Kommer mer engagerade inlägg snart, lovaar...

med bilder, meningsfulla texter mm!
Som det ser ut nu så har jag repat med suso och haft á vista(javisstja)-läsning av noterna (= inte jättevackert) tills jag fick så ont i handleden och kunde inte spela mera. Så nu har jag tillbringat kvällen med att INTE öva och INTE plugga utan istället att äta god middag + kladdkaka och mysa med familjen. Värt!
Men nuu är det nog dags att sovelisova snart, godernatter!

Ibland blir jag taggad på att blogga!

Jag är väldigt glad ikväll! Kan vara för att jag har sovit ordentligt, inte pluggat så mycket på några dagar (hehe) och spelat en massa bas! Då blir man glad minsann! :D
Såå, just nu känns musikprogrammet, musikhögskolan osv som ett ganska väldigt bra alternativ för mig :D
Kände bara att ni borde veta ;)
Men asså jaa, vet inte hur meningsfullt det här inlägget egentligen var, meen här är det iaf!
Puss påer!

Drömde i natt att jag kunde gå ner i spagat...

åh underbara tanke... jaja, det är bara att strecha på ;)
Annars så har min helg so far varit väldigt braa, förutom att jag fortfarande är lite sjuk så har jag lyckats hinna med en jättemysig Orsa-återträff igår hos Evelin samt att busleka med Hanna och Roland på södra latin under dagen idag! Naajsihajsi säger jag bara!
Hann köpa henna också, så det blir nog färgning snart. Ännu mer ginger heere I coome :D
Åsså är det susorep imorgon. Hihihoho, hoppas på det skojigaste.
En härlig kväll önskar jag er! Püs

Om ni undrar vad jag gör hemma nu....

Så var det så att min egentligen ganska sjuka kropp som trots det fått springa runt i skolan, på andra aktiviteter och öppna hus och sen sätta sig och plugga till alldeles för sent på natten för att sedan släpa sig upp vid 6.15 igen inte riktigt orkade med det längre.
Så idag har jag sovit till halv tolv och sitter nu och lyssnar igenom Lalahes nya fantastiska album Sjung, och så har jag avbokat kvällens baslektion och Globala Gymnasiets öppna hus.
Ta hand om er hörni, det behövs! ♥

Oooooh.... 700 inlägg

Kära bloggis,

När jag startade dig 2008 var det lite jag visste om världen. Jag trodde att en blogg var samma sak som ett inlägg, därav blev det som skulle heta "första inlägget" istället "forstabloggen" i slutet av adressen. Jag gick i mellanstadiet, hade tandställning och trodde att man blev känd som typ Fokis.se bara man hade en blogg. Ja hade bdb (bilddagboken) å skrev typ såhära. Inte för att jag inte kunde skriva ordentligt, jag trodde bara att det var coolt.
Nu, 3 ½ år senare, ska jag snart börja gymnasiet, är mycket mer bekväm i mig själv, förstår bättre vad som är coolt och inte (haha), har lärt mig mycket, varit med om mycket, och - även om jag kanske har verkat väldigt oengagerad i bloggen på sistone - tycker väldigt mycket om denna lilla blogg. Min blogg.
Må det bli många inlägg till. ♥

ÅÅååååååh

Svansjön.var.FANTASTISK!!! Ååååååh, allt var så perfekt, alla var så duktiga och svanen var sååå fin! Hade dock varit ännu bättre med levande musik men jaja!
Och idaag så har jag (lite lagom standard sådär) sjungit på slottet inför kungen och drottningen, fikat semla med fina vänner, dansat balett och sen gått på södras öppna hus. Det var nice! Blir lite jobbigt att välja gymnasium nudå...

Att sjunga för kungaparet var också kult, trots att min röst inte direkt var på topp...
Okej men nu måste jag duschapluggasova, heidå

el oengagerade blogg numero uno!

Har jag insett att denna just nu är... Men det är rätt mycket att hinna med om man säger så.
I alla fall så kan jag verätta att jag imorgon kväll ska gå och se Svansjön (baletten asså) på Oscarsteatern med min kära padre. Extremt lycklig javol. ♥

Hej.

Gotland var awesome! :D Nu är det dock inte lika awesome då min fjärde stora förkyldning för säsongen har brutit ut... Feber har jag nog också, plus att jag ligger efter i flera ämnen och... ja, lite sådära.
Nog med depp-fasoner, nu ska jag bli frisk. Sen får jag väl sätta igång och plugga. Puss

Lite gladare nu...

För det är HELG WOHOOO och jag ska till GOTLAND!!! :D
Kommer ha det bajsbra. Ses på söndag!

Åh, vad det är kul när hela världen är sur/bitter/deppig på samma gång...

Sorry, var tvungen att säga det.

Någon lite glad som vill komma hit på en kopp te eller nåt?

Är i värsta Harry Potter-moodet

Hade väldigt ont i halsen mm imorse och hade bara två inte så viktiga lektioner idag, så jag passade på att vara hemma och ta det lugnt idag :)

Och det har jag gjort! Har varit på västa Harry Potterhumöret, så jag har kollat på massa HP-bloggar, sett massa backstagefilmer med mera. Såå underbart :') ♥


Och just det, VET NI VAD JAG FICK HEM IDAG?!?!?!?! Lösenordet till gymnasiesökningssidan!!! Det är på riktigt nu.

