california dreamin'

Hej!

Jag har det fantastiskt här!
Vi varvar bad i släktingars pool med vandringsturer i nationalparker, roadtrip-ar längst stilla havskusten, äter oändligt stora matportioner, dör miljösamvetes-döden, går omkring i den stora stan och idag är det midsommar!

Har hundratals bilder men tror inte riktigt wifi-et här klarar det. En solig strandbild får ni i alla fall, glad midsommar på er!


SNART ÅKER JAG TILL ARLANDA! Om jag är taggad...?

..... JJAAAAA!!!


Sommarlov minsann!

Imorgon förmiddag så är det

- Drygt 2 veckor tills jag får se kära Stockholm igen (SAN FRAMSISCO BABEE)
- 5 veckor tills jag får se den jag har kär igen (sommarens utmaning, ska klara det här)
- 10 veckor tills jag får träffa min underbara klass och då även kalla mig för gymnasietvåa!

Nu ska jag bara försöka sova bort resfebern också, puss heyy!


Sommar och student

I onsdags tog min storebror studenten. Min brorsa! Han är så himla stor nu och jag är så rysligt stolt över honom. Det är nästan svindlande att tänka på att det är två ynka år kvar tills det är jag som springer där med mössan på. Hallå hjälp jag är inte redo för detta, hur blev jag såhär gammal?!?

Här är han i alla fall, piggelinfin och glad!

Sedan dess har det varit studentmottagning pch fir på många vis. Och på onsdag slutar jag skolan! Och på torsdag morgon flyger jag mot San Fransisco! Helt sjukt, jag ska verkligen ta vara på de här sista dagarna och träffa alla jag vill hinna med att träffa innan lovet kommer. Ni får ha det fint hörni!


2 juni

Livet är party. Idag har det varit s.å. .v.a.r.m.t ute och jag låg ute i solen tills jag fick solsting och brände mig, då gick jag in igen, haha!

Vaknade imorse och kände mig typ bakis efter gårdagen/hela senaste veckan. Inte för att jag har varit full men för att jag har haft fullt upp (höhöh) med en hel vecka endast bestående av rep och sedan JUBILEUMSKONSERTEN igår! Det var stort och mäktigt och ganska galet. Och kul förstås! Är så nöjd över mitt gymnasieval :') Efter konserten sa min baslärare till mig att "wow vilken basist du kommer bli en dag!" och jag blir så glad!

Något som inte är kul är att det bara är nio (9!) dagar kvar tills jag får sommarlov. 9 dagar tills jag har gått EN TREDJEDEL av min gymnasietid. Vad hände med tiden liksom?! Dagen efter, alltså om 10 dagar, flyger jag på ett uschligt omiljövänligt plan till san fransisco. Det ska i och för sig bli fantastiskt kul, men jag kommer från den dagen inte få se min pojkvän på 5 (fem, cinco, five) veckor. FEM VECKOR! Hur ska det gå?! Försöker i alla fall tänka på det som ska bli roligt under denna för min del väldigt självständiga sommar.

Nu ska jag äta grillat, pusshej!


RSS 2.0