This is how it works, you're young until you're not, you love until you don't, you try until you can't...

Idag har jag varit glad i stort sett hela dagen. Kan bero på att gårkvällen var sjukt härlig och annorlunda!

Efter att jag hade varit på Lilla A och blivit helt frälst typ (.... hahaha) så kom jag hem, klockan 17.00. Åt lite middag och övade lite, sen så insåg jag att jag hade ingenting jag var tvungen att göra på hela kvällen!
Så jag kunde ägna hela kvällen åt att göra precis vad jag kände för, och just igår var det att sitta i soffan och mysa och läsa, från typ sju till TOLV PÅ NATTEN liksom!
Hela tiden kändes det som att jag hade missat något, att jag typ hade någon viktig läxa att göra eller att jag egentligen skulle vara någon annanstans och ha någon aktivitet, men så var det icke! Såååå skönt :D

Så, efter en sån fin kväll så var det ganska kul att gå till skolan :) det finns verkligen stunder då jag inte.vill.skiljas.från.min.klass som jag har hållit ihop med i sex åt snart ♥ men ändå villvillvill jag bara att det ska bli augusti så att jag får börja gymnasiet någon gång! Får väl njuta av det jag har nu tills det inte finns längre helt enkelt ;)

Dags att göra något vettigare, possokråm

worrying is stupid. it’s like walking around with an umbrella, waiting for rain.

Note to myself.


WiHOO

Glad tjej har ni här! Dagen började med matteprov som ju inte var sådär jättekul, det gick inte alls så bra som jag hade tänkt mig... Men sen hade jag tagit ledigt till eftermiddagen, så efter lunch så slutade jag och begav mig till Lilla Akademien (idag igen) för att möta upp fina Evelin!

Jag fick en liten rundvisning på skolan, och sen fick jag vara med på två lektioner. Och allt kändes så himla bra! Lärarna och eleverna var jättetrevliga, undervisningen kändes jättebra och... Ååh, allt känns underbart! Sorry Södra och alla andra skolor ni vill att jag ska gå på, men det blir nog Lilla för mig! Det känns i alla fall så nu :)

Såå, just idag har jag inga läxor, så det blir nog övning för mig nu under kvällen :) pussåkraam ♥

GLAD!!!

Jag har nu hittat vart jag vill gå på gymnasiet :D

Var idag på Lilla Akademiens informationsmöte och blev helt övertygad om att det var där jag skulle gå! De kan specialordna med varje elev så att de får läsa alla kurser de vill och sen är musikundervisningen bra och åååh allt känns fantastiskt! :D
Jag kommer få jobba ihjäl mig om jag ska läsa full naturutbildning (3300 poäng till skillnad från det obligatoriska 2500...), men jag börjar och testar och sen om jag ba nej, jag ska bli musiker istället så kan jag bara hoppa av det och satsa helhjärtat på musiken!

Wihoo detta var bra. :D Nu ska jag bara bli grym på bas så att jag kommer in också... brb :*

Berit blåser på och jag spelar på

Musik är fantastiskt. Det är det verkligen. Jag önskar verkligen att jag skulle våga satsa på det under gymnasiet. Helhjärtat. Men sen kommer den läskiga tanken om vad som skulle hända om jag inte blir en tillräckligt bra musiker och inte har någon teoretisk utbildning att luta mig mot... Usch. Men jag kommer nog gå musik i alla fall, jag kommer ångra mig annars. Men jag kommer ångra mig hur jag än gör... GAAH. Jaja.

Idag är det första advent och stormigt och jag har haft SUSOrep. Det var kul, trots att det vi spelar just nu kanske inte är jättekul allting :)

Dagen mysigaste var lätt att komma hem till doften av lussebullar som min fina lillasyster hade bakat och ljudet av när hon spelade jullåtar på piano. Det är fint med jul :')

Lalala nu ska jag läsa Harry Potter. Hejdåå

Balett är konst.

"Kroppskontroll, känsla, hållning och den fantastiska upplevelsen att verkligen DANSA balett! Ta plats i stora yviga rörelser och upplev tjusningen med att behärska de små snabba och exakta.
Vi arbetar med att hitta ett harmoniskt samspel i rörelserna och konstnärligt uttryck. Klasserna bygger på metoden att varva teknik och dansanthet.
"

Så står det om kursenn jag ska gå nästa termin. Nu är jag inte på termin 1 längre, nu går jag termin 2 och ska snart få börja dansa på riktigt. Och om två och ett halvt år får jag börja dansa tåspets.



