hihi. såå... GÅ OCH SE KONSERT I BERWALDHALLEN helt enkelt!
NU väntar allt fysikplugg tills provet imorgon (det som alla har pluggat till hela dagen/veckan förutom jag), men jag ska icke klaga, har ju te och vindruvor! :DD

om jag längtar tillbaka?

inte alls. Nu måste jag verkligen dra mig till skolan, ciao!

Hemma!

Efter en lång resa och en fantastisk vecka är jag nu hemma!
jag har:
- haft nästan löjligt fint väder hela veckan med sol och värme och fått ful bränna i ansiktet
- åkt nypistade finfina backar och varit lycklig
- ätit massa god italiensk mat
- åkt pistmaskin (!!!)
- åkt skoter på fjället en stjärnklar kväll (minne för livet!)
- åkt off-pist och på ett ställe varit tvungen att klättra längst en brant klippa med hala pjäxor och skidorna + stavarna i handen (inget att rekommendera, har sällan varit så rädd någonsin)
Helt enkelt haft det fantastiskt!!!
Nu väntar skola imorgon, ångestångestjagvillinteee, men det får gå. Nu blir det sova, godnatt! :*

RSS 2.0