men GUD...

...Hur kan jag ha glömt bort att skriva att vi ska åka till Venedig under påskhelgen???!? Jag kmr inte kunna blogga mer på 4 dar. Det ska bli jättehärligt att åka dit, längtar och hoppas att man inte får svininfluensan.... Om jag får det så måste ni veta att ni är bäst <33
Vi kommer hem på söndag, och nuu kan jag inte skriva mer för jag ska till skolan. Men ha en fin valborgshelg alliopa!!
 :* <333

Onsdag

hallå!
Ska aldeles strax åka till orkestern. Jag mår inte lika dåligt idag som igår, men ändå.
GUD VAD DET STÖR MIG att man sätter sig ner vid bloggen och så glömmer man bort precis ALLTING man tänkte skriva!!!Vad ska jag skriva om nu lixom...

Jo, jag måste bara säga det, jag HATAR femmor. Seriöst!!!
De ska alltid vara så kaxiga och uppkäftiga och lägga krokben i korridoren o.s.v T.ex en gång hade typ nån tappat en trasa man torkar borden med i matsalen på golvet, och då när jag gick förbi sa en av femmorna "Ursäkta, URSÄKTA!!" Och när jag vände mig om sa hon "Är det du som har tappat den där trasan på golvet??" Jag"Nej" femman"Jo, jag såg ju att det var du, plocka upp den nu för fan! Du får ju stå för det du har gjort och plocka upp saker du tappar!!!"
Jag tror det var någon sorts humor jag inte riktigt förstår mig på...
Och i matkön, vi kommer klockan tio i tolv, på femmornas mattid (våran är 5 i tolv). Och även fast det inte är några femmor där så får vi inte gå in! För matvakten säger att man ska släppa fram femmorna först (fast de inte är där) Happ, då för man vänta då, SEN när det blir vår mattid klockan fem i tolv, DÅ kommer femmorna och VI får vänta ännu längre med att komma in till matsalen för att släppa in alla dessa jävla femmor!!!
Och detta händer varje dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tack, nu har jag aggresserat mig klart :P
Hejdå, nu ska jag gå <3

Krull productions

Hej!
var ett tag sen jag bloggade sist nu, jag har liksom inte orkat. Jag mår inte sådär jättebra. Jag blir stressad av allt i skolan, bråkar med en som står mig nära, och... aa de e inte jättekul. Dessutom sover jag jättedåligt på natten och får ont i magen typ hela tiden. Jag känner mig typ deprimerad osv.

Meen iaf sånt orkar väl inte ni läsa om. Igår och i förrgår var det teater. nu när vi fått våra manus börjar det bli riktigt kul fast NÅGRA *host host* förstör för typ hela teatergruppen (alla som är med fattar vilka)
Och igår var det åxå skum orkester med sura blockflöjtister och roliga violinister.

BTW om vi undrar vrf jag skrev krull productions som rubrik så var det för att de har en galen men GRYM video på youtube som heter "sagan om stefan" se den!!

Men jao, idag ska mamma å pappa bort ngnstans, och nu har jag inge mer att skriva.
Puzzi<3

:/

Idag var det helt och hållet min dag..... tills lunchen. Då hände en grej jag helst inte vill prata om. De som inte är inblandade behöver inte heller veta, men jag kan i alla fall säga att jag skämde ut mig inför hela matsalen, grät hela lunchrasten, halvt skolkade en lektion och sabbade en grej som mer än 60 pers i min omgivning tyckte om.

Men jag vill verkligen tacka Anna, Jill, Jossan, Greta och Klara för att ni fanns där. Ni är bäst och jag älskar er!! <333

Sen fanns det inte mkt kvar att säga, förutom att jag börjar få ångest inför föredraget. Puss! :*

hej alla morgopigga!!

ja, nu sitter (ligger) jag i alvas säng och ha fått lov att låna hennes minilaptop medans hon sover. Hon fyller ju år idag, och jag vet att hon föddes 18 min över 6 på morgonen. Då satte jag mobien på alarm då, så jag kunde gratta henne på exakt rätt tid. Smart som jag var så glömde jag att om jag sover i ett rum utan persienner eller rullgardiner och blir väckt så kan jag inte somna om igen... och vi somnade runt halv 2, så jag sov sammanlagt typ 4 och en halv timma xD Men konstig som jag är så är jag inte alls trött, det kommer väl imorgon antar jag -.-

men nu ska jag spela alvas jätteroliga geografispel och bli jättebra på USAs stater som vi har i läxa
Puss!

