2011 - en sammanfattning

Januari
Det nya året började, och jag hade bestämt mig för att det skulle bli ett bra år! Där stod jag, 14 somrar, nästan 180 cm lång, med räls i munnen och allmänt taggad på ett nytt år!


Hihih, cool tjej i januari som gjort fina små stressbolls-gubbar till nära och kära C:
Annars var det väl inget jättespeciellt som hände, det var vinter och vårterminen på åttan började.

Februari
Det roligaste som hände i februari var definitivt att vi hade två veckor med PRAO! De två veckorna var sjukt kul, lärde mig mycket och tyvärrr gjorde mig ganska förvirrad. Jag var ju redan då fullt inställd på att jag ville bli musiker och inghet annat, men första veckan på praon så var jag ju hos min mamma på labbet på Karolinska Institutet!


Det var fantastiskt roligt! det var här jag började tveka... Vill jag verkligen bli musiker? Vill jag inte jobba med någo naturvetenskapligt, som jag tycker så mycket om? Funderingarna är to be continued...

Ja, och sen gjorde jag ju något otroligt viktigt för mig innan nästa veckas prao började, jag var nämligen på provspelning för SUSO! Innan dess hade jag bara spelat i symfoniorkester en gång, och fallit för det fullständigt. Det var så otroligt kul, jag hade hört så mycket bra om suso och ÅÅH jag ville bara gå där! Jag var SÅ nervös innan, men när jag kom dit gick det bra, och jag kom in! Sedan dess har suso följt mig och muntrat upp mig på helgerna med lite symfoniorkesterspel :D

Apropå symfoniorkester så var det ju det min nästa prao skulle handla om! Jag satte mig på tåget till Linköping på väg mot nya äventyr. Väl framme möttes jag av min gudmoster (tror jag det blir...) som jag bodde hos. Hon var även handledare för min prao i Norrköpings Symfoniorkester! Åh vad fantastiskt det var, ÅH vad kul jag hade! ♥

Sen var det väl inte så mycket mer, det var kallt, det blev sportlov och jag åkte till alperna :)

Mars
Vintern var lång i år! Den sträckte sig från början av november ända in i mars-april! Jag som är en vår-och sommartjej tyckte väl det var lite sådär... menmen :)

Jag hade min första SUSOkonsert, började få ont i knäna (ett problem jag fortfarande känner av och till), var med Amandis som kom till sthlm och hälsade på (+ mina andra fina vänner förstås), levde mitt ganska normala liv som glad Ellot ooch...


... tog bort min tandställning! Det var en glad och efterlängtad dag kan jag säga :D

April
Just det, det var april som var så rolig, haha! Nejmen det var lite kul, för först var det vinter, senlitevårochsen POFF så blev det nästan sommarvärme under påsklovet! :D

Men, innan dess så ramlade jag med cykeln rätt ordentligt och är typ fortfarande rädd när jag cyklar/springer nerför backar, och så var jag på förträff på Gotland med min underbara konfagrupp! Åh, jag visste redan då att lägret skulle bli grymt :D

Men i alla fall, påsklovet. Jag var hemma och typ låtsades att det var sommarlov. Så varmt var det! Helt underbart ♥

Sen i slutet av april så kom en lite jobbig tid med lite jobbiga tankar och känslor mm...

Maj
Nu började åttan leda till sitt slut och drog med sig en ganska stor massa prov och pluggstress och janivet. Det var också Kilergame på skolan och det var kult! >:D

Men jaa, som alltid i svåra stunder så räddade Harry Potter och pingvinlakritsen mig (hahah, it's funny 'cause it's true). Och sen började jag ju sticka på min kofta! Det var awesome. jag har insett att man inte är helt lycklig så länge man inte håller på med någon stickning. I alla fall inte jag, haha!

