Hejsvejs,

Har nu, för första gången på hela 2013, blivit sjuk. Har i flera år varit en sådan som är småsjuk nästan hela tiden, men har nu sedan jag har börjat träna regelbundet blivit friskare, gladare och starkare!

Tills nu då, men nu känns det faktiskt okej. Har tillbringat dagen och gårdagen i soffan med mammas fantastiska ärm-filt (<333) och morfars fina Kina-tekopp.

Men nu är jag trött på att vara sjuk, vill öva och vara med min roliga klass osv. På fredag är det konsert i slottskyrkan och jag ska (håll i er nu) ackompanjera ingen mindre än Darin! Han gick tydligen på lilla akademien när han var liten och vill nu göra ett samarbete med oss. Är väl inget darin-fan direkt men alltid kul att kunna skriva i cv:t antar jag, haha!

Just det, har klippt av 7 cm också! Enligt mig är allt hår försvunnet, enligt alla andra märks ingenting, haha. Ni får se någon gång snart. Halka inte ihjäl er på all is nu och deppa inte för att det fortfarande är snö, vi klarar det här! ♥


Vill ni höra ett skämt?

"Nu ska jag börja blogga igen."


Nääemen skämt åtsido så har jag försökt lägga upp bilder från Åre men eftersom tekniken inte samarbetar så fick det inte bli så. Det är måndag, klockan är 7.33 och jag har redan hunnit inta dagens sol (när jag gick till tåget) och springa dagens träning (när jag så småningom fick springa till tåget).

Vad som annars har hänt sedan vi hördes sist är att jag nu har lämnat in mina kursval för nästa termin UTAN att ha kryssat i biologi, kemi och fysik (!!!!). Det känns SÅ läskigt men SÅ underbart.

Det här blir nog en ganska lugn vecka, och vem vet, vi kanske hörs snart igen! Puss

(På bilden ser ni dagens sol <3)


Fint

I skrivande stund sitter jag på ett tåg på väg hem från fjällen, solen skiner och jag läser underbara Berättelsen om Pi medan Sverige dundrar förbi utanför fönstret.

Har haft det oförskämt bra trots sjuk otur med vädret, när jag kommer hem till rikigt wifi får ni se på grejer! Puss så länge


RSS 2.0