23:47

Hej alla sena nattsurfare (eller väldigt morgonpigga?)

Jag sitter hemma hos Alva. Vi har varit på hennes brorsas band "Skaverage People"s konsert. Eller, en musiktävling, men dom fick spela i en halvtimme. Det var flera olika sortes band där, allt från typ indiepopare till långhåriga metalband med bara överkroppar. Men Skaverage People var ju bäst!!
Jag kan inte låte bli att tycka att sånhär death metal är rätt ironiskt moch fånigt. Och en gång hällde sångaren i vatten i håret och sen headbangade han över publiken. Och jag och Alva, som stod ganska nära, fick vatten i fejjan. USCH!!!!

Sen, till sist, spelade i alla fall Skaverage people. Det märktes att de var mest poppis, det var helt packat med människor!!
Ingen av dem verkade direkt nyktra. På en del låtar började de springa runt och boffa på människorna bredvid så alla ramlade omkring. Och det var en tjej som blev nertrampad!! Skitläskigt!! Vi var för långt borta för att kunna göra nåt, men ingen brydde sig förens efter typ en halv minut. Då sprang hon skräckslaget därifrån. Stackars människa!!!
Och killar i gymnasieåldern som var minst ett halvt huvud längre än mig hoppade med sin fulla kraft på mina fötter flera gånger. En gång armbågade nån mig rakt på underkäken. Jag skulle fallit omkull om ingen hade stått bakom. Och min tandställning skrapade bort skinn från insidan av läppen!! ajajajajajaj...
MEN trots allt det här så hade vi ju ändå skitkul!

 Nu sitter jag här med Alva och lyssnar på "Fidelity" men Regina Spektor, och om bara en kvart är det hennes födelsedag!! Jag har köpt... nej, det ska jag inte säga, Alva sitter ju bredvid och gör ett eget Quiz på facebook, så nejnej.

Men  nu ska jag sluta, pussipuss!!<3

MC-gänget junior...

Hej...
När  jag kom hem idag möttes jag av inte mer än typ 4 sparkcyklar utanför dörren. Och inne var det 3 par nya skor. Och från källaren hörs prat och skrik. Vad kan detta betyda? Jo, att MC-gänget junior är samlat, såklart!! ;)
Jag vet inte direkt vilka det är, förutom Hedvig. Det enda jag har hört om var när Hedvig stack ut huvudet och vrålade: "HEJ!!! Vi e tre tjejer till här, vi har rockjkonsert!!!!!!!!" Ja, att det var tre tjejer till var ju svårt att undvika, men jaja....

Men jaa vad ska jag skriva??
Idag kom Joanna (LYLLO LYLLO LYLLO) hem från Malaysia, där hon har varit i två och en halv vecka (LYLLO LYLLO LYLLO). Hon visade mig jättemånga superfina bilder därifrån på sin systemkamera (GDAAAAAAAAAAAAAH, LYLLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Och sen har vi, som vanligt haft en hel del tråkiga lektioner...

Jahopp, nu kommer tjejerna upp.
Puzzipuzz!!<3

Studiedag

Hallå alla!
Idag har jag, som ni kanske förstått, studiedag. Det betyder att jag bara går runt och dräller och gör precis ingenting.
Menmen. Jag borde egentligen jobba lite till föredraget, meen inte nu. Ville och Gretas brorsa Ivar är här, de sitter vid andra datorn och kollar på yu-gi-oh-kort -.- Och de ska gå i ÅTTAN?!
Men i alla fall, igår gjorde jag några bra saker:
Jag målade en tavla
Jag stickade en vante
Jag övade på teatermanuset
Jag städade min hylla
och jag började på ett halsband
Jaa, du ser, även en tönt som jag kan komma på något kreativt ibland!!

