2000+ ord historia senare

ÅH, för skönt att bli klar. Historia liksom, jag är ju musikare? Dumheter.
Igår så var jag ute med min fina pojk och min kära far på en höstsegling. Sjukt mysigt var det!
Och just det, kolla på det här:
 
GAAAH det här är för fantastiskt på riktigt. I fredags när mamma kom hem från Wien blev jag och min syster ägare till den mest kraftfulla trollstaven i historien. Fick nästan hjärtstopp. Åh säger jag bara. ♥
 
Nu -> yolofika men Kharå för att fira att jag är klar med historian/sörja att det är måndag imorgon/uppdatera veckans händelser. Pusss

Det är oktober på måndag.

FATTAR NI?! Det är helt sjukt. Det var ju sommar liksom?
 
Firade en månad med min finaste i onsdags, får fortfraande inte öva men måste ändå vara med på mozartföreställningen ikväll (hoppas på det bästa...) och borde egentligen plugga historia mycket mer än vad jag borde sitta här. 
 
Godnatt höll jag på och säga, hahah nejmen ha det fint bästa ni. Puss ♥

det är farligt att laga mat

Lite sorgligt, för att jag lyckades skära mig i fingret i helgen och har nu fått övningsförbud tills det har läkt :( Det positiva är att jag nu får en massa fritid över som jag annars övar på (hint; vill du ses - messa!). Då kan man göra roligheter som att titta på Big Bang Theory och typ... sova. Och mysa. Det är fint.

Söndag

Har ätit höstgryta med svamp och köpt en gosetröja på h&m's herravdelning idag. I övrigt så har helgen bestått av mys med min fina pojke, sömn och yolofika-tradition med min vän Caroline. Hejdå vecka 38 <3


Taggad på livet

Börjar 13.15 idag, vaknade av mig själv, gick ut och sprang och åt sedan godaste frukosten med pappas nybakade superbröd. Solen skiner, det är fredag, fantastiska Regina ljuder i mina öron och jag är bara sådär enormt lycklig just nu.


Jag gillar Lilla Akademien

Jag gillar den väldiga, fina tegelbyggnaden jag möts av varje morgon
Jag gillar alla egentligen inte så snygga men väldigt mysiga klassrum
Jag gillar att kunna gå i mjukisar i skolan om jag skulle ha lust utan något dömande
Jag gillar min Estetisk Kommunikation-lärare som ser ut som Beethoven
Jag gillar min svenskalärare som klättrar i träd och dricker Jokk Tranbärsjuice
Jag gillar min musikhistorielärare som växlar över till engelska så fort han blir upphetsad (=hela tiden eftersom han är så sjukt engagerad)
Jag gillar min underbara baslärare som tar 25 min extra varje lektion trots att han inte får betalt för dem bara för att han är så engagerad i min utveckling
Jag gillar att gå till Vivo med mina klasskamrater på rasterna för att orka med saker som 80 minuter historia
Jag gillar att sitta kvar i kapprummet långt efter att skoldagen har slutat av ingen bättre anledning än att jag trivs att umgås med mina kompisar
Jag gillar att halvt bo i basrummet tillsammans med mina teknikövningar tills fingrarna värker

Och det är höst på träden

Ja, det är höst överallt faktiskt. Jag myser i min halsduk och med alla fina jag har omkring mig, har varit sjukt social den här helgen och hunnit ned att träffa inte mindre än fem (!) olika saknade vänner och förstås pluggat lite för lite. Dricker hinkvis med te, känner mig lite sådär konstant på-väg-att-bli-förkyld och gillar min nya mysiga klass mer och mer för varje dag.

Så, med mig är det ganska bra kan man säga.


Segt

Jag försöker göra fysik men jag fattar ingenting och är så trött att jag bara blir ledsen och gnällig. Life of Ella part 2


Morgonens händelse:

Var på väg till stationen och kom på att "nej, nu glömde jag ju att göra morgonövningen med sången imorse!" så tittade jag omkring mig för att kolla att ingen var i närheten och började göra lite sångövninar. Efter en stund insåg jag att det gick någon precis bakom mig...

HAHAH, the life of Ella <3

Önskar er i övrigt en förträfflig onsdag!


En söndag

Vill bara börja med att säga att det förra inlägget skulle ha publicerats lite mindre än ett dygn innan det publicerades men det var lite knas och lalala..
 
Kapten röd var fett kul! I övrigt så har den här helgen på något magiskt sätt runnit iväg med bara barnvaktande, filmmys med finis och fika med Eirut som vettiga gjorda saker. Borde övaövaöva och pluggapluggaplugga och tränatränaträna men det får bli en annan gång!
 
Ursäkta tråkigt inlägg men nu ska jag gå och leva. Pusspuss

Kärt återseende

Så sjukt händelserik och känslosam dg det här har varit.

På fredagar börjar jag ju som bekant kl 13 i alla fall ett tag till. Den här fredagen bestämde jag mig för att åka och hälsa på på min föredetta skola, fantastiska fina AF.

Att få se mitt skåp med någon annans lås på, att gå runt i korridorerna som om man var på väg till vilken vanlig lektion som helst, att få gå upp till Sam i caféet och bli bjuden på te, och - sist men inte minst - att komma in till när nya 4a när de precis fått sina stämgafflar och sen få höra av världens mest saknade musiklärare att det är såna som jag som gör det värt att jobba på en sån skola. GAH så mycket känslor!

Lyckades efter det åka förbi Kungsholmen en sväng och träffa alla underbara filurer där innan det var dags för dagens två lektioner.

Nu är jag hos marc och sen ikväll blir det kapten röd :) kulikuli! Puss påer


Måste bara

Okej jag erkänner, på den här bilden är vi faktiskt rätt lika, systeryster och jag. Men det är ju för att vi har likadana kläder ju.

Allt hinns som inte riktigt med

Hela den här veckan har bestått av rep inför Mozartproduktionen jag är med på Operan. Första aktem handlar om unga Mozart, därfölr ville de ha musik som Mozart skrev när han var ung, unga musiker (vi) och unga dansare (från Kungliga Svenska Balettskolans Gymnasium). Sen är andra aktem med äldre Mozart, med äldre musiker, dansare osv. Det blir nog jättehäftigt! Bara att få vara med och se allt som händer på Operan igen... wow ♥ (var ju med där 2008 också)
 
Men, premiären är om en vecka och det är ändå Kungliga Operan vi pratar om, så det klart det blir mycket rep. På skoltid dessutom, så jag missar en del där. Sen så är det ju läxor, egen basövning, vänner, pojkvän, baletten osv... Så ja, bloggen hinns riktigt inte med.
 
Imorgon blir det Kapten Röd med min finaste, det blir wonderful. Hörs puss hej!

reprepreeep

Lite kaosvecka just nu med rep till sent varje dag...
Fint är det i alla fall, ha det så pra puss hei <3

Idag hände en fin sak

<3


Hola chicos

Idag gick hogwartsexpressen och jag var inte med på tåget. Det är oändligt sorgligt. Men jag har det ganska bra ändå.

Lyckades pussa mig till en förkylning igår (ganska mysigt sätt att bli smittad på ändå) och ägnar denna lördag åt något så kul som att rensa garderoben. Fint blir det i alla fall!

Åter till rensandet, puussz


RSS 2.0