Hej!

Här sitter jag och äter min sista polkagris i min säng och vill inte gå upp riktigt än för jag vet hur svinmycket plugg jag har att göra när jag gpr upp. Så jag skjuter lite på det, tycker det känns smart :))
 
 
På handtaget i bakgrunden ser ni den fantastiska klänningen jag hade på Södra Latins insparksfest förra helgen
med temat Under Havsytan. Sjukt kul var det! Dansade natten lång om kom hem när morgontidningen redan hade kommit. Klänningen hänger kvar där för att jag fortfarande försöker vädra bort svett- och cigarettlukten från den, haha (obs förtydligande; röker inte själv, är därför lite ovan vid detta och inget superfan av denna lukt)
 
Vad har hänt annars då? Jag har varit sjuk under den veckan som varit (kollar ni riktigt noga kan ni nog se hur snorig jag är på bilden ovan), mitt schema är muy bien så har tid att öva en massa, repetitionerna i orkestern i Uppsala har börjat och att orkesterturnén till Japan om 35(!!!!!) dagar faktiskt är verklighet börjar sjunka in. Helt galet!
 
Men nu är det pluggtajm, ha en fin söndag vännner!

333

Trehundratrettiotre. Så många dagar är det kvar tills jag blir vuxen. Tills jag får ta hand om min egen ekonomi, betala min egen vård, ta körkort, dricka alkohol, rösta om avgörande beslut för Sveriges framtid. Hur mycket som helst. Fattar inte hur detta gick till, trodde en var tvungen att vara liksom... vuxnare för att få bli vuxen. Jag är ju inte vuxen. Jag är ju bara jag. Sjukt det där


Varför bloggar jag ens? FÖR DET ÄR KUL

Idag har jag med detta hemifrån:

- laptop
- skolböcker
- träningskläder
- springskor
- basstråke

Om jag ska flytta till andra sidan jorden? Nä, ska bara till skolan. Tungt att bära är det i alla fall.

Jag har börjat repa Verdi i Uppsala nu i veckan! För den dom missat spelar jag alltså i en kul symfoniorkester i Uppsala med vilken jag ska till Japan på höstlovet! Det känns fett.

Jaja ha en fin dag osv


RSS 2.0