Stenmarksmössan är på!!

Hallåj!
Idag kom som sagt pappa hem från Hemavan efter ett 50-årskalas jag inte fick komma på (morrrr). För er obildade kan jag tala om för er att det ligger i Lappland, nära Tärnaby. Från Tärnaby kommer bl.a Anja Pärsson och Ingemar Stenmark. Jo, föressten. Jag är 9-männing med Ingemar Stenmark. 1-männingar=syskon, 2-männingar=kusiner, 3-männingar=sysslingar o.s.v, så nära släkt kan man ju inte direkt säga att vi är...
Men i alla fall, pappa har en mössa som är stickad av Ingemar...s mammas granne!!! Coolt va? Nej, det har inget med släkten att göra, men i alla fall. Mössan är skitsnygg, det står "ARNE" på den (så heter min pappa), men den är urblekt, den har gått från himmelsblått till grått. Men jag gillar den ändå, och nu när jag har förklarat varför jag har Stenmarkmössan på mig kan jag nu berätta vad som hänt idag:
Vi har haft lite tråkiga lektioner, de flesta är okoncentrerade för att de är spända inför soarén. Sen hade vi HKK, och det är ju rätt okej.
Vi lagade Rumänsk mat, nån grönsaksröra som inte var så god...
OCH sen hade vi teater när vi fick vårt manus WOHOOOOO!!!!!!
Nu sitter jag här och känner mig stressad. Det känns som om det är tusen förberedelser inför soarén som jag bara måste göra, men jag kommer inte ihåg dom. Och sen känns det som om hela grejen kommer att behöva ställas in på grund av mig för att jag inte gjort grejerna jag måste göra. Det är extremt jobbigt!! :(

Men nu ska jag ringa Ingvor, hon vill något inför den bajsiga konserten på torsdag som jag ändå måste vara med i. Ockar inte förklara varför. Puss<3

Sommartid-.-

haallåj!!
Nej, jag menar inte att det är trist med sommar, det är jättehärligt med lite vår igen äntligen, men jag menar bara det att det känns för kroppen som om klockan är 05:15 när man måste gå upp för att klockan är 06:15. Jobbigt, men som sagt, härligt med vår igen!!
Idag har det inte hänt så särskillt mycket, jag har nyss gått upp, och idag kommer Greta tillbaka från Björkliden. Hon vill säkert att vi ska skippa teatern idag igen för att öva på dansen till soarén, men jag har en känsla av att det kommer hända ngt viktigt på teatern idag.

Men  u ska jag trycka i mig frukosten och sen gå till skolan. Bye! ;*

Jahopp då var helgen slut...

Hej och hallå!!
Nu, som sagt, är helgen över. I början av denna söndag var jag his Lovisa <33 Vi hyrde film igår och såg "Låt den rätte komma in" den var riktigt bra men lite obehaglig, men jag trodde den skulle vara värre. Jag har därför härmed sett min första skräckfilm!! Stolt :D!
Men iaf, vi åt skitmkt godis och från kl 18:00 igår när jag kom dit fram till 23:30 så hängde Lovisas supersöta men efterhängsna 2-åriga lillasyster Wilma efter oss hela tiden. Ovanligt barn, jag sov kl 23:30 när jag var 2...
Sen senare idag har jag varit på en liten 40-årslunch som blev hela dagen. Mamma och 40-åringen spelade beatles-låtar på den nya elgitarren och elbasen hela kvällen.


Ooooch imorgon kommer pappa lyllo hem från hemavan där han varit å åkt skidor och haft det bra, och jag har inget mer att skriva om. Trevlig söndagskväll!! <3

Kenny!!

Hallå där!
Har precis kommit hem från bion med Jill<33 Filmen var jätterolig, men det var nån lite kille snett bakom mig som skrattade helt sjukt mkt åt allting även om det inte var roligt...
Dessutom såg vi Anders och Laila Bagge och Niclas Wahlgren där, och vi bad om en autograf men som tyvärr "någon" råkade tappa bort.......
Huvudpersonen (inte Kenny, då) var skitsnygg, han hette Pontus i filmen och är yngsta sonen till Stellan Skarsgård irl.
Nu sitter jag i alla fall här och ska snart gå hem till Lovisa<33 och funderar. Jag blir lite mystiskt poetisk ibland.  Vad gör jag av mitt liv egentligen? Ärligt talat fattar jag inte hur en del står ut med mig. Jag gör liksom alltid saker som bara gör det hela konstigt och ger dålig stämmning, eller har jag bara dåligt självförtroende?
Förvirrad, det är allt.