Jaja, en fin kväll önskar jag er!

hähå

Hittad på tumblr. Jaa, jag vet att jag hänger där liite för ofta nuförtiden, men man kan faktiskt hitta en hel del fint där, trots att det egntligen är ganska poänglöst... jaja!
Dagen har varit ganska deppig, inte att jag har varit så deppig själv men man blir ändå det av att det är deppig stämning som det ju kan vara ibland. Menmen, vi slutade efter lunch, och då hade jag utvecklingssamtal (haha, det gick väl bra som alltid) och åkte till fiolaffären och köpte en fuktorm till basen! En lite sen julklapp :D (<-- det är en nördgrej som bevarar fukten i instrumentet så att träet inte skadas)
Jaja, dags att eta, heido puss!

Kallt ute.

SUSOrepet idag var ganska väldigt ovärt, eftersom det var stämrep och jag numera är ensam i min stämma... jaja, jag fick lite övning gjord iaf!
Asså, det är någon dum grej med blogg.se att jag inte kan ha mellanslag mellan styckena, så om det ser lite kompakt ut så är det därför (:
Och jaaag är trött. Ganska extremt. Sov precis en timme på soffan och har gjort detsamma varje dag de senaste dagarna, haha!
Så, det var allt för mitt ochy mitt k-bryiga inlägg, ha det bra!

Lillaaa ♥

ÅÅH vad jag vill gå på lilla akademien nu! Var där på öppet hus idag, lyssnade på en massa bra elever som spelade och fick t.o.m träffa och spela med basläraren som jag redan trivs jättebra med! :D det blir bra det här ♥
I övrigt så hade jag en lugn hemmakväll igår och nu så är alven här och ska sova över. Det blir nice! Förutom att vi kommer behöva gå upp typ 8 eftersom det är första susorepet imorgon... :)
Har inte så mycket att skriva om märker jag... jaja, det blir väl skojigare sen.
Ha en mysig lördagskväll nu!

En ännu deppigare dag än igår blev plötsligt så mycket bättre som genom ett trollslag av att ha baslektion. I love it ♥
Sen så är det nu spikat att jag ska fortsätta med balett denna termin, och jag har även köpt biljetter till GOTLAND som jag kommer över och röjer på nästa helg!!! :D:D:D
Och sen, asså wow, ni måste höra det här, såå coolt; När jag gick på pendeltåget på centralen tidigare ikväll, så kom det plötsligt in två vanliga män på tåget, gick fram till en person och sa "Hej, vi är från polisen. Vi skulle vilja prata med dig". Så det var två civilklädda poliser som grep en person!!! Fattar ni HUR COOLT?!? Värsta film-moment ju!
Och jag börjar 10 imorgon, naajsihajsi. Puss på er!

Ganska fin dag ändå.

Trots att det var grått imorse, att jag har underskåp och jobbigt schema den här terminen plus lite andra jobbigheter så har ändå dagen varit ganska bra. Fick bl.a höra av tre personer att jag såg fin ut idag! Bara en sån sak :D
Man känner verkligen att det är allvar nu. Kalendern är redan full av öppna hus på olika gymnasier, årets första läxor, konserter med mera. På måndag öppnas sidan för gymnasieval och sen drar alla nationella prov igång...!
Men nuu däremot ska jag öva, har en liten strävan (för löfte är det väl inte riktigt) inför 2012 att öva varje dag, såå... Vi hörs!

Mysig kväll!

Efter ett besök på Eiras jättehärliga waldorfskola (de hade tekokare i klassrummen, bara en sån sak ♥) så begav jag, Eira, Alven och Greta oss hem till Micke P för att fixa middag! Det var såå mysigt och roligt med vegetarisk lasagne, gino och allmänt skojsi! Måste göras oom :D
Ooch.. imorgon blir det skola igen. Vårterminen i nian jao. Håhåjaja, men det är väl bara att ta en dag i taget och se hur det går antar jag.
Nu måste jag verkligen sova, blir upp 6:15 imorgon för första gången på länge. Pussar!

Beger mig hemifrån

för att sjunga solo i kyrkan vars församling jag var med i när jag var liten! Sen ska jag tydligen få en present också för att jag har konfirmerats, hihi :) vi kanske hörs sen!

Godkväll,

De senaste dagarna har gått åt till att sakna allt ifrån musikveckan, sova, se på Harry Potter och tänka alldeles för mycket... Har även hunnit redigera lite bilder från den härliga körveckan, och nu tänkte jag lägga upp några från en ledig eftermidag vi tillbringade ute med våra kameror (jag vet att jag är en p12a som tror att jag kan fota, men jaja, det är kul iaf):
Från fönstret jag visade bild på igår
Rättargården, vår stuga (:
Bruket
Den fina körreplokalen (skulle typ vilja bo därinne om det inte var för att det var så sjukt kallt)
Ingen snö, men frost var det!
Ganska fint är det.
Fadder-barn och mor ♥
Fina är bara förnamnet!
Finis-Alven ♥
The gang!
Frost på fönstret morgonen efter.
Sådär, nu ska jag nog sätta mig och brodera en stund och sen blir det sova, lördagskväll á la Ella ni vet ;) kram

Hej

Har ni tur kanske jag orkar lägga upp fler bilder från musikveckan, senare, men den stunden är inte nu. Har haft en fin dag med min favvismusikveckisar och försöker nu förstå mig på tumblr. Haha, vi får se om jag börjar uppdatera mer här eller där sen...
Här är iaf en fin bild på Alven, Agnes och Eira i fönstret från det fina huset vi bodde i,
Vi hörs, pussokram

chämma

Nu kom jag för några timmar sen hem till mitt kära hus och min kära sääng ♥ den ska jag nog lägga mig i snart, ska bara skypa vidare med några finisar ett tag till, puss!

RSS 2.0