ååh vad pinsamt...

jag har ju glömt bort bloggens treårsdag som var i söndags!

Men ja, grattis kära blogg, må det bli fler år med oss två!!! Bästa teamet ♥ ;)

Idag var jag på gymnasiemässan och träffade några fina människor och några tvåmeters-asläskiga killar som tvingade mig att vilja gå Engelska gymmnasiet och sen en massa annat folk från alla möjliga ställen. Själva mässan gav väl egentligen inte så mycket, har fortfarande mina val kvar sen innan, men det var väl lite intressant :) räckte med en dag dock, så imorgon är jag ledig! Då ska jag sova... haha

Ikväll blir det mys här, hoppas det blir det hos er också! pöz ♥

18 av 30 elever i skolan idag...

... haha, sjukdom frågetecken? ;)

det var lite mysigt ändå att vara så få, och sen är det väldigt roligt att vi har en musikvikarie som gillar oss och tycker det är fett kul att sjunga med oss samt ger oss beröm, lite omväxling sisådär ;) neej, jag ska inte vara så hård mot Östen, men jaa...

Igåår så var det balett, och idaag så tog jag igen en balettlektion från den jag missade när jag var i USA, såå,  idag blev det både baslektion OCH balett på samma dag! Wihoo praty säger jag bara :D

Men nu är jag sjuukt trött, och det är så att jag (ehee) inte har gjort alla 748432857 st instuderings-uppgifter i religion som ska vara klart imorgon, så jag tänkte komma till skolan extra tidigt imorgon (skitläxa som snor min sovmorgon) och sitta och göra den. Feeeeeeeett skoj!...

Så jaa, puss och hej!

Jotack, det funkar...

Livet flyter på.
Vi får se dagsljuset två gånger om dagen (= när vi går till och från matsalen för att äta lunch).
Jag hinner aldrig öva bas.
Eller så är jag bara helt enkelt för lat för att ta tag i det.
Jag vaknar upp på morgonen om möjligt tröttare än vad jag var när jag gick och la mig.
Håller mig vaken på lektionerna genom att vara flummig med mina knasiga underbara vänner och genom att tänka på och längta efter lucia och jullov.
Önskar att jag vore mer än vad jag är trots att det liksom inte går.

Så är november för mig,
men jag tycker ändå
att det är lite mysigt på något sätt.

True.



Kaffe, vänner och lucia håller mig uppe. ♥

(nej, okej det var en överdrift, men ibland så)

uuuh

mår fortfarande illa efter min och Fridas fetto-kväll/morgon :C
Men annars var den awesome! vi hade det mys, såg på film och skrattade. Och sov lite (:

Eftermiddagen idag har jag tillbringat med Greta på Götgatan. Det var kult det med, trots att jag inte köpte något! Dreglade lite över en roströd tjckiströja på monki bara... hehe, kommer kanske tillbaka och köper den en annan dag 8)

jajjaa, nu ska jag typ... lägga mig på soffan och försöka sluta må illa tills middagen, haha!
puuzs

ändrade planer!

Blir kvar i spånga, snart bär det av mot Frida! :)

oh beautiful saturday

Gooood eftermiddag! (HAHA, som i dunderhumor <3)

Min fredag/lördag har varit fin, efter en lektion med dissekering av ett kalvöga (jag vet att jag är galen som tycker sånt inte bara är jätteäckligt utan ganska coolt också) så hade vi en massa musik, sen lite muntligt förhör i Geografi som jag tror gick bra och lite annat skolgrejs. När dagen var slut och det var dags att bege sig hem så följde Alven och Gretisen med mig. Vi hade en fin och ganska spontan kväll och sen sov de över.

Imorse när tjejerna vaknade upp så åt vi typ det vi hittade i skåpen till frukost, och sen följde jag med dem till bussen.
När dom hade åkt så satte jag mig (duktig som jag är) med matten och tog hjälp av min kära NV-bror med de grejer jag hade kört fast med, och sen visade han mig en fin graf som blev ett hjärta :')

Nu sitter jag här och läser kanske världens finaste blogg enligt mig, http://elsa.elle.se/ Den är liksom nästan allt som är fint här i världen och lite till ♥ Snart ska jag bege mig till Gretisen för en till rolig kväll med henne och den mycket saknade tjejen Eira! Vi ska ha det kuult :D

Titta vilket långt och fint inlägg det blev! Är riktigt nöjd :) Vi hörs!

