Asså, this is crazy

It's only you I think about


Så nära nu

6 år. En klass. En skola. En uppväxt.
Och nu är det bara 5 skoldagar kvar. Och en lite klassresa, den sista någonsin med min underbara klass.
Ska man skratta eller gråta? Sommarlov, gymnaiestart, nytt liv... Men också ett avsked av denna fantastiska, unika skola, detta fina liv.
AF, you're in my heart forevör

En av de bästa kvällarna i mitt liv.

Tack AF, tack min fantastiska klass, tack alla som bidragit till den här fantastiskt fina kvällen. Massa kärlek ♥

Tror det blir fint

Bal ikväll. 15 år av längtan. Kommer blir grymt, puss på er ♥

Det där med "blogga imorgon" gick ju bra!

Kan sammanfatta helgen med ett tråkigt bildlöst inlägg, för så rolig är jag.
Hade avslutningskonsert i torsdags. Helt magiskt var det. För er som inte sett, kolla in oss här när vi sjunger! :D
Träffade Amanda, Louise och Veine. Så sjukt fint att träffas alla igen för första gången på över ett år. Så mycket har förändrats, jag har förändrats, men att träffa dem ingav känslan av att vi inte setts på 10 000 år men samtidigt att det inte gått någon tid alls. Finfint var det i alla fall.
Spelade på Fridas brors bröllop och serverade på festen. Vigseln var så vacker så ögonen nästan blödde (och det gick fett bra på vår låt) och festen var rolig.
Så vann ju Loreen också! ÅH vilken härlig helg det har varit! Det har bara saknats en sak: SÖMN. Såå, godnatt!

Sista

Sista konserten med klassen, men skolan, allt. Lite för mycket känslor just nu, fårnog återkomma med ett inlägg imorgon.
Måste bara säga, FYFAN VAD VI ÄR BÄST!!! Puss på er alla ♥

Shortspremiär!


För att man inte får ut något av komplex och för att idag ska bli en dag att minnas med grundskolans sista prov och (snyft) sista konsert. Ha en jättefin dag ♥

fokus

Åh vad det är svårt att försöka få in lite genetik-lära i huvudet inför morgondagens prov när det finns så mycket fina tumblr-bilder att titta på och så mycket fin musik att lyssna på...

Tackar universum för att jag föddes med så bra minne. Utan det hade det slutat illa för mig. Puss

krejsi

Imorgon har jag min sista konsert på AF. Min. Fucking. Sista. Konsert.

Kul dag

Träffade denne man idag efter skolan




... Niklas! Han var här i sthlm på nimi-klassresa, så när jag hade slutat så möttes vi upp och hade det kult! :D

Har för övrigt sovit ikapp lite nu efter min pappas skojsiga 50årsfest i söndags och 4delars-spanskanationella igår... Och nu är det 10 skoldagar kvar. TIO???!?!?!?!?! FATTAR NI?!?! Det gör inte jag..

Dagens bild

den säger allt...

Glad sommardag!

Ni är flera som börjar titta in här, och det gör mig så glad (:

Det är soligt, varmt och jag har tillbringat en fett mysig och rolig kväll hos min vän Frida. Nu är jag hemma och umgås lite med min kompis gräsklipparn. Fett fint blir det! :D
Gamlish bild, men förutom att håret numera är kortare/mörkare/rödare så är det ganska likt hur jag ser ut och känner mig idag :)
Pussarrnn

Nörderi

Asså, det här är bara för episkt. Joanne Kathleen Rowling, du är fantastisk ♥

Kreativ och lite trött


Jag är inte ledsen på bilden. Jag är bara i en sån där lite konstig känsla man har när man är uppe själv sent, gör någonting kreativt, dricker te, funderar över allt och inget och bara känner sig allmänt konstnärlig och estetisk. Hemgjorda koftan har jag på mig också, den är fin.
I vår trädgård blommar det tulpaner nu. Det är väldigt fint det med.
... Jag kanske bara helt enkelt är trött och borde gå och sova nu. Godnatt

Glad kristi himmelsfärds!