Trevlig helg gullungar! <3

Helg!!

Tjohoo, nu är det helg igen!
Gud vad tiden går fort, och HJÄLP det är soaré på onsdag!!! Vår klass ska underhålla föräldrarna för pengar till klasskassan. Jag ska dansa med bla. Greta, spela bas till Alva som ska spela tvärflöjt och vara med i en teater. Ni får jättegärna komma dit, onsdag den 1:a april (nej, inget lur) kl. 18:00-ca 20:30 i AF's aula.

Meen i alla fall.
Ikväll ska jag göra hkk-läxan, tacoköttbullar, och sen ska jag kolla på nördprogrammet Let's dance. För er som följer det vill jag bara säga att det är BAJS att Morgan åkte ut!!! Hur fan röstar Svenska folket egentligen?!
Så, jag hejar på ingen men tror att visa-rumpan-och-brösten-Laila kommer vinna.

Och imorgon ska jag först gå på bio och se Kenny begins med Jill älsk<3. Ska bli jättekul, jag har ju inte känt henne så länge, och det här blir första gången vi gör ngt bara vi.
Sen på kvällen åker jag hem till Lovisa älsk<3 men Anne älsk<3 och ha myskväll, hyra film, sova över och vara med i Earth hour. Det ska väl ni åxå göra, va? annars blir jag besviken!!

Nu orkar jag inget mer, pusspuss och ha en jätteskön helg alla! :*

ARG!!!!!!!

ÅÅh, jag blir så jävla störd!!
Min syster satt nyss och spelade spel på spela.se, och de uppmuntrar barn till så jävla patetiska saker. Till exempel på ett spel skulle man ragga upp så många killar som möjligt på stranden. Ska man bli nån jävla playboy eller!!!!! (Nej, jag tänker inte vårda mitt språk) Sen fanns det en annan när man skulle kyssa sin kollega på jobbet (en tjej) när chefen inte ser, för tjejen är ihop med chefen. Asså helt otrohet-uppmuntrande!!! Sen var det det sista exemplet, och kanske även det värsta. Man skulle göra en docka så FUL som möjligt, och fick högre poäng ju "fulare" de var. Och vet ni vad man fick höga poäng för då?! Om man valde de FETA benen, de FETA armarna och den FETA kroppen!!!!!!
 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÅÅÅÅÅ AAAARRRG!!!!!!!!!!!!!!!bdhWhjjjjjutif!!!!!!!!!

Okej, förlåt, men jag vill faktiskt ha en generation utan människor som beter sig som Bratz mm.
Hursomhelst...*tar mig samman*

Jag har inte bloggat på typ en och en halv vecka, min blogg har varit stendöd, och jag vet inte riktigt exakt varför...
Idag var det en helt vanlig skoldag, med min klass och paralellklass så fick vi musiken till ett fiasko, vi hade fått två gäster från Chicago tror jag,och vi skämde ut oss totalt.
Jo, jag har väl inte sagt det, men vår körgrupp är hemsk. I 1:a sopranen är det 4 av 14 som verkligen anstränger sig för att sjunga, i 2:a sopran är det kanske 5 av 16-17, i 1:a alt är det 3 av 9 och i 2:a alt är det ca 4-5 av... jättemånga.
Resten av gruppen bara förstör. De pratar,pratar, pratar och sjunger inte ens!! Asså varför går de på af egentligen?!

Ja, nu ska jag inte prata om det tråkiga mer, utan det roliga. Frida. L hade sitt föredrag idag, om trumpet. Hon gjorde det roligt och bra, trots att hon inte hade powerpoint-presentation. Hon spelade dessutom "Oh, when the saints" på sin egen trumpet som hon hade med sig.
I slutet hade hon en rittävling. Man fick 50 sekunder på sig att rita en så snmygg och detaljerad trumpet som möjligt.
1:apris var en stor choklad-kanin, 2:apris var en liten chokladkanin och 3:epris var att få spela en truddelutt på trumpeten. Jag... vann tredjepriset!!! YAY!!! Det var jättekul men svårt att spela trumpet, särskillt när det var inför hela klassen och jag skrattade och fick hjärnsläpp... ;)
Figge filmade med mobilen, och bildbeviset på att Ella kan spela trumpet kommer snart ut på facebook.

