YES!

Livet leker. Brasan brinner. Nu är det iaf varmt en kvadratmeter av huset. Snart får jag träffa min Louise och hennes kisse. Love <3

SÅ SKÖNT ATT VARA HEMMA!

Ja, rubriken säger allt ;)
Igår fick vi gå upp klockan 5 på morgonen i madeira (då var klockan 6 hos er) för att vi skulle med planet. Sen när vi kom till flygplatsen var planet försenat i två timmar, O R K A !
Men iaf, vi kom hem klockan 17:00 (svensk tid) Och då fick jag åka hem och sova hos min farmor (som jag ju gjorde hela resan med) för min familj var i strömstad, de ville inte ha mig :( nädå ;)
Såå, idag fick jag äntligen komma hem till mitt eget hem. Ensam fortfarande, men ändå. Jag F R Ö S när jag kom in, för allt var ju avstängt. Tänkte vara lite duktig och tända en brasa i kaminen helt själv utan att ringa pappa och fråga. Ja, ni kan ju själva fatta resultatet (nej, jag har faktiskt huset kvar!!!)
Menmen, sen fick jag ringa pappa ändå, och nu brinner det faktiskt :D:D:D:D:D:D frågan är bara hur länge... (tidningspappret brinner fortfarande)
Menmen, jag laddar upp lite bilder senare när jag har fått ordning på brasan och min egen packning och så. Pussar! <3

Okej, nu är det serious goodbye

ska gå alldeles strax till skolan, sen direkt efter lunch så blir jag upphämtad av min farmor, sen åker vi direkt till Arlanda, och jag kommer inte kunna bligga varken i skolan idag eller på Madeira under veckan. Så, det här blir det sista inlägget på en hel vecka, kommer hem nästa fredag på natten, så då kanske jag inte orkar blogga heller. Nu vet ni det, och ha ett underbart lov nu alla som har det! Jag lovar att lägga upp lite bilder från resan om jag kan, för min kanera gör bilderna i fel filformat, så det brukar inte gå... men vi bestämmer att det gör det!
Pusspuss på alla jag älskar!!! Hejdå!!! <3

Aussiie

Det är nice :D
Nu har jag gjort allt jag skulle göra ikväll; Packa det sista och duscha. Så nu är det chillachilla som gäller :)
Trevligt torsdagsmys och trevlig VECKA alla!!! <33


He He...

Jag är ledig efter lunch imorgon, för sen åker jag direkt till Aaaarlanda!! Tralala :D
Ska bara packa handbagaget, sen är jag ready :D
Det här kanske blir det sista inlägget på en vecka, för jag kanske inte hinner immorgon... vi får hoppas ;)
Men en sak är lite jobbig (typ i-landsproblem), och det är att jag måste ha på mig typ sommarkläder imorgon i skolan, för jag åker ju direkt till en solig plats med 22 grader i luften... :P Vi får se hur det går...

: D

Igår gjorde jag nånting bra. Det var verkligen jättebra, och nu kan jag sluta oroa mig för det.
Och, just det, hihi, det här är den enda hela skoldagen kvar innan jag åker :D:D:D:D:D:D:D
Jag har packat allt förutom handbagaget, och... Nu känns det bättre. Jag kan inte säga bra än, menmen...
<3

Ella packar.

Hejsan!
Jag håller på och packar inför resan :D:D För er nyfikna så kommer flyget gå klockan 16:04 (typ) från Arlanda på fredag, och jag kommer hem på kvällen nästa söndag. längtar så!! Och det är bara två dagar kvar!!!
Och, hehe... Jag är en
tror-på-lagen-om-att-man-alltid-får-plats-med-ännu-en-strumpa-hur-full-väskan-än-är-människa, och det syns nog på min packning... ;D
För er som undrar vad vi ska göra där så är det, förutom att bada och sola, vandra på någon av de vackra vandringslegerna. Till exempel. Vi vet inte riktigt, och ingen av oss (mig och min farmor) har någonsin varit där tidigare, men alla vi känner som har varit där säger att det är helt fantastiskt där! :)
Ha det så bra allihopa!
P.S Kommer inte kunna blogga på hela veckan fredag-fredag. Sorgligt men sant D.S

oj vad man bloggar mycket när man är hemma och sjuk...