Sen hade jag min sista teaterföreställning med mina fina teatergrupp som jag skanar ♥

Juni
Efter en massa Kristi himmelsfärdsledigt och amerikanarbesök mm så blev det äntligen SOMMARLOV! Jag gick ut med betyg jag var grymt nöjd med och såg fram emot en varm, härlig, underbar sommar som skulle bli den BÄSTA NÅGONSIN!

Och det blev den nog faktiskt! Den började med lite chill-ledigt hemma, och sen bar det av mot KONFA! Det är ju så med mig, att livet kan vara lite hit och dit, men på sommaren, då är jag alltid lycklig no matter what ♥ så dit kom jag, till konfalägret, jag kände ingen och ba "nu kör vi!". Så var jag bara mig själv rakt igenom, och jag fick många nya fina kompisar, en ny bästa vän, chansen att diskutera, fundera, spela musik och bara ha allmänt jättekul! Två veckor jag alltid kommer minnas ♥




Juli
Juli började ju då med dop och konfimation på det underbara lägret ute på Gotland. Därifrån åkte jag, med alla nya minnen och full av enegri och glädje, till mitt kära landställe, det ställe i världen där jag trivs kanske allra bäst. Så där tillbringade jag tre härliga veckor med sol, bad, promenader, mysstunder med min fina kusikvitamin Hanna med mera.



Sen var det musikveckan, tradition som det är ;) och kul som vanligt! :D

Augusti
I början av Augusti åkte jag på turné till Turin, Italien med SUSO! Det var jeteskojigt :D Trots att vi bara spelade i små byhålor uppe i bergen så var det alltid fullsatt på konserterna, alla människor var trevliga och det var varmt, vackert och allmänt jättekul C:

Efter att ha kommit hem från turnén så var jag hemma en liten sväng, sen bar det av tillbaka till västkusten för att tillbringa några dagar till där, nu med finaste Alven!

Sen så var det ju min födelsedag! Jihuu, jag blev byxmyndig och fick bl a en röd liten fin kamera i present :D och därefter blev det bilder! Både på bloggen och irl ;)





Och sen så började skolan igen. Nu var jag nia plötsligt. En sån där stor som jag hade varit så rädd för några år tidigare. Jag visste att jag hade mycket roligt att se fram emot och var fett tagg!
Så hennade jag håret för första gången och det var kult!

September
Skolan satte igång, och för första gången någonsin under min skoltid (ja faktiskt!) så började jag tycka det var lite jobbigt. Antingen så började jag väl bli lite skoltrött, eller så blev det bara allmänt högre tempo på undervisningen och mer krav på eleverna, tror det var någon blandning ;)
Men basen började ju också, och det var kult! Denna termin började jag ju satsa lite mer på basen eftersom jag ju faktiskt ska ha intagningsprov för musikgymnasierna jag vill gå på i vår (!!!). Och ja, trots att jag ibland velade och fortfarande om jag verkligen skulle gå musik och inte något teoretiskt så var det ju ändå musik jag var mest inställd på och så.
Sen började jag även med en annan grej under september! Jag tog mig äntligen i kragen och uppfyllde min barndomsdröm att lära mig dansa balett! :D
Det är definitivt inget jag ångrar att jag gjorde, jag har lärt mig massor den här terminen och det är roligt! :D
Jaa, sen hände lite andra roliga grejer, jag blev galen i Jedward, sprang runt med min kamera och fotade överallt, kunde börja lyssna på musik i hörlurar igen utan att göra öronen illa (!!! :D:D), fick jobb som barnvakt och SATT STÄMLEDARE I RADIOSYMFONIKERNA!!!! Hur coolt? SOM HELST :D Eller, själva konserten var senare i oktober, men i september så fick jag göra det på repet ;)
Sen blev jag bara tröttare och tröttare ju mer av terminen som gick, och mer och mer taggad på den kommande klassresan på höstlovet... :D

Oktober
I oktober var det okoberfest! Haha nej jag skoja ;)
Nejmen livet flöt påå, jag var för det mesta glad (som jag faktiskt har varit väldigt mycket under denna termin - underbart!) och jaa, pluggade, bakade, stickade, övade, sov och allt annat man gör i en Ellas liv :)
Det allra viktigaste på hela månaden var väl att det typ var en enda stor upp-taggning inför USA-KLASSRESAN som skulle gå av stapeln den 26 oktober :D:D:D
Och det gjorde den!!!

