Smultronpaj

hihi, vad jag är dålig på att upptadera bloggen ibland :P
Jaa, nu ser det ju iaf ut som om det skulle bli lite fint väder idag. det har ju regnat som 17 nu fredag-söndag. Jagt hörde av nån granne att det hade regnat 52 mm. Har ingen aning om det är mycket eller lite, men det lät på honom som om det var väldigt mycket. Stackars Louise som är på humanistläger nu. jag hoppas för din skull att ni får sova i stugor....

Nu lördag-söndag sov jag över med Mimmi hos hennes morbror i Upplands Väsby. Det var jättemysigt och de hade sjötomt så vi badade trots regn och rusk. Haha. Sen på kvällen (natten) gick vi ut på bryggan och badade fötterna i sjön och pratade om allt som är viktigt här i livet. I en hel timme satt vi där! Sen tänkte vi dygna som vanligt, och som vanligt så slocknade vi båda två vid 2 xD Haha, vi är inte jätteduktiga precis :P
Och igår så var jag med Lovisa. Vi tog en låång cykeltur runt hela spånga-bromsten och hela turen tog 1½ timme. Jättekul! Och sen åt jag middag där och så kollade vi på Mean girls som gick på tv4. Ok, nu har jag sett den, och det räckte med en gång! sen vid halv 10 så cyklade jag hem. Som vanligt var jag rätt rädd, men det gick ju såklart bra.

Och, tro det eller ej, men det här blir nog sista bloggningen på flera månader. För i övermorgon åker vi till landet och tar inte med oss nån dator, och sen kommer jag inte hem förens den 16 Augusti. Jepp, så är det. Så jag vill passa på att önska alla en JÄTTEBRA sommar, och sen ses vi i höst om inget annat!!!
Puss på er, och än en gång, GLAD SOMMAR!!! <3

städardag och sommarväder?????? (hopeful)

varför ska vädret alltid luras?? Liksom är de säger att det blir en fin tisdag att ha skolavslutning på, då öser regnet ner. Och när de säger att det ska bli regnigt så man planerar att städa rummet, då vaknar man upp och misstänker att det blir solsken!!! Sånt stör mig!!

I förrgår åkte jag hem till louise vid fem för att hjälpa till med förberedelserna till festen med ebba klockan sex. Jag skar paprika och körsbärstomater till pastasalladen och trädde upp grillbitarna på spett.
Sen, när allt var klart så började festen. Det var många bekanta ansikten, men också många nya. Vi åt grillkött och pastasallad, sommartårta, minimagnums och drack välkomstdrinken vad-den-nu-hette.
Vi hade det riktigt bra. Sen efteråt så skulle Greta, jag och Jossan sova över. Hanna och Maja från teatern stannade också ett tag, fast de åkte hem vid typ elva. Först såg vi en liten del av harry potter 3 och skrattade ihjäl oss åt hur de såg ut i sången double trouble som de sjunger i början av den, sen såg vi harry potter 5. Vi kliade armen, myste håret och masserade varandra och det var jättemysigt!! <3
När filmen var slut vid typ tolv-halv ett så sa Greta plötsligt att hon behövde gå på sixtens avslutning dagen efter och att hon behövde gå upp halv åtta. Och vi somnade inte förens tjugo över två, så det blev 5 timmars sömn den natten. Hallelujah!! När Greta hade gått på morgonen så gick jag, Louise och Jossan tillbaka till sängen och försökte sova lite mer, men jossan var inte trött och höll oss vakna, vet inte om det var med eller utan flit. Sen åkte jossan hem vid tolv och då började jag och louise kolla på sjätte sinnet. Den var väldigt bra. Sen åt vi lite pizza till lunch och sen satt vi och pratade om allt och ingenting i över tre och en halv timme.

Vi har så otroligt lätt för att prata om saker, så med dig behöver jag knappt tänka på vad jag säger, jag kan vara helt avslappnad och säga precis vad som helst och ändå kunna vara säker på att du lyssnar och förstår. Vi har ju känt varann ett antal år, få se, vad blir det nu... 5 år då vi i början bara spelade i små fiolgrupper. Nu har orkesterkompisen övergått till en äkta vän jag alltid kommer älska och aldrig kommer glömma. Louise Anna Tidestad Vahlne, jag kommer sakna dig hur mkt som helst i sommar, och jag hoppas att du får det jätte bra på humanistlägret nu (även om jag inte tror att du hinner läsa det här inna du åker)!!! Puss, jag älskar dig!!!! <3

Sommarlov, regn och partiparti!!