Nu handlar inte allt om lucia i globen längre...

... på ett tag framöver ;) vi har haft våra två repdagar och sen ska vi repa någon gång till när det börjar närma sig :) Men WOOOOOOOOOOW det var SÅ coolt att få gå fram där i mitten av globen och höra när mitt namn ropades upp!!! Och just nu har jag 120 likes på min jag-ska-vara-lucia-i-globen-status på fb. Hähä :D

Iiiii alla faall, idag har jag muntligt geografi-prov och ska få tillbaka Fysikprovet (åh hjälp mig), meen annars så är jag rätt glad :)

Now it's time to borsta the tänder (åh vad töntig jag är när jag skriver), pussehejdå

Fjärilar i magen...

Om några timmar ska jag ställa mig upp och gå fram till mitten av hela globen inför 1500 åskådare.

(NHUIDHBhuidsufbhyyheufierubhncsdhagiufvgAAAAAAAAAAAAAAAAH säger jag bara)

Kan lika gärna avslöja det nu...

JAG SKA VARA LUCIA I GLOBEN 2011!!!!!!!!!!! JAG!!! LUCIA!!!

Fattar ni?!?! Herreguud det är helt sinnessjukt!!! JAG ÄR SÅ GLAD :D:D:D:D

Fick reda på det igår kväll och har först nu börjat inse att det är på riktigt, har tagit ett tag att smälta det ;) men WIIIIIIIIIIIIIIIIE DET KOMMER BLI HELT FANTASTISKT :DDDDDDDDD

Livet är en galen plats

En dag som inte började sådär jättebra slutade och blev någonting HEEEEEEEELT GAAALLLLLLEEEEET!!!

Asså wooh, det är helt sjukt. Ni som inte redan vet får se imorgon. hehe, så elak är jag.

Men asså WOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOO JAG ÄR SÅ GLAD!!!

Så att ni vet :D

0 % rubrikfantasi

Hej. Dagen har varit sådär... egentligen skulle jag vilja typ ta en långpromenad och rensa tankar just nu, men eftersom jag vet att det ändå inte kommer hjälpa särskilt mycket - jag kommer bara grubbla ner mig ännå mer - såå får jag väl vara kvar här hemma och typ läsa harry potter och komma bort en stund. Haha, fett deppig, men så är det när det är höst. I alla fall för mig. Ibland.

Jajaja, ni vill inte läsa om mina depp-fasoner, jag vet, såå nu pratar vi om något annat. Eller så pratar vi om ingenting alls... Tror vi gör så, hejsvejs, vi ses någon annan lite gladare gång!

asså fy, vad kommer denna trötthet ifrån?

jag bara sover, sover och sover. känns det som. Ändå så är jag bara så TRÖTT med caps lock och kursiv fetstil. Fy.

Igår morse så försov jag mig till susorepet och kom efter lunch (hehe), men det gör inte så mycket nu för vi är numera 4 basar i sektionen!!!!! Så sjukt kul :D

Sen så hade vi lite folk här på middag och lite sådära... :)

Idag så har jag varit och köpt vinterskor med min mami och syster (köpte fiinaste skorna :D), och sen på vägen hem så joinade alven :D det var kul! sen så kom gretish och hennes familj över på fika (hahaha, f1 social familj vi är) och sen så gick gretish och jag och några till och såg nya tintin-filmen! Den var helt crazy mend ändå sjukt bra :)

Puh, har ändå hunnit med en del under helgen, och nu ska jag typ sitta och sega i soffan och sen sova, pusz

godkväll

... fast nä, min kväll är inte god... hahah, är så sjuukt trött och har haft en sämst dålig morgon och ganska halvtaskig dag, sen i och för sig en mysig filmkväll med greti och alvi :) Är nu hemma dock och trött som jättemycket..

Prao-n igår var jätterolig, verkligen, men det är en för bra story för att berätta när man är såhär trött, det blir ändå inge bra, så nu väntar min säääääääng (sen är det upp tidigt imorgon i alla fall för suso... jaja)
pöz

11-11-11 11:11

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

upp 05:45...