November
Jag tror faktiskt att november var en av de mest händelserika månaderna på hela 2011!
ÅH vad fantastisk klassresan var! Efter att ha varit på världens finaste Hogwarts-snobb-internat-pojkskola i Avon, Connecticut, i självaste NYC (!!!!) och Princeton, New Jersey med en så fin klass som jag har så går det inte att vara annat än nöjd! Jag trodde inte jag skulle gilla USA så mycket, gillar inte riktigt den där typiska amerikanska kulturen som uppfattas som fet, egoistisk mm, men jag tyckte verkligen om att vara där! Kanske inte något jag vill bo i, men absolut något jag vill komma tillbaks till!
Efter att ha sjungit i kyrkot och skolor, träffat amerikanska ungdomar, bott i underbara värdfamiljer, shoppat i New York, ätit en massa feett, sovit för lite, och haft SJUKT KUL så kom vi hem.
Första veckan efter lovet så hade vi nior en temavecka som hette "Gå Din Väg" som handlade om gymnasievalet. Det var lite flummigt en del av det, men ändå ganska kul.
Där hade jag också en endagsprao, denna gången praoade jag som kirurg på Karolinska Institutet! Wow, det var så kul och häftigt! När jag var där ville jag verkligen bli läkare, men när jag sedan någon annan gång höll på någonting med basen så ba "nej, de är det här jag ska göra!" förvirring.se
Annars så var väl livet lite som det brukar för mig när det är höstmörkt-kallt-deppigt, att även jag blev lite så. Jag hade svårt att ställa om min dygnsrytm ifrån USA vilket gjorde mig ständigt trött (och som resulterade i att jag typ somnade i böckerna så fort vio hade eget arbete, HAHA!)
Haha, det var lite kul, för i mitt horoskop jag läste för just november månad stod det att jag under månaden skulle få reda på någonting roligt som gav mig extra mycket uppmärksamhet. Och gissa vad som hände!
I novembver så brukar vi ju ha luciarep i Globen inför föreställningen i december. Det är något väldigt kul som hela skolan ser fram emot varje år. I år skulle det vara en lucia från nian, och, det klart det har varit en barnslig dröm sen jag började på skolan att få bli den där lucian, men jag trodde ju aldrig någonsin att det skulle bli jag på allvar. Gissa då hur jag blev när min musiklärare ringde och sa att JAG.BLEV.VALD.TILL.LUCIA.I.GLOBEN.!!!
Asså ni förstår inte... Det var helt fantastiskt! Och läskigt! Och gav mig en maassa uppmärksamhet. Från och med då så fick jag överallt höra "WOW kolla! Där är Lucian!!!", och så fick lilla jag typ 30 nya vänförfrågningar på fb. Hehe, en annan gick och blev populäär B) det var lite ovant ;)
Men iaf, förutom det så var jag på gymnasiemässan och blev ännu lite mer förvirrad, men sen var jag på informationsmöte och lite testlektioner på Lilla Akademien och blev helt frälst!
Allt verkade såå bra, eleverna var så duktiga och trevliga, och lärarna också, och man får möjlighet att välja till naturvetenskapligt program (!!!) med mera med mera. Åh, jag vill gå där nu ♥

