Glad!

Åh, den här dagen har varit så fin!
 
Fick vakna upp bredvid min allra finaste imorse, som jag också ska tillbringa sportlovet i Åre med! Åååhåhå dör så fint det ska bli. Efter mysig helgfrukost åkte jag in mot stan för att inviga mitt årsträningskort jag äntligen har fått! Köttade betydligt mer än jag trodde att jag klarade och blev så sjukt taggad på att fortsätta (:
 
Efter att sedan övat i ett par timmar i skolan så är jag nu hemma för att umgås med mina vänner spanskläxan och familjen. Tydligen är det nu också bestämt vad jag kommer göra de första veckorna av sommaren 2013; det bär av mot San Fransisco för att hälsa på släkt och vänner med min finaste familj! Waaah vad det kommer bli bra!
 
Såå, ja. Jag är glad idag. Puss på er!

Idag var en bra dag.

Har väl inte visat det jättemycket på bloggen kanske, men de senaste två veckorna har varit sjukt pressande för mig med diverse prov, orkestrar och eget spel. Har inte alls mått särskilt bra och tror att det här med att läsa två gymnasieprogram på samma gång blir mer än vad jag klarar. Att lyssna till sig själv och vad man klarar är det bästa man kan göra, och det tänker jag göra framöver!

Så, vi får se om jag hoppar av något (obs snarare någon kurs än en bro). Som det ser ut idag i alla fall så har jag haft ett fysikprov som efter allt pluggande faktiskt gick bra (!) och sen bara haft chill lektioner för att slutligen avsluta dagen med fantastisk Eldfågel-konsert i berwaldhallen. Och imorgon är det fredag! Fast jag ska ha orkesterrep till sent imorgon och sen helgrep på lördagen... Men ändå!

Ta hand om er nu fina ni <3


Men nej inte måndag igen

Ursäkta gnällvarningen de senaste inläggen, men just nu orkar jag inte riktigt med allt som händer. Vill bara ligga i min säng och inte gå upp på flera år.

Efter höstens omdömen så inser jag att jag måste satsa på skolan mycket mer denna termin för att nå dit jag vill och har i helgen pluggat fysik, haft helgrep med orkestern, myst med min pojk för att orka och slutligen pluggat mer fysik.

Trevlig måndag önskar flicka nordväst om Stockholm som tar på sig för mycket grejer att göra


En onödig fredag

Med onödig så menar jag att man borde spara en så rolig dag som fredag till en roligare dag än idag som ändå bara kommer bestå av fysikplugg...

För övrigt så skulle förra inlägget egentligen publiceras för flera dagar sen, och jag är bara jättetrött och vill sova. Kulkul. Men ha en fin fredag hörni! <3


Galenskap

Jag har många fina vänner. En av dem heter Eira. Vi har ett intresse att gå och kolla i vår favoritkosmetikaffär, lush, vars tvålar jag har älskat att gå och sniffa på ända sedan femman och nu på senare år börjat älska mer och mer pga fantastiska produkter som är producerat på ett jämförelsevist bra sätt.

Jag har nu börjat inse att detta intresse börjar gå överstyr, då personalen börjar känna igen oss för att vi är där flera gånger i månaden och jag snart har så mycket grejer att det inte får plats i badrumsskåpet...

Hur som helst, här har ni skönheterna. Allt ifrån schampo till eyeliner till deodorant. Lush fårävöör <3


2012 - sammanfattning ett par dagar sent

2012 har varit ett galet, utvecklande, händelserikt och fantastiskt år för mig. Här kommer en kort resumé om de viktigaste händelserna;
 
I januari så inleddes året precis som detta år på musikveckan i Dala-Järna med många fina vänner. Vårterminen i nian började och jag var ganska rädd för hur det skulle gå med allt. Jag var också på öppet hus på Lilla Akademien och blev redan då så gott som övertygad om att det var där jag ville gå.
 
