Så mycket nytt att prata om

Idag efter ännu en rolig skoldag träffade jag tre av mina närmsta vänner från grundskolan. Fyra f.d klasskompisar, varsitt gymnasium och 100 kg saker att berätta för varandra. Otroligt fint ♥
 
Och gissa vem som börjar 13.00 imorgon? TRETTON NOLL NOLL???!?!?! Jomen det var ju jag. Ska ta sovmorgon, duscha OCH åka in till skolan och öva innan mina två lektioner börjar. Det ni.
 
Nu -> trött chey ska mysa lite och sen sova. Puss

Och livet får sin lilla gång...

Godmorgon!

Skolan går på med en fantastisk kombo av mina två favoritgrejer musik och naturvetenskap, jag har redan lyckats lova att vara med i en Mozartproduktion på Operan med föreställningar under september/oktober månad, i övrigt försöker jag så gott det går ha kontakt med gamla som nya vänner och familj.

Världens längsta mening, men den får duga för nu. Pussz

För att jag är cool och kan mobilbloga nu

Hejsvejs! Jag börjar komma in i allt nu, och det känns bra! Min klass är gullig :') Jag hade min första sånglektion idag, och det var feett kul! Det här blir bra (:

Nu ska jag iväg och vara barnvakt, och inorgon får jag träffa min finis igen.
Tjoho puss hej <3


Crazybananas

Förstår inte riktigt vad som händer just nu. Ojojoj. Vill bara säga att livet är underbart och allt är möjligt. Puss


En helt ny värld

Jag ska inte säga att allt känns perfekt, för det vore ren lögn. Men det kanske kan bli. Gymnasiet alltså.
-
Just nu känns det väldigt blandat, vissa saker är jättehärliga, andra lite sådär... Men nästa vecka börjar allt enligt schema och då hoppas jag det blir lite mer klarhet i allt.
-
Idag var vi på Grinda, en ö utanför vaxholm med gymnasieettorna-och tvåorna och typ hade lite picknick och så, det var mysigt. Och nu är det helg. Ska sova några liter och ladda upp inför allvaret som börjar nästa vecka.
Puss, hoppas ni har det fint på kungsholmen/södra/globala/var ni än är. ♥

Ojoj

Lite mycket att ta in just nu, får återkomma. Tror iaf detta kan bli tre fina år. Pussar

Pirr i magen

Aldrig trodde jag väl att lilla lilla jag, lilla Ella, en dag skulle bli så stor att jag skulle börja gymnasiet. När jag var sex år tyckte jag att treorna i skolan nästan var vuxna, hur vuxen är jag inte nu i så fall?
Har invigt det nyrenoverade badrummet med långdusch och lushkalas med inpackning och grejer, lagt fram nya skjortan, tänkt ut lite sådär småtrevliga saker att säga till mina nya klasskamrater och tänkte nu vila ut de sista timmarna innan det börjar.
-
Gymnasiet, here I come ♥

Human of the year you've won

Har egentligen inget roligt att visa pga fotar bara med le nya mobilen och det går inte att ladda upp bilder iphone-bloggen, såå ja.
Jag lever i alla fall, jag har det mycket bra. Kräftskiva i lördags, igår togs min sagan om ringen-oskuld i rålis på parkbion, nu är jag hemma och allt känns lite overkligt. Delvis för att det här är den näst sista dagen på det här (UNDERBARA) sommarlovet och för att jag om två dagar går i gymnasiet, delvis annat.
Ha det bra fina ni, särskilt ni som börjar gymnasiet idag, det kommer gå finfint. Puss ♥

Nattbloggning

Hejsvejs på er finingar, nyss hemkommen från en fin (men kanske en aning spårad) fest hos min vän Frida så sitter jag nu här och tänkte visa lite stuff från min nya vän instagram (följ litetsaftkalas om ni har lust!)


Här är då tre av mina förbaskat fina vänner som var med och firade igår kväll med moi på Friday's vid Kungsträdgården. Lite högt ljud, men fett härligt sällskap och god mat som kompensation!


Efter en sväng förbi sommarbion i rålis så drog sedemera jag och fina Eira hem till hennes s j u k t fina lägenhet på lilla essingen för tedrickande och sleepover. En sån här frukost på balkongen förmiddagen efter skadade ju inte riktigt!
Och sen på kvällen så var det dags att fira bemärkelsedagen med min fina, underbara familj. Augustisol, uteservering på Norr Mälarstrand, trerätters med ett födelsedagsljus i efterrätten. Perfecto.
Nu -> sova. ♥

16!

Grattis till mig då då (: hittills har min dag varit jättefin med sång, tårta mm och jag är nu några muminkoppar, ett par springskor och en iPhone (!) rikare :D dock så hatar blogg.se-appen mig så vi får se hur mycket bloggning det blir här...
Ikväll blir det mysmiddag med fina tjejer, och nu blir det lite fix inför det (: puss!

Bissi gurl

Jag kom hem i förrgår och det känns redan som om livet går i 180 ungefär. Fest/myskväll med översovning hos alven igår till idag, riktigt härligt och mysigt, imorgon förmiddag sångprov till Kungsholmens gymnasium (och nej, jag vet inte riktigt vart jag vill gå längre...), på torsdag blir lilla jag 16 år (helt sjukt för övrigt), fredag fest hos min vän Frida, lördag ut i skärgården på kräftskiva... And så it goes. Imorgon om en vecka så börjar gymnasiet, på antingen det ena eller det andra stället.
Jag vill bara ha mera sommar

Typiskt bra grejer - sommar 2012

Nordiska Ungdomsorkestern 2012. Två veckor, rep mellan 9-20 varje dag med en orkester bestående av ungdomar från alla sveriges/nordens ledande musikerutbildningar, så otroligt mycket fina, härliga människor och så mycket nya erfarenheter inte bara inom musik. ÅH så fantastiskt!
Äta melonhalva med sked på solig strand.
Ligga på en klippa på en ö ute så långt västerut du kan komma utan att hamna i norge utanför mitt älskade landställe där det luktar salt och hav, dagarna bara passerar förbi och man inte vet vilken veckodag det är. Precis som det ska vara på sommaren.
Åka ut till en ö med båten en solig kväll och grilla korv med min älskade familj.
Äta god frukost när man är sådär ríktigt sugen, på berget med havsutsikt, på trappan, i sällskap av familj, av vänner, av syskon, kusiner...
Att stanna på landet med sin syster själv en vecka medan föräldrarna åker hem och jobbar och lyckas pricka in i princip den enda pangsoliga veckan på hela sommaren. Steka, sola, bada, äta god mat, bestämma lite själv och bli bajsbrun.
Äta massa jättegoda saker, som hemgjorda halloumiburgare eller blåbär från egen trädgård.
Att sitta i en bil med nervevade rutor i sällskap av fina vänner på väg till stranden en sån där riktigt fin dag i juli, lyssna på bra musik, känna fartvinden i håret och bara tänka att det här är livet!
Och sist men inte minst, (får bli utan bild), att komma hem till stockholm, få träffa efterlängtade vänner och hitta brev från sin blivande skola och känna att det är på riktigt nu.
Sommar, det bästa,bästa jag vet ♥

hemma igen, nu ska det väl bli ordning här!

Nu är jag här för att stanna, och kuli-inlägg kommer imorgon! Puss ♥

Sommar är bra

(duktiga Agnes bild)
En dag blir det nog ordentlig uppdatering på den här bloggen ska ni se!

RSS 2.0