December
December kom och förde faktiskt inte med sig så mycket snö i år, men däremot en julkalender som var sjukt mysig, härlig och bra! Hihi, man måste ju, trots att mnan är stor O:)
Men jaa, första delen av december var ju mest bara en enda jättestor TAGGAA till alla roliga luciatåg (inte minst GLOBEN!), som det faktiskt är sista gången för mig nu... snyft...
(Och förstås en massa slutspurt med pluggande, men sånt är ju inge kul att skriva om...)
Och sen blev det dags. Jag skulle kliva ut i stråkastarljuset inför 17 tusen åskådare. Och det var... FANTASTISKT!!! Åh, jag har aldrig, aldrig känt mig så fin någonsin.
Sen var det föstås jättekul att få göra andra luciatåg utan att vara lucia och få sjunga och så! :)
Efter lucia blev jag ganska ordentligt sjuk. TUR att det var efter lucia och sådär, tänkte jag och kände mig inte jätteledsen, men det klart, det är ju aldrig kul att vara sjuk.
Men jag lyckades i alla fall ge mitt hår en makeover! Kände att jag behövde något nytt efter att ha haft den där jättelånga-bruna-hårmattan så länge och som började bli sliten. Så jag klippte mig, och sen när jag skulle henna mitt hår så råkade det bli rött! Men jag blev inte ledsen för det, det blev fint :)
Och sen blev det jul. Den lilla snön som hade fallit lyckades smälta bort dagen innan, men inte var det mindre stämning för det ♥
Jaa, sen var det mellandagar med rea, shopping, lite mer släktträffar och sen avfärd mot Musikveckan!
På musikveckan är det alltid kul, och det blir extra kul i år eftersom Alven, Greta, Eira och Agnes är med! :D
Det är också här jag firar ett stämningsfullt nyårsslag och sen fest, och det är antagligen det jag håller på med när det här inlägget publiceras!
Så, med detta enormt långa inlägg vill jag önska er ett GOTT NYTT 2012 som kommer bli AWESOME!!!

då drar jag då

... mot musikveckan! Ha det bra och ses mästa år! :*

HEJ ALVEN

Detta är ett tidsinställt inlägg till din ära! :D)) (<-- gladis med dubbelhaka)

Hoppas du gillar det! :=C (<-- voldemort som också ville vara mä)

Pussåhej!

P.S. Gräset liknar grön soja - SKOJA!!!!!!!!!!1
P.S.igen. Om du slutar kommentera mina inlägg blir jag lesen

GOD JUL!!!

Har gett mig själv datorförbud på sälvaste julafton och därför är detta tidsinställt, för att på julen ska man umgås med släkt och vänner och inte tråka sig vid datorn!

Men för er som ändå ser det här, så önskar jag er en fantastisk julafton med en massa kärlek, god mat, skratt, mys och julklappar! ♥

Julkul

Jani, imorgon smäller det! Känns ganska sjukt... Men det ska bli jättekul :) jag ska först ha jullunch med lite släktingar här hemma och sen åka och träffa andra släktingar, hihi, det är såre ska va på julen! :D
Jag har fixat kola, knäck, pepparkakor mm, så mycigt! Sen fick jag faktiskt en förtidig julklapp igår, nämligen min ny sääng :D Den är fantastisk! :D
Idag ska jag fixa mer inför imorgon, tagga nu hörni! pussar ♥

jullov :D

Hurra! Efter en fin avslutning i kyrkan (trots att jag inte kunde sjunga med...) och betyg jag är nöjd med så gick jag, Alven, Greta och Anna och körde vår tradition att se på film efter skolavslutningar. Vi såg nya Sherlock Holmes och denvar asbra!

Sen kollade vi nyårsklänningar, och jag dreglade över två men har ingen aning om vilken jag ska ta... (http://www.monki.com/Shop/Dresses/Annica/27338-278422.1 eller http://www.monki.com/Shop/Dresses/Zanna/27338-300667.1)

Nu är jag hemma och helt utmattad, detta var nog allt min fortfarande sjuka kropp orkade med för idag, haha! Ska försöka spela igenom lite nya noter jag har fått sen också om jag orkar :)

Tagga Jul nu! Pusss ♥

en såndär lista kan man ju alltid göra

Något som gjorde dig glad igår?
Att sitta med min syster i hennes rum med levande ljus och göra julkort. Julkänsla


Humör just nu?
Lite otaggad, huvudet och halsen gör
ont mm, men har det väl ändå lite mysigt i soffan med filtar och julte (tack greta för téet!).

Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
Jag försökte sova, men det gick inge vidare.

Vad gjorde du för femton minuter sedan?
Åt frukost i soffan och tittade ut på snön.

Vad du ser om du tittar till höger?
Mitt vardagsrumsfönster. Det snöar ute, och det är fint.

Vad gör dig glad just nu?

tanken på jul- och nyår (och att jag förhoppningsvis blir frisk tills dess)

Hur vädret är hos dig just nu?
Det är snöigt om någon missade ;)

Vad var
det senaste du åt?

Pepparkakor, mmm

Vilket mål på dagen tycker du bäst om?
Långa helgfrukostar! Då kan man ta det lugnt och äta gott, på vardagsmornar mår jag bara illa, så på vardagar säger jag middag!

Bästa glassmaken?
Citronsorbet! Åh vad jag älskar citron! Annars riktigt mörk chokladglass eller saltlakrits...

Sover
du tungt?
Oftast

Drömmer du mardrömmar?
Ja, eller, det beror på definition. Jag brukar inte drömma typ "det kommer en mördare"-drömmar, snarare drömmar när det blir för mycket att göra/hålla reda på, eller drömmar när inget fungerar och allt bara kaosar sig på ett dåligt sätt.

Hur många kuddar sover du med?
1 räcker för mig :)

Snarkar du?
Hahah, när jag är förkyld ja! Sen pratar jag tydligen i sömnen iband också...

Favoritkläder?

Hmm... Om det ska vara vinterkläder säger jag nog min blå- och svartrandiga oversizetröja från monki som har hängt med i flera år, den känns Ellig och passar till det mesta! Om vi snackar sommarkläder så är det nog mina blommiga shorts med hög midja :')

Favoritgodis?
Asså, jag är ju en såndär jobbig unge som älskar all sorts godis... Men PINGVINLAKRITS är ändå bäst ♥ Ååh, ska man muta mig så är det såna som gäller alltså...

Höger-eller vänsterhänt?

Höger :D

Stjärntecken?

Lejon! Vet inte hur mycket det stämmer, men jaa...

Vad längtar du efter mest just nu?

Att få bli frisk, jullov och jul över huvud taget

usch...

Blir sjukare och sjukare för varje dag som går, känns det som... inte kuul :(

Skulle egentligen jobba i eftermiddag, men vi får se hur det blir med det...
Just det, jag har inte ätit frukost. Det kanske man borde göra...
Återkommer, om jag kommer på något värt att skriva.

oops, I lost my soul...

hahah, håret blev rött! Det var meningen att bli brunt, kanske lite rödbrunt, men jaa, nu blev jag ginger istället! ;)
Jaja, det blev väl rätt fint, antar jag... Bild får ni när jag orkar...
Nu ska jag försöka sova bort halsontet, peace out eller något

Kul tidsfördriv...

Det är ganska kul att kolla igenom gamla inlägg när man är sjuk och inte har något att göra. Att bara tänka tillbaka och minnas...

Btw, kolla vad smal jag var för 1 ½ år sen! :s

jaja, nuu är det dags för hennaa, poss

Fy

Min hals gör så ont, och jag kan knappt andas genom näsan... Japps, ellisbellis har bivit ännu mer sjukis, såhär till jul och allt... grejt. Men jag ska ändå försöka henna håret idag med den färg jag köpte igår när jag var i stan efter att ha lyssnat på min systers julkonsert i konserthuset (duktig hon var ♥)

Just det, det började snöa igår c: och inne i stan var det snöslask-regn, precis som det var i New York när vi var där i oktober... haha

Men hörni, hoppas ni mår bra och glad fjärde advent (det är inte långt kvar nu!)

Ceelebrate good times come'on!