Underbart sommarlovsväder, inte sant?
NOT, men iaf, igår var det skolavslutning i det unnderbara regnet...
Men det kunde varit värre. Varken Rektorns eller pastorns(vi har alla avslutningar i kyrkor) tal var så värst långtråkigt, och efteråt när vi fått intyg och sånt i klassrummen så bjöd föräldragruppen på tårta! Jamjam, och prinsesstårte-grädden var inte frusen, HALLELUJAH!!!
Efter skolavslutningen åkte jag och Alva (Söderbäck) hem till Greta och lagade mat utan att sätta på fläkten så en viss brandvarnare gick i gång, och ett visst antal peroner råkade vara ensamma hemma och inte ha någon som helst aning om hur man stänger av den... Efter ca 7 min så hittade vi öronproppar och efter 10 så kom vi på att man som nödlösning kunde ta ut batterierna. YES!!! Har fortfarande det hemska pipet i öronen.
 I alla fall, efter lunchen så såg vi på 27 dresses, den var rätt bra, och sen åkte alvisen hem, men jag stannade och sov över. Vi tittade på Paris Hilton's new BFF xD och vi somnade vär vid halv 12 eller så.
Och, ja nu sutter jag här och ska åka till Louise (oj, det  var ett tag sen man sa ditt riktiga namn) för att vi ska blanda välkomstdrinkar till festen!! Jahoo det blir säkert jättekul!

Pussar! :*:*


AAAAAHHH!!

Måsta öva till solonumret till stråklägret!!! Jag ska spela Walts for Doris och den är SKIITSVÅR!!!
Puss i övrigt! <3

Lyckad nationaldag igår?

Sverige-Dannmark 0-1 och Gårdsfest med släkten i snålblåst och gråmulen himmel. Hmmm....
Ja, idag så jobbar mamma och pappa cyklar Lida Loop och kommer hem vid två, Hedvig gick till nån kompis och ville sitter vid datorn. mmmmm, vad ska man hitta på? Jag har i princip hur många möjligheter som helst att göra vad som helst, men jag kommer inte på någonting. Greta och Alvisen är på vardera landställe, och jag tror att Jossan och Anna gör ngt. Louise är på jobbet (RINGMIGLOUISE!!) och här sitter jag.
Man har inte haft nån fritid på evigheter, och nu när man väl har det så vat man inte vad man ska göra med den. Suck....

.. Usch vad jag skriver vuxligt och deprimerat!!! Eller är det bara jag som får den känslan när jag läser igenom det jag själv har skrivit???? :P Men jag är ju varken vuxen eller deprimerad xD

Joomen jag har faktiskt en plan för dagen , jag tänkte åka till typ Vällingby City eller Solna C (nej, Louise, jag har inte fått det från dig!) och köpa stuff. Men för att göra det behöver jag snacka men LOPPANSOPPAN så RING MIG NÄR DU SER DET HÄR!!! Så, nu har jag skrivit det på alla ställen jag kan komma på, facebook, Louises blogg och på min egen. Haha xD men jag tror att hon jobbar idag, så jag får väl se hur det blir med det.
Chokladhjärtan<33

Nej du, även om du trodde så är jag inte död!!...

Jo, det är sant!!
Ja, jag VET att det har gått lite trögt med bloggandet nu under festivalveckorna men snälle pälle, jag har inte haft TIID!! Jag har helt enkelt haft för kul, och för många afrikaner och konserter och rumäner och repetitioner mm....
Jovars, lite jobbigt har det väl varit, men livet rullar på. Idag så hade vi en lagom nödvändig skoldag.. jo, men den var faktiskt riktigt najs!!
Jo, det råkar ju vara så att det här var sista dagen i mellanstadiet i klassrummet för oss, för vi slutar på tisdag och har ehn heldag på skansen på måndag. Då passade lilla Astrid på att eftersom vi städat klart våra bänkar och så (ja, jag är faktiskt fortfarande barn som har skolbänk, sådeså!!) att bjuda oss på glass!! Sen skulle vi se film också, och mejoriteten ville se Twilight, så det blev den. Jag hade ju inte sett den , och jag har inte läst nån bok heller och vi hann inte se klart, men om jag ska vara ärlig så tycker jag att den är högst överskattad!! (vad jag pratar vuxenspråk!!)
Men det var kul iaf, och sen hade vi sista slöjden för året. När man var klar så fick man gå, och jag blev klar med mitt jättefina linne!! Bild kommer nedan om det funkar.



Ja, och sen hade vi musik och jag är för trött för att tänka. Godnattspussar <3

RSS 2.0