Men nu tycker jag faktiskt att jag har haft lov lite för länge. Man saknar teatern, basen, scouterna och allt annat sånt.
Blir störd på att det inte är nån bas eller orkester imorgon heller!!!
Och förresten, nu har jag skickat in min anmälan till stråklägret. Wihiii!! Fast det verkar som om det bara är jag och Loppansoppan som ska med från Solna, men det blir nog roligt i alla fall!
Ha en bra dag!!!
/Latkorven Ella

Nya skor och hemsk musikblandning

Hallå!
Idag var det inte lika vackert väder, men, äh allt är ju inte bäst jämt.
Idag stickade jag klart en vante jag håller på att sticka, bild kanske kommer. Sen cyklade mamma, jag och Ville till Barkarby Quality outlet för att köpa skor till mig och en vårjacka till Ville.

På Timberland köpte Ville sin jacka. Och musiken ur högtalarna var helt sjukt!! I ena delen av affären hörde man "I got you" från årets melodifestival, och i andra ändan av affären hördes "I have a dream". Vi ba WTF?!? Sen bytte de låt, och då kom Amy Diamonds låt "It's my life" och konkurrerade med "the winner takes it all". Alla som känner mig vet ju att jag tycker att the winner takes it all är en av de finaste sångerna i världen, så ni kan fatta hur jag blev!!!
Till slut var vi tvugna att fråga killen i kassan varför i hela fridens namn de spelade ABBA i dam-avdelningen och Melodifestivalen i herr-avdelningen. Så fick vi vår förklaring: Det var Björn Borg, affären precis intill som spelade melodifestivalen och det hördes genom väggarna. "Höjer vi ljudet så höljer dom också. Man får lyssna på det man gillar bäst helt enkelt" sa han.
I alla fall, jag köpte ett par vita och lila sneakers och ett par jättesöta röda ballerinaskor. Sen köpte vi även en scoutryggsäck från Fjällräven som jag kan ha på våra vandringshajker.

Sen var det ju bara det att vi hade cykel.... Jag fick ha mina skor i cykelkorgen och väskan på ryggen. Från Barkarby till Spånga. Så på träningsfronten känner jag mig väldigt nöjd med dagen ;)

Nu sitter jag här och har precis fikat med wienerbröd, smaskens (där kom fettet tillbaka som jag gjort av med vid cyklingen?)!!

Men nu ska jag gå och hoppa på studsmattan vi har satt upp.
Studs Studs!! /Ella<3

Men Glad Påsk hörrni!!

Hallåj!!
Så blev det påsk igen då. Från fredag-lördag var jag på Gretas landställe på Ramsön precis intiss Vaxholm. Det var jättefint där!
När vi kom hem letade vi påskägg (kalla mig barnslig) och sen såg vi på Star Wars: Episode V. Nu är det bara sista filmen kvar!! Hedvig är seriöst som galen i dem.
Meen asså jag har typ inte gjort nåt idag, inte ens ätit frukost

[ONÖDIG RUBRIK]

Sorry, nu kommer bloggningarna tätt, men jag ville bara testa dethär:

Vad heter du? Ella...
Ett ord på fyra bokstäver? Ööh, ja, vadårå?
Flicknamn? Finns många fina...
Pojknamn? Alfons (nej, mobba mig inte!!)
Yrke? Vad jag vill bli? Musiker... xD
Färg? Varierar, men ljusgrön just nu
Klädesplagg? Stuprörsjeans
Mat? Grillat+klyftpotatis
Sak i badrummet? Smink xDxD
Plats/stad? Landet är ju fint...(kommer nt på ngt bättre)
En orsak att vara sen? öööööh.......
Något man skriker? YAAY!!
Film? Barnhemmet just nu
Något man dricker? Mineralvatten me kolsyra
Band? KENT <3<3
Djur? bra fråga...
Gatunamn? ??? Spelmansbacken, eller vadå?
Bilmärke? volvo, eller jag vet inte
Sång? Julsånger
Aktivitet med mer än en deltagare? Orkester

Jomen...