Sista provet på terminen är nu gjort, och jag har fått tillbaka ett efterlängtat mvg! Ååh vad livet känns bra, trots att jag fortfarande är sjuk (åkte in till skolan efter luch bara)

Just det, en bild på nya håret ska ni väl ha också. Är jättenöjd själv!


(ha överseende med den fula webcambilden, jag är ju faktiskt sjuk)

Trevlig helg nu! ♥

Dagens tips:

Åk inte till andra sidan stan fram och tillbaka när du är sjuk, det gör inget bättre. Tur att det är så kul att spela bas annars hade jag varit riktigt sur nu. Uuuuh
Dagens tips, dagens tips, lallalalala dagens tips!

Min hjärna är mos.

Har blitt sjuk och är hemma idag... Det positiva man kan säga är att det i alla fall kom efter all viktig lucia och sådär :)

Men jaa, jag kan inte öva, inte plugga, allt bara rörs ihop och till slut finner jag mig sittandes i soffan med datorn igen. Jaja, så är det ibland.

Men något kul jag kan se fram emot är att jag ska till frisören om några timmar! Det orkar jag nog med, och jag har ju tänkt klippa mig huur länge som helst men väntat till efter lucia (gissa varför) och nu är det verkligen dags! Hur det blir får ni se sen :)

Jaja, om man ska försöka igen med religionsboken kanske... pussochkram

Hejdå AF-lucia...

... ses aldrig mer :'( åh fy fabian vad jag kommer sakna att springa runt och leta krans, stryka lucialinnet, gå och lägga sig extra tidigt för att vara pigg när man ska upp 05:15 morgonen därpå för att gå till kyrkan och ha luciatåg, och åh vad jag kommer sakna Globen och ÅÅH ♥

Luciatågen vi hade idag gick iaf braa, och greta var såå fin lucia! :') haha, det var lite kaos bara för att jag hade ingen krans (behövde ju ingen i globen höhö VIP man är), men det fixade sig till slut. Sen efter luciamorgon i kyrkan och lussetåg på Operan hos en i klassens mami (MINNEN att vara på operan!! läs november 2008 om ni vill veta mer om dä (eller nej, gör inte det förresten...))  såå var det några tjejer från min klass som ba NÄE vi vill sjunga mer! Så då gjorde vi det :D Vi ställde oss på stan i våra linnen och kransar och sjöng för glada och överraskade turister i Gamla Stan, sen tågade vi vidare mot slussen och fortsatte sjunga. Det var så kul! Älskar att kunna sprida glädje till andra :'D

Och nuu är det tillbaka till verkligheten ett par dagar till, har prov torsdag och fredag, båda svinviktiga (GAAH) men det är bara att stå ut. Nästa lördag är det ju faktiskt julafton! Ojhjälp vad tiden går fort...

Nu ska jag titta på julkalendern, puss!

efter 13 timmars sömn...

så är jag fortfarande alldes lycklig och varm i hjärtat efter känslan av igår, alla fina ord som sagts om mig och alla fina bilder som har tagits. EFtersom jag är ledig idag och ändå inte har så mycket för mig så kommer här en del bilder från igår:
Mitt crew i logen! Japps, jag hade ju egen loge cool som jag var. Med mig hela dagen var kära mami med och hjälpte mig, men även syster yster, LoLo, Greta, Klara, Anna och Alven kom på besök då och då :)
... ja, vad säger man? Alla avgudar lucian, hahah!
Innan sista föreställningen, en glad och taggad Ella vid sminkbordet!
Efter föreställningen, glad tjej är bara förnamnet!!!
Lycklig efter en fantastisk dag!
Jag vet att jag tjatar, men åh, jag har ADRIG känt mig finare! Bild av en vän till mami
Nu ska jag hitta på något annat, heiråh <3

Asså ni fattar inte...