... men vad ska man annars hitta på? :P Okej, sova är ju ett alternativ, men det är för kallt för jagglömdeattsättapåkaminen , så kan det gå :P Men nu när jag har satt på den så blir det nog varmt snart :D
Jag är nervös. Vad ska jag säga? hur ska jag göra? Men måste man så måste man.
Hoppas ni inte har lika tråkigt som jag!

Tråk...

... Sitter och facebookar, går in på folks bloggar och tittar på en ö i havet. Grym den serien är! Har inte läst boken, men tv-serien är helt fantastisk! Finns del 1-7 av 8 uppe på svtplay.se och sista avsnittet kommer ut på lördag, men då kan jag inte se det förens nästa fredag, eftersom jag åker till Madeira :D <3, men wellwell, det får vänta ;)
Sen är jag jättenervös också, men det får gå bra. (ni som vill veta, smsa mig så kanske ni får veta)
Kramar och pussar till alla jag älskar! <3

aj...!

Igår var jag hos tandläkaren. De bytte båge i överkäken och instruerade mig att ha nya gummisnoddar. Man ska spänna dem så hårt att de nästan går av och det går knappt att öppna munnen! Turligt nog ska jag mest ha dem på natten. Som vanligt gör det jätteont det kommande dygnet(/dygnen, beror på vad de har gjort), och den här #£%& munnen höll mig vaken nästan hela natten! Så imorse stängde jag av väckarklockan i sömnen och sov vidare. Vaknade för inte så lång stund sedan, och bestämde mig för att vara hemma. Jag har ont i halsen också, och skoldagen har redan börjat, och... ja.
Idag ska jag göra en grej som jag egentligen inte klarar av att göra, men jag ska göra det ändå. Sådeså!
Puss<3på<3er

Hej igen.

det är inte så farligt som det verkar i det förra inlägget. Nu vet ni det.
Nu ikväll var jag på Louises konsert, och hon var såklart jätteduktig!
Nu sitter jag hemma i soffan och läser en ganska kass bok, en plats de kallar Lyckan. Ska nog gå och lägga snart, jag är ganska trött. Imorgon blir det packning till resan, det är nice.
pussar på er, ni betyder mest!

Men!!!!!...

... Nu är det tillbaka! Jag som trodde det var över... Skit!!!

Zzz...

Står i skolan och väntar på att tiden ska gå. Ska vänra här i nästan en timme till sen ska jag till tndläkaren, sen ska jag hem och göra engelska.
Jag kommer ta ledigt efter lunch på frdag, för då ska jag till Arlanda och bege mig till Madeira, jippi!!! :D Längtar så mycket! Ska bli såskömt efter all om har hänt att kunna åkalångt bort till sol, bad och svensk sommarvärme. Puss på det! Och på er också, förressten!


Då har man överlevt ännu en vecka...

Hoppsan! Just när man var inne i veckan så tog den slut. Så är det ibland.
Idag  var det en kort skoldag med en viss choklad-och-bajs-låt på hjärnan ända tills körtimmen då vi sjöng luciasånger <3 det kanske låter sjukt, men det är nog bland det mysigaste man kan göra i höst-rusk, sitta och träna luciasånger och tänka att snart är det dags... Ååh, det är så mysigt! Och i år ska någon i antingen vår klass eller körklassen vara lucia! Haha, Östen sa att han skulle välja ut den som har finast hållning som lucia, och gissa om tjejerna började sträcka på ryggen ;)
Nu till helgen så har jag i princip inga planer alls, ville och pappi är på Villes klassresa och ikväll jobbar mamma kväll. Men jag har en Baked Alaska i frysen och planer på att en viss sötis-Louise kanske ska komma hit om hon kan. Om inte så får jag och Hedvig frossa i oss den istället ;)
Trevlig helg allihopz!


