Green Youngster

Skolan har dragit igång och det känns fint. Har fått ett stycke att spela som är s.å.s.v.å.r.t men så kul att jag frivilligt går upp kl 06 för att öva på det! Min klass är lika fin som alltid och det känns bara bra helt enkelt. Och ikväll kom bror min hem från Amsterdam! Efter en månads bartender-utbildning är han nu äntligen hemma och det gör mig glad.
 
Dock är jag kind of förkyld och har idag gjort ungefär detta: legat i min säng, sovit, spelat doodle jump (haha ja) och läst Alkemisten vi läser i svenskan (s.å.b.r.a!). Men vet ni vad jag gjorde mer! Efter flera års funderingar och en kvälls påläsning har jag nu blivit medlem i Grön Ungdom! Det känns kalas och det firar vi med en grön bild, godnatt!
 

hur du botar din söndagsångest

Du kan lyxa till det med ansiktsmask, hårinpackning och nagellack! Sen går det även helt okej att ha seglat med lite vind och mycket sol hela förmiddagen. Annars kan du vara på kräftskiva med härligt sällskap och solnedgång på bryggan, det fungerar det med. Eller så kan du tänka på allt roligt som drar igång i och med nästa vecka.
 
Nu har jag sådan fantastisk tur att jag fått alla dessa saker under denna helg, och det gör mig kalastaggad på måndag imorgon! Ha det braao

I love Paris in the rain

Skolan har börjat och det känns braa. Vi är inte lika yngst och rädda längre, jag har ett finemang-schema som kommer ge mig så mycket tid att öva. Och jag behöver inte ha panik över någon fysik längre och det känns så.himla.bra! Just nu är jag så väldigt inställd och taggad på att faktiskt bli musiker att jag känner att det är det jag vill satsa på nu, så jag har släppt lite trygghet och tänker att "det löser sig om jag ångrar mig senare" snarare än "gör jag inte allt nu är allt kört för alltid". 
 
Igår var vi på Långholmen och lekte lära-känna-lekar med ettorna. De verkar snälla och gulliga :') Idag är det lördag och ikväll blir det kräftskiva hos Pihls på Tranholmen!
 
Men först; in till skolan och öva. Vi hörs, klart slut varulvstjut
 
 
gosigaste höstkoftan från Stadsmissionen, wihi
 

17 år i staden!

Idag fyller jag 17 år! Det känns bra men inte särskilt annorlunda, haha.

Presenten sitter jag och skriver på just nu, en finfin livsinvestering jag tänkte behålla till ungefär för alltid - en Macbook! Den är alldeles precis som jag vill ha den och är snäll och bra med lilla otekniska mig.

Idag ska jag mysa med nära och kära och sedan väntar nya äventyr. Cheers!

Tiden springer

Idag jobbar jag min näst sista dag i fiskaffären, på torsdag bär det av hem till Stockholm, sen är det födelsedag, bröllop, konsert och därefter skolstart.

Det har varit en väldigt annorlunda sommar för mig. Jag har jobbat mycket och varit ledsen mycket. Men jag har klarat mig igenom det, och nu har jag ett sparkonto med 10 000 kr på som jag stolt kan säga att jag tjänat in alldeles alldeles själv. Dessutom har jag så mycket kul att se fram emot i höst, dels en förelsedagspresent-weekend i Madrid med min finaste mamma, dels en resa till Japan (!!!) till höstlovet. Klimat-hjärnan gråter men äventyrs-hjärnan hoppar av glädje.

Nu är lunchrasten slut, ha det fint hörni!


Un mes

Idag har jag varit singel i en månad. Jag tänker inte ljuga eller hålla upp någon fasad som inte finns, det har varit svinjobbigt. Men nu är jag en månad bort, och snart har det gått två och sen en till och en till. Nu ska jag jobba röven av mig de sista två veckorna jag har kvar, sedan blir det Stockholm, födelsedag, kusins bröllop och därefter skolstart.

Och just det, till alla er som på något sätt funnits för mig under den här tiden, tusen tusen tack. Det hade inte gått utan er. <3


RSS 2.0