I februari hade jag mitt första nationellt prov, något som då kändes som livets avgöring men som inte alls visade sig vara det. Det var vinter, jag var förkyld och jag gick på en fest där jag träffade en söt kille som kom att betyda väldigt mycket för mig senare.
 
I mars åkte jag på underbar skidresa till alperna med min familj. Jag hade också mina provspelningar för musikgymnasierna och var faktiskt inte ett dugg nervös när det väl gällde och blev väldigt nöjd.
 
I april fick jag påsklov och åkte med mitt fina tjejgäng från musikveckan till Luleå för att hälsa på vår vän Agnes. Mycket fint var det. Sluta-nian-och-börja-gymnasiet-paniken började dra igång på allvar (okej, det hade den nog gjort tidigare men jaja) och våren kom.
 
I maj började jag bli kär på riktigt. Tittade efter honom i matsalen, korridorerna, caféet och hoppades på att få ett litet hej och ett léende. Pratade med honom på riktigt för första gången också. Skolan anordnade godisregn och massa andra fina avslutningsgrejer drog igång. Niorna hade bal och avslutningskonsert, det var både sorgligt och fint och konstigt. Det var varmt och jag var glad.
 
 
I juni hade jag bara blommiga kläder på mig och slutade nian. Efter sjukt fin klassresa, sjukt fin avslutning och massa liter tårar och kärlek till min fina fd klass, så blev det sommarlov. Jag åkte till Nordiska Ungdomsorkestern och kände mig som en ung, fri, lycklig och kär musiker, vilket ju var vad jag var.
 
I juli gjorde jag vad jag gör allra bäst, ligga på en varm klippa i solen och vara nöjd med livet. Jag kom hem från nordiska ungdomsorkestern, ett av årets roligaste upplevelser, och åkte till mitt landställe där jag och min syster lyckades pricka in den pangsoligaste veckan på hela sommaren.
 
I augusti började jag gymnasiet. Efter en del velande så visade det sig att det ändå var Lilla Akademien som var min skola även om det inte kändes helt rätt i början. Jag fyllde 16 och blev med iphone och blev exakt 10 dagar efter även flickvän. En extremt lycklig sådan.
 
I september saknade jag AF en massa men började också gilla Lilla Akademien mer och mer. Jag var med i en mozartproduktion på Operan som tog upp ca all vaken tid och resten tillbringade jag med att fatta nada fysik och pussas med min finaste finis.
 
I oktober började det bli lite för stressigt (men jag menar hey, välkommen till Ellas liv lix) och jag tog en mysweekend-paus hos mina gudföräldrar på Gotland. Jag gick i skolan, hade massa konserter, det blev höst och ja ni förstår.
 
I november så var jag trött pga höstmörker och massa saker att göra. Försökte i pauserna hinna med att träffa alla fina jag har omkring mig även om jag kanske inte alltid har hunnit med det (något jag verkligen vill bli bättre på till 2013) och öva/plugga/osv.
 
I december var ingenting som vanligt då jag inte firade luciamorgon med AF och inte var med i Globen och sådär. Men det blev väldigt fint ändå och jag insåg att det inte finns bara ett "rätt" sätt att fira jul/lucia. Julen kom och den var fin och sen kom nyår och nu är det 2013. Med detta önskar jag er igen ett gott nytt år! ♥

MWIS 2012-2013

Varje vinter och varje sommar anordnar föreningen Music Weeks in Sweden en körvecka där sångare i alla åldrar träffas, umgås och sjunger körsång. Jag har i princip vuxit upp på dessa veckor och kom idag hem från min tjugonde vecka.

Efter att ha varit omringad av folk jag älskar (hela min familj, pojkvän och flera av mina närmaste vänner med flera), på en av jordens finaste platser ute i de daländska skogarna och med en hel vecka fylld av musik så är det kanske förståeligt att det känns lite tomt nu när jag är hemma och allt är slut. Men fint var det.

Här är ett bildcollage från veckan som har gått. Sjukt vad jag redan saknar det <3


RSS 2.0