Ny dator!!!

Hallå allihopa!!

Wohoo jag skriver nu från vår nya dator!!!!!!
Vi hade först tänkt köpa en mac, men den som vi köpte (en Dell) var typ hälften så dyr, och den funkar riktigt bra åxå.
Den har t. ex en inbyggt kamera, som tar rätt dåliga bilder, men i alla fall. Sen finns det ett skitläskigt program där man tar en bild på ett ansikte, ställer in var ögon, näsa, mun, ögonbryn och huvudform är, och sen gör datorn att bilden blir på riktigt LEVANDE!! Den typ blinkar, rör sig lite smått, och ibland kröker lite i mungiporna. Scary!!

Det mest dåliga med datorn är att det är en Vista. det är bra på många sätt, men den är emot MSN, suck!! Vår andra dator är åxå en vista, så det blir inget mer msn-ande för min del. Trist :(

Jaja, idag bröt ett stort, årligt snöbollskrig ut mellan EG (enskilda Gymnasiet) och AF (Adolf Fretdiks) i tegnérlunden. De ropar ut i högtalarna flera gånger att man får INTE kasta snöbollar och man får INTE lämmna skolans område i mellanstadiet och bla bla bla...

Själv är jag inte med, men ändå, vafan, det är ju en LEK!!

Och sen när vi skulle hem, då kom det en flock med EG-gymnasiekillar till vår skolgård för att göra upp en RIKTIG fight på skolgården. Hela AF rullade i kaos, LoL!!

Och förresten, jag är nuförtiden helt kär i bandet Kent, och den enda skivan jag har med dem, vapen och ammunition, lyssnar jag på jämt och ständigt. Jag tycker att alla som vågar testa något nytt (och, ja, ni andra också!) ska börka lyssna på dem. Han sjunger rätt otydligt, och det är svårt att höra vad han sjunger i början, men LUGN det går över!!

Nu sitter jag här och har deras låt "Socker" på hjärnan, och nu ska jag sluta, och fortsätta med det läskiga programmet

Puss <3

Kommentarer
Postat av: lollo

yes, lite mer bloggning då va? hur går det med lockarna, får man se dem på lördag? xD puss

2009-03-12 @ 18:30:33
URL: http://loiisan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0