valborg

eftersom både läsarna och skrivaren till den här bloggen verkar ha tappat suget totalt så funderar jag allvarligt på en bloggpaus... menmen, nu blir det ett inlägg i alla fall!

Idag har jag repat med min wohoo-iga orkester, och gudars vad det är kul alltså! Särskilt med bästa bas-sälskapet av de två korthåriga hannorna :D <3 riktigt skojigt som vanligt :)

Just det, jag har fått en herman nu också! Han är en naturlig surdeg som man har i några dagar och matar den och låter den jäsa, sen delar upp och ger bort till folk och bakar kaka på det resterande :D mycket skojigt. Säg till om ni känner att ni skulle vilja adoptera en liten Hermis!

Ikväll ska jag gå på skansens valborgsfirning där min papa ska sjunga med sin kör. Det blir nog trevligt :D

Men sen har jag nog inte mycket mer att säga... förutom att vädret har varit förträffligt hela veckan och att jag har cyklat till skolan hela veckan (och nu klarar jag tom av att cykla på rammelstället igen!)! :D (känner hur jag missbrukar :D-smileysen, men... den är min favorit! :DDDD)
Jaja, nog med tråk, puss och glad vår på er!

huiihuii (hihi, vissel)

Jag har börjat med att låta bli att skriva inlägg när jag känner att jag inte har något av värde att skriva, men sen när det har gått så lång tid sen förra inlägget så känner jag ändå att jag borde skriva någonting för att hålla bloggen någorlunda igång, och då blir det meningslösa babbelinlägg ibland i alla fall... Haha, hur ska jag göra? Den som har någon idé får hemskt gärna lämna en liten kommentar, en sån har jag inte fått på typ hela april... inte för att tigga eller så men ja O:)

Idag så var det skola igen, och tja... det var väl okej. Jag hade föredrag i kemi om läkemedel, och det verkade som om ingen fattade särskilt mycket... ehe, aja. Sen så var det lite allt möjligt och så efter skolan så gick jag till lagerhaus med carro och åt tillsammans med henne och alvisen innan basen. Det var mycket trevligt <3 och på basen så började vi med tumläge, och det var kul! Fast nu gör det ooont i min tumme :/ :P

Men nu så har jag babblat färdigt, kramihejdå på er <3

men glad påsk hörni!

En dag sent kanske, men i alla fall. Igår lagade jag påskmat typ hela dagen med min familj och sen åt upp den med samma sällskap :P det var trevligt :D ♥

Och idaaag, så fick jag en lite tidig konfirmationspresent nämligen... *trummvirvel*.. EN CYKEL! :D Inte bara det att alla växlar fungerar på den (till skillnad från min förra där bara en gör det) och en massa annat bra, den är galet JÄTTEFIN också! Ååååh lalala jag är så glad. Det är en jubileumscykel som ser ut som cyklarna gjorde för 100 år sedan, fast ännu bättre och finare! Åååh jag känner mig som världens härskare och skulle kunna cykla jorden runt. nästan.

Så tog jag och min mami en liten cykeltur vid vattnet i solskenet där det fanns en massa blåsippor, vitsippor och tussilago för att inviga min fina nya cykel. livet är för underbart ibland ♥

Men nu ska jag nog ta och gå ut, det är så sjukt underbart väder! Och vi ska ha grillpremiär ikväll också... ÅH vad allt är bra :D massa pussar och kramar på er!

ojski pojski

gudars skymmning vad trött jag är asså. Att sova dåligt, vara förkyld och cykla 7 km när bara högsta växeln funkar är inte en bra kombo kan man säga... Hahaha, jag orkar inte ens ligga ute i solen och steka xD :S

så ja... det tar typ flera minuter att skriva en mening, så jag ska nog gå nu. påskpussar och kramar till er! <3

Mysis

Dagen har innehållit lite allt och ingenting kan man säga :P en liten springtur, lite basövande, lite mys i solen, lite tillverkning av fint påskgodis, lite trädgårdsrensning (som dagsverke ;)) och sådär :)