Jaa, det var väl allt man kunde säga idag, nu ska jag göra fucking NO-frågor. Puss:*

Försovning, taco-köttbullar och teaterslut

Hallåw där!
Denna dag började "bra"  (?) med att jag försov mig 1 och en halv... minut, nä, jag skoja, timme.
Det  var pappa som glömde väcka mig, och märkte inte att det var ett barn för lite vid frukostbordet, är jag så passiv och obetydelsefull? Närå, nu skojar jag igen, han trodde att jag hade gått redan ;)
Men i alla fall, jag vaknade klockan 9 (när vi börjar) och ringde ett argt samtal och skyllde på honom (ja, det var ju faktiskt hans fel) och sen gick allt med fart. Det som brukar ta ca trekvart tog då en kvart, och redan klockan 9.30 stod jag på stationen (stooolt!!).
Men i alla fall, jag kom en lektion försen.
Sen hade vi lite tråkiga lektioner, jag sköljde ner de flesta med kentmusik, och sen var det lunch. oxjärpar (påminde om könsorgan) och torr potatis stod på menyn idag.
Men i alla fall, sen hade vi hemkunskap (jippiii) och då lagade vi tacoköttbullar. Det är typ som vanliga köttbullar fast med havregryn, riven ost och taco-kryddmix. Vi delade upp, och halva gruppen fick laga taco-köttbullar, och halva fick laga några andra med fetaost och rivna morötter.
Jag fick jobba med calle (suck) och han sa att han skulle göra saker som han sen inte gjorde, gick bara runt och gjorde ingenting och tappade en köttbulle i golvet. S-U-C-K!!!
Tacoköttbullarna var jättegoda, och de andra inte alls goda, vi fick smaka av varandra.
När skoldagen var slut åkte jag hem till Greta som vanligt, och sen var det teater.
Nu har vi kommit på ett slut på det hela, och det blev faktiskt riktigt bra.

Nu sitter jag här och kom nyss på att jag ska till eastman (tandläkaren) imorgon. Jag har faktiskt inte fått en platta lossat på en och en halv månad, yaay (peppar, peppar, ta i trä)

Men nu ska jag inte blogga mer, Pozzz<3

Ny dator!!!

Hallå allihopa!!

Wohoo jag skriver nu från vår nya dator!!!!!!
Vi hade först tänkt köpa en mac, men den som vi köpte (en Dell) var typ hälften så dyr, och den funkar riktigt bra åxå.
Den har t. ex en inbyggt kamera, som tar rätt dåliga bilder, men i alla fall. Sen finns det ett skitläskigt program där man tar en bild på ett ansikte, ställer in var ögon, näsa, mun, ögonbryn och huvudform är, och sen gör datorn att bilden blir på riktigt LEVANDE!! Den typ blinkar, rör sig lite smått, och ibland kröker lite i mungiporna. Scary!!

Det mest dåliga med datorn är att det är en Vista. det är bra på många sätt, men den är emot MSN, suck!! Vår andra dator är åxå en vista, så det blir inget mer msn-ande för min del. Trist :(

Jaja, idag bröt ett stort, årligt snöbollskrig ut mellan EG (enskilda Gymnasiet) och AF (Adolf Fretdiks) i tegnérlunden. De ropar ut i högtalarna flera gånger att man får INTE kasta snöbollar och man får INTE lämmna skolans område i mellanstadiet och bla bla bla...

Själv är jag inte med, men ändå, vafan, det är ju en LEK!!

Och sen när vi skulle hem, då kom det en flock med EG-gymnasiekillar till vår skolgård för att göra upp en RIKTIG fight på skolgården. Hela AF rullade i kaos, LoL!!

Och förresten, jag är nuförtiden helt kär i bandet Kent, och den enda skivan jag har med dem, vapen och ammunition, lyssnar jag på jämt och ständigt. Jag tycker att alla som vågar testa något nytt (och, ja, ni andra också!) ska börka lyssna på dem. Han sjunger rätt otydligt, och det är svårt att höra vad han sjunger i början, men LUGN det går över!!

Nu sitter jag här och har deras låt "Socker" på hjärnan, och nu ska jag sluta, och fortsätta med det läskiga programmet

Puss <3

Basketmatch!!!