JAGVILLBARASPRINGA70VARMRUNTHUSETMENSAMTIDIGT
FALLAIHOPIENLITENTRÖTTHÖGPÅGOLVETMENGAAAAAAAAAAAAHVADJAGÄRGLAD!!!

Wehåå, alltså, att vara lucia i Globen är ju någonting man skulle kunna vara typ ALLTID!! ÅH vilken fantastisk dag det har varit och ÅH vad livet är underbart ibland! Återkommer imorgon, PUSS!

Det är kul att läsa igenom gamla kommentarer och inlägg.

Godmorgon! Inatt sov jag från kl 22-10:30. Skoja inte att det var nice! Wehåå nu är jag jättepigg (HAHA, råkade föst skriva jättepiss) och TAGGAAD till tusen på det som händer imorgon, och det vet ni redan nuu vad det är... JA! det är dag för globeen :D:D:D
Så idag blir det en chilla-och-tagga-dag. Puuss <3

asså, texten <3

Jag var ute på Bjurö Klubb och jag tittade på stranden
Och vågorna krålade och jag vada in I natten
O ja, jag var en vinnare runt vattnet
O ja, jag var en vinnare

Åh, jag lovar, gissa vad jag hittade längs vattnet
En blåval som härjade runt stränder, han sa han kände mig
Han sa: Jag har sett dig när du vandrar
Varje kväll du tänker högt och viftar armar

Den sa: Jag är en blåval, jag kan ta dig härifrån
Från din öde ö, från dina papper och pennor
Du är en förlorare, men du kan gömmas I min mun
En människa är inte tung att bära på

För vad ska det bli av dig
Vad ska det bli av dig, hej
Ja, vad ska det bli av mig
Men vad ska det bli av dig
Den sa: Vad ska det bli av dig, hej
Ja, vad ska det bli av mig

Men vad ska du bli
Men vad ska du bli
Men vad ska du bli
Men vad ska du bli
Ja, vad ska det bli av mig

Jag sa: Om du äter upp mig ska jag hämta mina bröder
Och jag ska tjalla-lla, tjalla ifrån döden
Och jag ska skriva brev till dina närmaste och bästa
Och säga att du lurar folk som emellanåt är ledsna
Att du lurar folk som emellanåt är ledsna
Och de lurar folk som e-, som e-, som e-, som e-
Jag är redan vinnare

Vad ska det bli av dig
Vad ska det bli av dig, hej
Ja, vad ska det bli av mig
Men vad ska det bli av dig
Den sa: Vad ska det bli av dig, hej
Ja, vad ska det bli av mig

Men vad ska du bli
Men vad ska du bli...
Ja, vad ska det bli av mig

Jag sa: Blåval
Åh åh, vi är redan fria
Åh åh, vi är räddade och fria

Vad ska det bli av dig
Vad ska det bli av dig, hej
Ja, vad ska det bli av mig
Men vad ska det bli av dig
Den sa: Vad ska det bli av dig, hej
Ja, vad ska det bli av mig

Men vad ska du bli
Men vad ska du bli...
Ja, vad ska det bli av mig

Jag sa: Jag är ute på Bjurö Klubb och jag tittar på stranden
Och vågorna krålar och jag vadar in I natten
O ja, jag är vinnare runt vattnet
En vinnare
Är redan vinnare

Vad ska det bli av dig...
Vad ska det bli av mig
En vinnare
En vinnare
Det är vinnaren
Vinnare


Laleh dödar mig med jag-dör-vad-fint-låtar. Jag.SKA.se.henne.i.vår.
Nu ska jag försöka sova, lite harry potter först bara.

choklaaaaaad

asså, hela livet känns typ choklad just nu...! hahahah
Det är nog mest för att jag har ätit så s.t.ö.r.t mycket choklad under denna kväll. Det ör nämligen så att jag och Alven har upprepat vår hemmagjorda-chokladpraliner-i-julklapp-till-familjen-grej! Dock var vi lite pro-igare denna gång... allt blev STÖRT gott men ändå lite fail, chokladskalen blev för tunna såå alla går typ sönder... men i alla fall. STÖRT GOTT var det alltså, om någon missade... Mycket choklad blev det....
Nu är vi(läs jag) aastrött och vill typ sova men är för mätt efter allt chokladätande...
Såå går det!
Men det har faktiskt hänt annat idag också, jag hade ett lätt engelskaprov, ett luciarep i kyrkan vi ska vara i på luciamorgon och fått hem klänningen jag ska ha i globen (IIIH). Det är heltgalet. Men det visste ni nog redan.
tror vi säger godnatt där... Godnatt!