Höstens löv faller sakta ner...

... Och detsamma med mitt självförtroende. Ibland. Idag till exempel. Menmen, tack för alla fina ord <3

Imorse gick jag upp klockan 05:45 och tänkte vara lite snäll mot våra slovenska gäster och bakade scones. Sen ville en av dom inte ha och de andra tog varsin pyttebit. :D haha, det var nästan roligt så hemskt det var ;D

På no-n hade vi lite mini-sexualkunskap för att vi ska se en föreställning på måndag i aulan. Föreställningen heter Puss Och Snusk och gruppen som gör den heter Ung Utan Pung. Hmm... Har hört en del om den som jag inte ska skriva här... Längtar inte direkt...
Sen hade vi typ arbetslags-underhållningsgrejs i aulan när hela arbetslaget fick vara med och uppträda och underhålla. Det var... äää... tre nummer ;) va? oengagerade? vi? xD

Efter skolan var jag på scouterna, och efter typ tre veckors uppehåll så fick jag träffa mina sötisar igen <3 vill hälsa till Anne, Matilda, Jessica(persika), Anna, Angelica och Lovisa. Ni lyser upp min torsdagskväll <3

Nu väntar jag på att Ville och de där himlans slovenskorna som ska komma hem efter sin konsert. Hedvig har gått och lagt sig, och det är bara vi hemma så jag vill gå och lägga mig men jag kan inte lämmna huset olåst och jag tror inte Ville har med sig nyckel. Gäsp. Hoppas de kommer snart.

Godnatt allihopa <3

Höstdepression?

Idag var en vanlig tisdag. På svenskan skulle vi skriva höstdikter, och såklart så kunde vissa (hrm hrm) inte skärpa sig -.-
Efter skolan gick jag och Figge till akademibokhandeln. Jag för att köpa blyertspennos (inte jättekul men nödvändigt) och hon för att köpa ett antackningsblock. Sen följde jag med henne till Monki och kollade på en snygg jacka och sen till Scorett och kollade på snygga kängor.

Idag kommer två Slovenska körtjejer hem till oss för vi har tydligen lovat bort oss som värdföräldrar. Neej, jag vill/orkar verkligen inte. -.- Jag kommer iaf inte vara särskillt social.

Och sen kom jag på ett ord idag som kunde beskriva mitt tillstånd ganska bra: Höstdepression. Nej, bli inte chockade nu, men lite. Ibland. Känns ju allt meningslöst. Ja, jag vet inte riktigt... Kanske har en mild version?

Nu börjar vardagen igen...

Hallu!
Idag var vi ju lediga, och det var nice. Jag var typ bara hemma och "chillade" hela dagen :P
Sen följde jag med Louise<3 (förlåt om jag tjatar mycket om henne, men så går det när man lär känna en så fantastisk person som henne) till vårdcentralen i Bromma för att hon har så ont i benet. Stackare :( Men det var lite roligt för jag hade Världens Jobbigaste Låt på hjärnan nämligen: Choklad och Bajs. Haha ;D sök på spotify om ni vill höra den(men det vill ni nog inte). Samtidigt som jag hade denna otroligt oseriösa låt på hjärnan (smakprov av texten: är du mongo, kan du få smaka bajs. För det är godis om det är kallt) så höll läkaren på och undersökte Louise och ritade streck och prickar på hennes ben/rumpa för att visa var det gjorde ont och så. Haha, det var faktiskt väldigt komiskt ;P

Sen var det teater med några andra älsklingar. Det var kuligt som vanligt (: <3
 Nu sitter jag här och har badat (=mysimys) och funderar på hur de senaste veckorna har varit. det har som bekant gått mycket upp och ner. Just nu känns faktiskt inget speciellt dåligt. Det är bra. :)
Och nu börjar vardagen igen, med spanskaprov och läxor och mycket annat. Puss! <3

<3

Igår pratade jag och MinLouise på msn om viktiga saker. Det var nog bra för oss båda.
Louise har ont i benet, och jag har ont i själen. Njaa, inte riktigt så enkelt men jaja.
Idag ska Louise besöka vårdcentral och jag ska följa med. Sen är det teater <3
Idag är jag ledig för att skolan hade öppet hus i lördags. det är nice. Jag är hemma och tar det lugnt. Det är bra.

puss och kram <3

myys

Den här helgen har varit mysig, men trots att jag sover ordentligt så är jag otroligt trött. Kan ju bero på hur jag har mått senaste tiden...
Så jag ställde in alla kvällens aktiviteter, så nu väntar precis ingenting utom en härlig säng. Me like. <3

min näsa är fräknig...

