Min namnsdag :)

Hallåj alla därute!
Idag har jag varit med om kanske världens mest misslyckade överraskningsgrej. Klara var sjuk idag, och i födelsedagspresent till Greta hade vi lagt ihop pengar till att förboka the Sims 3 och den skulle levereras hem till Klara idag (det gick inte att beställa hem till Greta). Så därför tänkte jag, Alva och Greta åka hem till Klara och muntra upp henne lite och hämta spelet. Vi har aldrig varit hemma hos henne förut, men vi visste hennes address och var hon gick av på tunnelbanan. Så vi virrade omkring på Södermalm i en halvtimma efter Blekingegatan (säger inte vilket nummer, haha!). Tillslut kom vi dit, men såklart hade hon en portkod, så för att inte avslöja oss ringde Alva hennes mobil och sa att hon gjorde en enkät om portkoder (?), så då fick vi tag på den (jag säger inte vad den var heller mohaha!) Vi gick spänt upp för trappan till hennes dörr (btw hon bodde mittemot någon vars dörr det stod Wahlgren på...) och vi ställde upp på rad, föreställde oss hennes min, och knackade på. Då öppnade... En byggargubbe. De renoverade!! Och det var ingen hemma! MISSLYCKAT!!! haha, så då fick vi ringa Klara, och hon var ute på stan en halvtimma bort från oss, som hon alltid var de timmarna bygggubbarna var där, och inte hade spelet kommit heller. MAXAD OTUR!

Meeen iallafall, idag var det min namnsdag :) och jag var läskigt trött i morse efter gårdagens lyckade batsebaföreställning. Jag var stand in för maria, men jag fick sjunga 1:a sopran ändå, och jag fick prova att vara tjej istället för kille som jag brukar. Slöjan var lite jobbig, men jag slapp bröstintryckarlinnet i alla fall ;)

e

Hej allihopa!

Står vid de gemensamma datorerna på operan med Ingrid och ska snart gå till sminket. Jag blev stand in för en som heter Maria som skulle ha idag som var sjuk. Visst, tänkte jag, men sen kom jag på att hon är ju 2:a allt och jag 1:a sopran :S

Men nu ska jag gå

mangoo

Hallå och trevlig fortsatt helg alla därute!

Igår hade jag en exemplariskt bra batsebaföreställning, och jag fick en ros av min kompis som gick och kollade. Nu är det bara en föreställning kvar, som Louise ska gå på. Gud vad jag kommer sakna det!!! Jag har verkligen förändrats sen i september när jag kom in i batseba-barnkören. Jag har träffat nya människor, lärt mig HELA operan utan och innan, har fått höra mycket intressant musik, och framför allt utvecklat min sångröst och blivit bättre på noter!!

Men innan sista föreställningen är det sportlov wihii!! Vi ska till Trysil, ett jättefint skidfjäll i Norge, och bara åka och åka från lördag till lördag. Jag blev så grymy avis på Ville som fick åka en hel dag till Romme med skolan i torsdags. Nästa år får jag!!

Just det, jag hade ju min praodag i onsdags, det var verkligen helt underbart!! Alla barnen var så söta och inte alls så skrikiga som jag hade förväntat mig, och vi upptäckte att min gamla dagisfröken nu var ett helt huvud kortare än jag. Haha! Tiden går fort. Jag fick göra saker som att rita, bygga bilbana, förklara varför jag hade "pärlor på tänderna" :D, hjälpa dem med overallerna, hjälpa dem att sy... Ja, i princip allt man brukar göra på dagis förutom att torka barnen efter toalettbesök.....

Hursom, nu tillbaka till idag. Snart kommer min faster med familj hit på middag. Det ska bli jätteroligt, för de är roliga!! :D

Puzzz<3

PRAOOO!!!!

Hallåw!!

Ska gå till dagiset om en halvtimme!!! Jag är jättespänd, och jag vaknade jättetidigt och kunde inte somna om (för ovanlighetens skull :P). JIHOO!!!

Och för övrigt så har jag bas och orkester efter det, och... nu ska jag äta frukost.

Ha en bra dag alla! <3


Basket

Hallåj!!

Nu är jag seriöst utmattad!!! Först hade jag gympa i skolan, sen hade vi basketträning i 2 timmar efter! Och jag har dålig kondition...
Just det, det har jag nog inte berättat, jag är med i ett skolbasketlag! Det är jättekul, fast vi är väldigt få. 6 pers allt som allt. Men vi gör det bara på kul och en av mina bästa vänner Anna är tränare, och resten av laget är också bara från min klass. Men vi har iaf träning varje tisdag efter skolan tills Pontus (vår gympalärare) kommer och slänger ut oss :P

Annars har det väl varit en helt okej dag, Greta var kräksjuk och jag kom lite försent och jobbade vidare om föredraget jag snackade om förut.

Och wohoo nu är det inte många timmar kvar till min endagsprao!! ^^ Som sagt praoar jag på mitt gamla dagis och alla mina söta fröknar är kvar <3 Ser verkligen fram emot det!

Puss på er, nu ska jag äta fiskpinnar och vila upp mina värkande träningsverksmuskler! <33

Praodaag

Hallo!