...Barnhemmet var ju inte alls så farlig som man väntade sig.
Ja, jag har faktiskt sett den inte mindre än 2 ggr på två dagar. :):):)
Jovisst ja, jag sov ju över hos Mimmi igår. Jag fick följa med på hennes scouter. Fattar inte varför de har möte under påsklovet?! Typiskt Sjöscouter, asså ;P
Jaa, det var typ inga där och vi var ute hela mötet. Såklart så lyckades jag just den dan ha på mig endast de kartongstunna ballerinaskorna på fötterna... Ni kanske inte vet det, men det är nån grej som går i släkten att blodkärlen i fingrarna/tårna täpper till när de blir för kalla. Det är inget farligt, men det gör ont när blodet börjar komma tillbaka :/
Hursomhelst, vi hyrde som sagt Barnhemmet. Jag hade förväntat mig något extremt läskigt, men den var ju bara sorglig. Jag grät nästan. Men jag är imponerad över hur många stavelser spanjorer kan få in på en sekund. Hur många som helst!!

Jaa, nu är jag hemma igen och sitter och deppar över att jag har missat/sumpat alla chanser att gå påskkärring.. BUHÖ!!
Hoppas på att få smaka lite av inkomsterna från syrran ;)
Kram alla!! <3

VÅR!!!!!!

Hallå alla soliga och glada!!
Eller är det bara jag som blir glad av solljus och vår?
Hursomhelst, vad var det jag nu skulle skriva....
Justdet, idag är jag hemma med min broder, alla andra är på fritids/på jobbet i familjen.
Idag har jag suttit vid datan, varit ute och njutit i solen och jobbat liiiiiiiiiiiiite med mitt föredrag. Just nu tar det 1 minut att läsa upp det hela, det ska ta 10-15... Jag har lite jobb kvar, kan man säga ;) men det gör inget, för jag ska inte bli klar förns den 30 april.
Btw, vår skola ska ju ha en körfestival i maj, och det ska komma körer från hela världen som ska få bo hos oss, och på dagarna ska de sjunga med oss AF-are. Vi skulle egentligen ta emot en kör från Japan, men de hade så mkt skrivningar då, så vi får ta emot en kör från Rumänien istället -.- Ärligt, Japan vore coolare!!
Men vår familj ska ta emot 2 pers från Villes kör, och de är från SYDAFRIKA!!!Cooligt!!!

Meen btw det var inte det jag skulle säga, jag skulle säga att körfestivalen heter Let The Future Sing, och man har fått om man ville skriva en signaturmelodi till hela festivalen, och de 6 bidragen som har gått vidare finns på letthefuturesing.se lyssna på dem, de är grymma!!! jag gillar bäst bidrag 1 och 3.
Jag skickade inte in nåt, men det skulle va på typ 30 sek och det skulle innehålla texten "Let the future sing" och resten av texten skulle åxå va på engelska.

Meen nu har jag skrivit skitmkt om totalt onödiga saker som ni säkert tycker är helt ointressanta, så nu tycker jag att både ni och jag ska ta och gå ut!!!

Puss<3<3

INTE BLOGGAT PÅ LÄNGE=JAG

Hallåj!!
Ja, jag vet att jag inte bloggat sen i typ tisdags.  Här är förklaringen varför. Alla vet hur extremt stressad jag var inför soarén, som gick skitbra men iaf, och det var helt sanslöst!! Jag var nära på att spy och gråta hela tiden. Kanske det skulle varit bättre med lite Beta-blockerare? ;)
Men i alla fall, sen dagen efter då hade jag ju bajskonsert med töntgruppen, men det var i alla fall rätt kul när jag spelade Sakta vi gå genom stan med Alva. Hon är en helt sjukt duktig talang, hon är jättebra och har bara spelat tvärflöjt sen i höstas!!
Och i alla fall, i förrgår (fredags) sov jag över hos Jossan. Vi hade skitkul och somnade......... gissa när......okej, jag säger: 4 xD
Det var jättehärligt och varmt, och jag kunde gå utan jacka, barfota i ballerinaskor. Riktigt härligt!
Jag skulle egentligen bara sovit en natt, men vi hade så kul så det blev två ;P
Igår var det ju helt sanslöst underbart väder!! Jag och jossan hoppade studsmatta i shorts och linne typ hela dan. Najs!!
I alla fall, idag när jag kom hem från Josefin åkte vi till min kusin som fyllde 3. Det var faktiskt helt okej, och det är ju alltid kul med fiskdsamm!! :P
Ja, och sen märkte jag en grej. Jag tänker ine säga vad, men det var i alla fall ganska speciellt för mig.

Och nu ska jag titta på James Bond med min familj. Kram alla!!!<3

RSS 2.0