...
Idag fick jag tillbaka två matteprov. På det mindre provet fick jag 20 poäng av 20. På det stora provet fick jag 17 poäng av 19. Jag är nöjd.
Sen hade vi repetition i Berwaldhallen. Det var inte så dött som jag hade trott.
Ikväll blir det mysamys med louise min älskling <3

Fredag konsert imorgon

Idag blir nog ingen bra dag. Har inte hunnit /orkat göra läxor(na) och sen så har vi repetition inför konserten vi ska ha imorgon. Jag har sovmorgon idag. Måste gå och äta frukost.

[och till er som tycker att jag verkar skita i läxor och skolan vill jag bara säga att det är inte som ni tror!]

-.-

jag har så himla ingen lust att blogga som det bara går. allt känns meningslöst. -.-

Inte trött alls

Har för mycket i hjärnan. Ska kanske måla lite. Håller på med en tavla som verkar bli ganska fin. Eller, joo jag är trött men jag kan inte sova.
Men Puss på er som kan sova och natti <3

fragment of light in the dark...

Hejsan!
Det förra inlägget blev lite kort. Folk kanske undrar varför jag inte är deprimerad på bloggen (vilket jag alltid är nuförtiden nästan...), och då kan jag säga att det är för att mina älskade vänner har stöttat mig så mycket att Det Stora Hopbrytandet skjuts upp. För hur lände vet man ju inte, menmen, känner man en äkta positiv känsla för första gången på länge så är det fan bra!! Så just nu känns det faktiskt riktigt bra :) Och jag kommer nog inte tänka så mycket på det nu i helgen, ännu några dagars förskjutning :D ok nu låter jag kankse lite överpositiv, men ibland får man väl så (jag är inte så superhappy som det verkar men nu orkar jag inte tänka på det jobbiga)

Idag var en lång och jobbig dag. Många lektioner och långtråk och dåligmående. Det var inte förens de allra sista timmarna som det började kännas som om jag såg fragment av ljus i det mörka. Men som sagt, ikväll ska jag bara tänka på det som är bra även om det är mycket dåligt!!

Och än en gång TACK till mina älskade vänner. Jag hoppas ni ser det seriösa i det här, ni är dem jag lever på just nu. Vill inte tänka på hur det hade gått om inte ni fanns här för mig <33 Älskar er och hoppas verkligen att ni vet det. Jag förstår om ni vill lämna, jag menar, vad är det för kul med en tråkig deppig trettonåring? Jag tycker inte jag är värd all kärlek jag får från er, men samtidigt är jag så glad att jag får den. Ni är bättre än bäst och älskar er forever and ever! <3

AJ!

Idag tog jag vaccin mot gulsot inför Madeira-resan på höstlovet och AJ det gör ont i hela armen!!!
Tur att det var i vänsterarmen iaf!!
Imorrn bli det GOTLAND!!! :D och nu måste jag gå, <3

1 grad ute...

Sorry för att jag inte hann skriva nåt igår...
Jag dog efter basen. Jag satt och bokstavligen sov under lektionen när han pratade om maj7-ackord. Jagkommeraldrigklaradethär!!!!!! Inte på nåt sätt!!! Jag orkar verkligen inte mer!!! Ni som tycker att Ella är störd, tänk er själva att må jättedåligt fram och tillbaka i en och en halv månad!!! Tillslut orkar man verkligen inte mer. Och min gräns är nådd.

Det är kallt ute.

RSS 2.0