Hallå Hallå!
Igår var väl inte direkt min dag, förutom snön så var den ganska kass (för min del)

Meen nu är nu, och idag har det hänt mkt mer spännande saker. Jo, jag och mina kompisar har ju ett skolbasketlag, och idag började den årliga turneringen för skollag i basket!! Jag var skit-taggad och gick upp kvart i sex och åt världens mega frukost: Gröt, hembakade bröd (som jag gjort själv dagen innan *stoolt*), apelsinjuice, mjölk och fil. I vanliga fall brukar jag typ äta en macka och lite juice, så ni fattar att detta var lite absurbt för min mage ;)
Men iaf, jag trodde att vi skulle ses på centralen kl 8, men vi skulle samlas där kvart över 7, och första matchen började klockan 8 i Gubbängen!!!
TUR att jag kom dit en halvtimma för tidigt.
Där hade de precis gett upp hoppet. De var bara 4 stycken (det krävs 5 man på plan) Greta var sjuk, Figge var i Thailand och Elin var på massage (?) så ingen av dom kunde komma. Nu var vi alltså en kvart försenade och utan avbytare. Goodbye, tänkte jag, men vi började åka i alla fall.
Först körde vi mot Engelska skolan. Dom var jättediktiga, och eftyer halva tiden (16 min) så låg vi under med 13 poäng. Men vi lyckades i alla fall komma ikapp, så i slutet stod det 42-38. Så vi förlorade, men tänk på att de hade 3 avbytare, och vi ingen alls!
Så vi var rätt nöjda i alla fall, och sen kollade vi på matchen Engelska skolan-Hökarängsskolan. Hökarängsskolan har basketinriktning, och de verkligen krossade oss förra året, så ni kan tro att vi var lite skraja. Om Hökarängsskolan skulle vinna hade vi fortfarande en chans att kunna komma vidare (1 av dessa 3 lag gick vidare till semifinal), om vi vann mot dem, för då skulle alla ha vunnit en match var,och då skulle det bli något avgörande.
Men de var inte alls lika bra som förra året. Engelska skolan krossade dem med 20 poäng. Vi var ute ur spelet! Men vi körde sista matchen ändå, för kom igen, det är ju kul ju!!
Och, just det, glömde säga det. Hökarängen var ena riktiga skrytmånsar. På deras t-shirts stod det "Hökarängen-känd basketprofil" och på andra sidan stod det "Sveriges bästa 7 år i rad", och de kom typ fram och skröt och visade oss brochyrer och allting!
Men i alla fall, matchen var jämn, men vi drog in på slutet. Den slutade 58-48. VI VANN!!! Och nu har vi äntligen korkat igen trutarna på skrytmånsarna!!!!!
Jag var så himla glad, men slut. Det var ett under att jag lyckades ta mig hem utan att falla i bitar. Där hemma låg beskedet att Hedvig kom in på AF, vilken lättnad!!
Och jag skolkade från basen, men orkestern kommer jag nog på.

Nu har jag träningsvärk överallt, har skrivit alldeles för mycket om basket och har ätit taco för att fira dagens glädje.
Ha det jättebra allesammans!!
Puss från en slutkörd amatörbasketspelare <333

Vilken jävla morgon!

Hallå!
Ja, rubriken säger det mesta... Det började med att jag vaknade med hicka efter att ha drömt att jag var i fjällen men samtidigt på västkusten på mitt landställe. Och när man skulle åka upp i liften fick alla låna varsin fjällrävenjacka med dun ända upp till näsan (?)
Men i alla fall, mitt favorit-frukost-bröd var slut, jag är inte sådär snygg som man helst vill va i håret, Hedvig har en extremt ful frisyr (jag irriterar mig på sånt när jag är trött), och båda mina syskon klarar av en rubrikskub nu, men inte jag (Vilket talar för att Hedvig är ca 7 ggr smartare än jag, och kmr säkert bli bättre än mig på att sjunga)

JAA; FYFAN VILKEN MORGON!!!

Men, jag bloggar ikväll och berättar om resten av dagen blir bättre, PussPuss!! :*

P.S Efter att ha köpt vår nya laptop kmr jag nog blogga lite mer, för nu är jag vid en fast dator och då kmr typ hela min familj och säger "vad gör du?" och börjar läsa,inte så kul...

Nya Kläder :)

HalliHallå!
Idag var jag i täby centrum och shoppade med Jossan, Alva och Greta. Det var lite krångligt och tjafsigt innan var vi skulle vara, men när vi väl kom dit hade vi bara kul. Jag köpte ett vitt under-linne, ett mintgrönt, jättesött linne och ett par jeans-tights på Gina tricot. Jättesnyggt! Sen åt vi nacho de luxe på Taco bar till lunch, och sen glass innan vi åkte hem. Allt som allt var vi där i 5 timmar (:
Nu sitter jag här med nya kläder och snart ska vi äta och sen kolla på Melodifestivalen. Typ ingen låt var bra!!

RSS 2.0