Fina saker <3

Var på SYV-möte imorse och nu känns det här med gymnasievalet ännu lugnare, skippade baletten efter skolan eftersom jag var så galet trött, är istället hemma med Laleh, myskläder, varm choklad och en debattartikel i svenska, senare blir det lite övning också. F1 värt.

Ingen blogglust riktigt...

Det är så mycket som händer nu, och jag orkar inte skriva särskilt mycket alls. Men idag hade jag konsert och det gick väl helt okej och föredraget jag skulle ha idag blev inte av... ja, typ så

Imorgon har jag SYV (Studie-och YrkesVägledning)-möte på morgonen vilket gör att jag missar idrotten och får en kvarts rast. Party! Därför kan jag ju vara uppe extra sent idag... not.

Ååååh, i Globen så är ju SLB (sthlms läns blåsarsymfoniker) med, och de spelar sååå fint! Har länge uttryckt ett starkt hat mot dumma tutiga brassinstrument, men jag tar tillbaka en del av det, för det KAN faktiskt låta hur fint som helst också!... om de som spelar är jättebra dårå...
Det är ett trumpetsolo på Nu Tändas och det är så galet fint att jag bara BGDAAH och vill lära mig spela trumpet nuuu och sitta nu vet som Pippi gör i Pippi firar jul när hon sitter i sin såndära pippitröja och spelar på trumpeten hon har fått i julklapp. Åååh :')

Jaja, har redan varit uuppe på tok för länge för min smak, godnatt!

Du vet att du är poppis när det står om dig på nyaste skvallerbloggen...

... nejmen seriöst!
Idag har varit en FANTASTISK dag på globen!!! Wihoo säger jag bara :D:D:D Jag fick se min loge, och framför allt STIGA IN I och ut ur globen när ALLA SJÖNG och allas blickar var riktade mot mig (jag kände mig som en prinsessa :') !!)  TACK SNÄLLA alla ni som har sagt grattis, önskat mig lycka till mm!!! Asså, till och med de på den nya skvallerbloggen tycker att jag passar som lucia och  ÅÅÅÅÅH ♥

Sen hade vi konstigt föredrag med klassen+körklassen som jag har gått runt och stressat mig över, och det gick väl helt okej :)

asså... WIIIE!!! Nu ska jag... inte sova, men typ... gå runt och vara glad! :D:D:D
MASSA KÄRLEK TILL ER! ♥

krångelkrångel

ååh, jag orkar ickee

och jag vet att ni älskar mina mini-inlägg :))

Åh hjälp

Paniken när man inser att jag har lyckats lova att hålla i två föredrag á 5 och 10 min helt själv inom de kommande två dagarna inför massa åskådare på den ena och betygsavgörande på den andra, och dessutom ha en konsert i övermorgon...

hjälp mig!

DECEMBER JU!

Å då veeet man aatt snaaaart är det juuul ♥

Och ännu snartare är det jucia!!! Herre min gud vad jag börjar bli nervös, taggad och glad nu!!! :S:O:D:AAH

Inatt var jag på sleepover hos min vän greta med några andra finisar. (det behövde jag, efter att ha fått tillbaka ett matteprov som sänkte mitt betyg...) Vi hade det mysi <3

Idag ska jag på glöggparty hos min kusinis hannis och det ska bli rolish :D
Pussar till eeer!

RSS 2.0