Nu till kvällen bär det av på cykeln iväg till greta med mera mys och inspelningen av en gammaaal, knasig och galet rolig teaterpjäs vi gjorde typ samtidigt som jag startade den här bloggen. haha herregud vad tiden går (<--- tant)
okej men hejdåå :*

glad_chey_96

har jag varit idag :D den här fantastiskt soliga och varma vårdagen började med en två timmars promenad efter frukost i shorts och linne, och sedan har dagen bara glassat på utomhus för mig. Så himla najjs så jag dör! ♥ det enda dåliga med fint väder är att man inte kan öva bas inomhus då när man äntligen har tid.... haha, i-landsproblem. dessutom är jag så glad att det är vår att det knappt gör något :D

För övrigt så går det tyvärr inte att jag får komma iväg till mitt älskadeälskade-landställe nu på lovet, så jag är mycket öppen för den som vill träffas :)
Dags för mat snart, jag är sååå hungrig, just for your information liksom. hejdåå :*

Puh!

Den här dagen/veckan har varit gaanska crazy. Massa läxförhör/inlämningsuppgifter, konserter och idag fet uppsatsskrivning i SO och prov i näringslära på hemkunskapen. Efter det är man ganska värd påsklov tycker jag O:) så glatt påsklov nu allihopa! Eller vad man säger...

För en gångs skull har jag inte en massa saker att göra på påsklovet, men jag villvillvillviiiill verkligen åka till mit älskade älskade landställe <3



Hallå hej jag längtar ihjäl mig typ? Men det var faktiskt fett soligt och varmt idag och det var underbart och jag hade magtröjaaa :D nu kanske sommaren kommer någon gång, hoppashoppashoppas <3
Ha en mysig lov/fredagskväll nu :*

blärf

finaste uttrycket av louise <3

Men i alla fall, jag är hemma nu, jag försökte gå till skolan imorse men det gick inget vidare. Jag är helt  yr och har ont i huvudet och magen :( åsså är det konsert ikväll... får se hur det blir med det.

Sådär, då fick ni en skojig uppdatering om mitt lilla liv, nu ska jag fortsätta ligga på soffan och göra typ ingenting, ciao!

wihooo

Okej, jag har bara en sak att säga efter att ha kommit hem från förträffen av konfirmationen: Vårt konfaläger i sommar kommer bli BÄST. Jag har haft så kul den här helgen, har lärt känna många (okej, inte så många, vi är bara 12 deltagare xD) roliga och snälla personer, lekt en massa lekar, spelat en massa kort, pratat om livet och tro, skrattat mucho och dessutom fått på mig en förkyldning. Men det gör inget :)
Mennn nuu så är jag tröttis, godnatt!

till oändligheten, och vidare!

Nu ska jag strax ut på äventyr. Åker snart iväg till Nynäshamn för att åka båten till Gotland där förträff med konfan väntar hela helgen. Det ska bli jättekul! :D (och det lär nog bli ett äventyr med tanke på att det är stormvarning)

Men ta hand om er här på fastlandet så koemmer jag hiem mejd fiien breejd dialekt nar vi sejs igen.
Poss o kråm <3

Mindre lyckad cykelpremiär

åh göta petter, är det så länge sen jag bloggade sist? herregud...

I alla fall, imorse tänkte jag ta vara på den fina vårdagen och samtidigt vara en duktig chey och cykla till skolan. Allt var jättebra och mysigt, tills jag kom till typ grusigaste och skarpaste svängen i ztaan och ramlade - vilket resulterade i skrapsår på händerna, höften, knäet och förstörda favoritbyxor. Hurra!
TacktackTACK snälla alvis som hjälpte mig under dagen så att jag kom till skolsyster och så. Du är bäst <3

Japps, och så har även älskade alvis tvingat mig att släpa mig till orkestern ikväll mina stora skador till trots så ja, jag får väl ta och göra det, buhu vad det är synd om mig (näråå ;))
Nu ska jag gå och byta om till lite mindre söndergrusade kläder, hejsidåsi :) <3

RSS 2.0