Sitter i skolan på bibblan och smygbloggar och jobbar på mitt föredrag. Jag ska göra ett om stickning efter sportlovet, men det är jättesvårt att hitta bra fakta :/
Men i alla fall, just nu är jag grymt förväntansfull, för i morgon ska jag ha min praodag! Jag har glömt att skriva det, därför gör jag det nu.
Jag hittade inget bra ställe, så jag ska praoa på mitt gamla dagis. Det blir nog kul, och jag är nog tillräckligt upptränad efter barnvakten hos Majsan och Emma (mina kusiner) ;)

Meeen vi har gympa om 20 minuter, så jag måste nog gå och byta om nu

Ha det bra!!
Puzz<3

trött

Hallo alla glada!

Ojdå, jag skulle gått till skolan nu, och jag har inte ätit frukost... :S
Det var inte bra, men jag skriver lite i alla fall! Jag gillar att skriva på morgonen, jag vet inte varför, och jag brukar inte orka på kvällen..
Idaaag så har det inte hänt så mycket men igår hände lite mer. Först hade vi lite tråkiga lektioner (bl.a NO där vi såg på planet earth men asskumma grodor i), sen skulle de som ville få gå och prova på en lektion i franska. Fast hon franskafröken ville tydligen att alla skulle vara där, även de som redan hade valt ett annat språk. Hos henne fick vi prata lite franska. Jag respekterar att andra tycker att det är vackert, men personligen tycker jag att det är väldigt fult! Nu kommer Greta snacka skit om mig men jaja.

Sen var det teater, maja var extremt trött, misstänker att det var feber, så vi kunde inte göra den scen vi hade tänkt från början.

Oj, jävlar, skolan var det ja!!! PANIK!!

Hejdå!<33


FÖR tajta kläder!

ÅÅÅÅ, jag är så osmart!! Idag är det Måndag morgon, jag är trött och av nån sjuk anlending väljer jag att ha på mig mina tajtaste kläder.. Mina svarta stuprörsjeans i storlek 164 (jag brukar ha 170) som är nytvättade och en asatajt tröja som är ful, fast ovanpå den har jag iaf min blålila typ stickade tunika som mamma har krympt i tvätten så att man inte kan ha bara leggings under den!!! Jag stör mig!!
Ja, men om ni undrar varför jag bloggar såhär på morgonen så är det för att jag har sovmorgon till 09:00, men min kompis har sitt test till AF idag kl 08:30. Därför fick jag ju gå upp tidigare.
Önskar Mimmi allt lycka till!!!!<3
Idag har vi hemkunskap och slutar klockan 3. Synd, för annars hade jag kunnat köpa ett par nya jeans efter skolan (Jag slet hål på dom förra när jag krälade runt på knä igår), men nu hinner jag inte före teatern. :(

Men jag bloggar ikväll igen så får vi se vad denna dag har att erbjuda!!

Ha en bra måndag! <33


Utkast: Hejhej! Idag ...

Hejhej!

Idag har jag varit barnvakt för två små söta kusiner. Vi lekte kurragömma, byggde lego, tittade på Mamma Mia-filmen(de sjunger med på låtsasengelska på alla låtar) ,gick på promenad med dockorna i dockvagnen, låtsades bli rädda för det stora farliga legomonstret, ritade, åt lite lunch, gick ut, lekte i sandlådan och lekstugan, lagade låtsasmat, byggde kojor och mycket mycket mer.
Själv fick jag 100 spänn i lön :D Najs!

Nu sitter jag här och har hjälpt mamma att laga middag (Vilt kött, klyftpotatis och svampsås) och lyssnar på Povel Ramel, askul juuh!!

Men nu kan jag nog inte skriva mer, för det blir strax middag.

Puzzzz<3

Melodyfestivaal

Hallo!

Idag hade jag en batseba-föreställning. Gick fakriskt riktigt bra. Sen kom jag hem och kollade på Melodifestivalen. Alla låtar sög men han Jonathan var ju så söt!!! <3 Men Björn Gustavsson är bättre!!!!

men.... Jag hittar inte på nåt mer så...

Hejdå! <3

Frädaagh

Hejhej!!!

Var länge sen jag skrev nu, ibland bara orkar man lixåm inte..

Hursomhelst, nu skriver jag i alla fall :)

Idag var det fredag, åkte till eastman och fixade lite med tandställningen, gick i skolan, slutade efter lunch (det var EXTREMT fettiga köttbullar) och åkte hem till Greta.

Egentligen skulle jag ha varit barnvakt för mina små kusiner vid den här tiden, men min farbror (deras pappa) var hemma med dem istället, men jag ska vara där på söndag istället. Ska bli kul, de är ju så söta, 2 och 6 år gamla<33

Denhär veckan har gått riktigt fort. Var hemma hos Louise i onsdags i hennes nya lägenhet i jungfrudansen, var jättefint juuh!! sen var vi på Eriksdalsbadet igår, vi skulle ha simprov-.-' men efter det fick vi plaska i äventyrsbadet!! Riktigt najs!  Fick inga nya låtar på orkestern, för första gången på ca tre veckor... Det var roligt på teatern i måndags (hoppar lite mellan dagarna här:D), UKAB lever fortfarande inom mig efter två veckors frånvaro pga batseba. (Nu ska jag göra dig lite avis, Lollo...) Idag på syslöjden fick jag beröm för min fina lapptekniks...grej som blev klar :P

Igår började jag även skriva på en egen bok, om ni orkar läsa kan jag ladda upp den här på bloggen

Pusss<3 :*

RSS 2.0