Det är ganska nice med ledighet jao. Det var även ganska nice att igår lyckas ta alla kontroller på orienteringen, få bra resultat på engelskanationella och sen ha mys-sister-night Med filmen Älska mig igen på bio.

Idag blir det planering inför sondag, råkar vara så att min fader blir 50 då. Puss på er ♥

it starts with a h and ends with a enna

Jeppz, ella goes henna igen! Blir dock ingen rödtott den här gången då jag försöker få tillbaka min vanliga färg igen (iaf så likt som möjligt). Försökte ta webcambild där jag sitter med mitt henna-iga hår, men det blev inte så jättecharmigt... haha!

Idag: mattenationella som gick BRA!!!! Så sjukt glad :D i övrigt var dagen rolig med avslutning av POME (http://pometyckertill.tumblr.com) som anordnade ett godisregn på skolan! Kalasers :D

Nu blir det middag, puss puss

kall majdag

Ella goes crazy och skriver till sina internet-idoler clara www.claraslife.devote.se och William http://www.youtube.com/user/lillabloggen?ob=0 på twitter, höhöh B)
För övrigt så har dagen varit quite nice, gjorde muntliga mattenationella idag och det gick bra! Nu är det bara den svåraste delen kvar, imorgon. Håller tummarna på att inte bli för slaktad, höhö...
Nu blire plugg serni, puss! ♥

För att jag gillar mign webcam


HAHAH, charmarN ;)

efter en kväll på Söder igår med najs brudar och 5 timmar barnvaktande idag så är man lite trött minsann! Finfint har det varit iaf :D

Nu -> mat. Puss

-



Kom in på lite dumma bloggar och fick för en stund tillbaka en del dumma tankar. Men jag tänker inte lyssna på dem. De ska inte få vinna. Inte idag.

I used to rule the world

Imorse cyklade jag till skolan. Jag klarade 2,5/3 mördarbackar, solen sken och jag kände att det här skulle nog inte bli en så dum måndag ändå.

Och det blev det faktiskt inte! Mysigt att få träffa alla efter en veckas uppehåll, finsång på musiken (inser än en gång med en tår i ögat vad jag kommer att sakna min finfina klass), tur till espresso house på lunchen mm. Sen är det bara att tagga engelskanationella till imorgon!


Och nu, bara för att det var så länge sen sist, så får ni här en liten charmig webcambild på mig och min fina mumin-tekopp som jag sitter och myser med nu.

Är dock en trött chey och ska sova nu. Godernatter ♥

eheh

ursäkta för den ganska kassa uppdateringen på den sista tiden... säger som Miranda, "tiden går fort även om det inte alltid är roligt"...

Var på introduktionsdag på lilla akademien igår, och det kändes verkligen bra och mysigt! Ella = glad tjej som hittat sitt gymnasium :))

Oj, måste till skolan, puss!

Jag är ledig. I alla fall ett par dagar till...

Som ni alla vet så är jag ledig från skolan fortfarande, börjar igen på måndag. Eftersom flera nationella prov var under förra veckan då vi hade körfestivalen Let the future sing, och den här veckan då vi har varit kompensationslediga, så kommer vi ha fullspäckat nästa vecka för att ta igen det vi har missat.

För mig blir det fyra prov varav två är nationella, samt en stor inlämningsuppgift. Ja! Får se hur det går... Hahah, har redan drömt mardrömmar om nationella i matte, hej hysterisk? Oh yezz.

Det har i alla fall varit jätteskönt att vara hemma, bara få sova ut och göra roliga/mysiga saker. Nu gäller det bara att köra igång igen, sista rycket nu!



Där fick ni även en liten bild från arkivet på mig för att muntra upp detta ganska seriösa och halvtråkiga inlägg.

Puss och kram, sköt om er! ♥

RSS 2.0