... och tagga för praodag på Karolinska Sjukhusets Kirurgavdelning! Dä ni :D jag är jättetrött och det första jag fick göra när jag steg upp var att ta bort nagellacket jag målade på igår kväll eftersom man inte får ha det på sjukhus... haha x)

Igår var också en ganska kul dag, vi fick en ganska flummig bilduppgift att rita oss själva som en form (typ taggig, anpassningsbar osv..), sen hade vi en ännu flummigare musiklektiongrej med pelle och sen lite annat gymnasiesökar-grejs.

Hursomhelst så ska jag borsta tänderna nu, ha det så bra idag! :*


Hiho, en lite random bild på mig som fjortonåring :)

happ..

Idag har vi lyssnat på folk som berättat om sina yrken och gett tips om gymnasieval etc. Det var kul! Det var en sjuksköterska, en egen företagare, en advokat, en präst, en polis och en ekomom :)

men ekonimen skrämde mig lite, han ba "GÅ NATUR ELLER DÖ!", eller, inte bokstavligt, men nästan.... han gav en massa argument för hur viktigt det är att ta hand om utbildningen just nu som kan vara vääääldigt svår att få igen senare om man skulle ångra sig... Det gjorde mig sjukt osäker...... det kanske blir natur ändå...

För övrigt så har jag varit hemma, spelat baz och myst med min syrrapyrra (coolaste smeknamnet någonsin), och nuu ska jag väl.. vet inte.

Ha det kult, hejdå! (förlåt för tråkiga inlägg, jag ska försöka bättra mig)

gå DIN väg!

Haha, hela den här veckan i skolan är en temavecka inför gymnasievalen, som heter något så ballt som Gå Din Väg :P

Men det är faktiskt ganska kul, idag fick vi rita upp vår livslinje, gå på föreläsning av en businesswoman och hennes arbetsliv och göra ett vilket-program-borde-jag-gå-test :) senare i veckan ska vi ha speed-dating med olika yrken (haha), typ gå på fler föreläsningar samt ha en endagsprao då jag ska praoa på kirurgavdelningen på Karolinska (så coolt!) :D

Gissa vad jag fick på testet? På första plats Natur, på andra plats Estet och på tredje Vård och Omsorg. Haha, låter som att min teori om att jag borde bli antingen musiker eller läkare är trolig, eller vad säger ni? ;)

Hursomheelst så är jag mest inne på att börja på Lilla Akademien just nu, men det kommer hinna ändras måånga gånger till ;)

Nu ska jag i alla fall gå till mina vänner Harry Potter och min nya kudde (dock lär det nog dröja ett tag innan jag blir trött eftersom det fortfarande är eftermiddag för mig), see ya babes! :*

verkligheten har kommit över mig...

"åhnej, jag får tillbaka fysikprovet snart", "guud vad jag har tappat under tiden jag inte har övat bas", "gymnasieval, åh hjälp mig..."

osvosv. Alla de där tankarna som har varit som bortblåsta under denna fantastiska vecka har nu kommit över mig igen... Suck.

Hur som helst så ska familjen ha kusiner på middag ikväll, det blir nog mysigt. Amerikanskt godis ska jag bjuda på också (det godiset som var gott). Sen är det söndag imorgon, och efter det blir det väl bara att försöka tagga skolan igen...
Vi hörs, puss

Sömn, film och fina minnen

Det har min dag bestått av. Blev väckt vid 12 för att inte vända på dygnet ännu mer, och har tillbringat dagen med att kolla på Glee med min syster, vara trött, sakna USA och rensa igenom en massa bilder. Ganska najs faktiskt.

Ikväll ska jag vara barnvakt och försöka se till att inte somna, haha :P

Bilder från resan kommer, vi får bara se när ;) men ni kan kolla på facebook, och tills vidare får ni ett litet smakprov från Times Square, New York;


Tänk att jag har varit där. ♥
Nu ska jag äta,
puss

wow...

.... WOW SÄGER JAG BARA!! Är så trött så ögonen går i kors av jetlag och sömnbrist men kan ändå nu när jag tänker tillbaka inse att vi har haft VÄRLDENS BÄSTA KLASSRESA. NÅGONSIN!! Saknar allt enormt och måste nu gå och lägga mig.
Pus

RSS 2.0