aaaaaaa......nanussssssssssss

Hejsan!
Haha, bara dem som går i klassen fattar rubriken. :P Och om nån kommer på konserten i Filadelfiakyrkan imorgon klockan 19:00 så kommer den också fatta, men det tvivlar jag på att nån gör.
Men hörni!!! Det är körfestival!! Det har kommit en kör från Kina, en från Canada, en från Estland, en från Lettland, en från Rumänien, en från Ryssland, en från Ungern, en från Argentina och en från Sydafrika. Och två av sydafrikanerna bor hos oss nu!! De heter Abigail och Ilane och är jättetrevliga!! Och de sjunger väldigt bra! Jag var på en av deras konserter igår.
Varje morgon nu under körfestivalen så samlas ALLA inblandade (ca 1600 körelever) och sjunger upp och sjunger lite tillsammans. Riktigt mäktigt!!
Och nu sitter jag här och häckar, Jag ska tillbaka till huvudkvarteret Filadelfiakyrkan klockan tre, och egentligen skulle jag vara ute på stam nu med Jossan fast hon dissade mig och åkte hem för att jag hade sagt kanske och inte ja när hon frågade om vi kunde göra ngt... Jag blev rätt sårad, men jaja...
NU är det strax dax att gå, puss!! <3

Sommardag!! <3

Hejsan Hoppsan!!
NU har galna veckan verkligen dragit igång. Igår hade jag konsert med orkestern (gick bra) och sen har jag en konsert på torsdag, en på lördag, en på söndag och enj på måndag!! HELT sjukt!!!!
Och idag träffade vi våran blivande fadderklass, alltså blivande 4A i skolan :D De var jättegulliga och de hade fått sätta sig i vilka bänkar de ville i vårat klassrum, och sedan när vi kom in så fick vi ta hand om den lilla eleven som råkat sätta sig på våran plats. Vi fick typ ta runt dem i skolan och visa dem var okila saker ligger och så. Mitt "barn" hette Agnes, och hon hade rött hår och hon bodde i innerstan. Och när vi hade sagt hejdå tilkl dem hörde jag henne säga till sin kompis "Vad snäll min var!" :D Nu blev jag glad. Haha, Clara frågade sitt "barn": Har du facebook? Pojken: Va?! ansiktsbok, vad är det?? xD Gulligt. Och så har ju Sixten börjat i den klassen också, men inte Hedvig, hon kom i 4C. Hon var uppe vid vårt klassrum men jag var inte där då. När jag kom upp så sa alla att vi var läskigt lika -.-
Och nu för att gå över till något helt annat så kommer Sydafrikaner till oss imorgon. HJÄLP!!!!!! Men samtidigt ska det bli kul också. Skolan ska ju ha en stor körfestival med körer världen över som kommer till oss och sjunger med oss, och vi är värdfamilj till två tjejer ur den sydafrikanska kören. Coolt. och Hjälp.

Puss på er <3

En måndagmorgon kan väl inte börja bättre...

Goddagens!
Nu var långhelgen slut, och det är måndagmorgon. Faktiskt en riktigt trevlig sådan. Jag vaknade av att solljuset kikade in genom fönstret. Jag var inte ett dugg trött så jag gick upp, men då visade det sig att jag hade sovmorgon. Så jag hade en fett lugn morgon. Övade på konsertlåtarna, gjorde äggröra och, som du ser, bloggade lite.
Och så tror jag att jag råkade ge fel mailaddress till Lena Brodin, ansvarig för stråklägret, för hon har skickat två mail men inget har kommit fram :S Konstigt, jag som textade ner allt och kontrollerade så noga...
Men nu är det nog dags att gå. Puss<3

Jaa!!

Nu är jag bara så glad!!!!
Jag hade mitt föredrag idag och det blev super!!! JIHIII så nu blir jag antagligen lite mindre stressad oxå för, jag menar, nu är det ju bara resten kvar ;P

Ja, igår (måndag för alla obildade (nä nu var jag dum)) så hade jag först skola (oväntat) sen så väntade jag i Alvas flickkör (de sjunger ju helt bäst och det har varit min dröm att vara med i den sedan jag var liten, men jag kom inte in dit när jag sökte...) och SEN skyndade vi oss hem till Alva, åt lite och åkte sedan till konserten (nån som tycker jag gör för många parenteser?). Alla små flöjtelever stirrade som galningar på min bas, haha, och många av dom var jättesöta och spelade saker som lilla snigel och Spanien och sånt. Sen var det en kille i kanske åldern 9-10 som var en riktig skitunge!! Han gick runt och skröt och sa att alla var dumma i huvudet och så var han inte försiktig med varken sitt eget instrument eller andras!!! Han "råkade" till och med SPARKA TILL BASEN under konserten!!! Det hände ingenting, men ÄNDÅ!!!
Sen efter så sov jag hos henne och vi tittade på huliganbråken efter AIK-DIFmatchen :P Tyvärr så gick dom iväg efter att ha släppt ut lite (mycket) rök (fråga mig inte hur) som luktade krut, antagligen för att överlista polisen för att få slåss ngn annanstans.

Jaa, det är väl vad som hänt som är värt att berätta...

Btw finns det många man saknar. Och många man älskar. Jossan blir sjuk jämt, det är ju inte hennes fel, men ändå, och Louise saknar man ju.Nu har jag liksom vant mig vid att träffa dig minst 3-4 ggr i veckan, och nu så har vi inte setts på tre dagar. Det är inte lång tid, men i mitt hjärta är det det. Sen saknar man ju resten av teatergänget, orkestern, Anne och Lovisa som jag aldrig hinner träffa, och..... ja, det är många man saknar helt enkelt. Och många man älskar.
Puss på er, jag är inte så deppig som jag låter!!! <3<3<3 :* ;)

En trevlig helg väntar!!

Hej allihopa!
Är det bara jag som ser typ jättemkt fram emot helgen?
Som ni vet så är jag skitstressad nu, men i helgen ska jag skita i allt och bara ha det skönt har jag bestämt.
Nu ikväll ska jag sova över hos en av de bästa tillsammans med två andra som åxå är av dom bätsa. Nu får ni veta vilka jag pratar om: Loppansoppan, Judit och Judit. Haha, jag är dålig på att nämna riktiga namn på bloggen. De är ju riktiga iofs, men... Ja, vi kommer väl göra sånt vi är bäst på, dricka blåbärste och espresso, rulla ner från soffan, mysa håret, allmänt mysa, prata och titta på com hem-reklamer. Najs!! <3
Sen på lördag åker M&P bort så då kommer min 20åriga kusinvitamin hit. Vi kommer typ se eurovision och ha skoj.
Och slutligen på söndag så är det tårtkalas med släkten för att fira brorsan, syrran och farsan ;D
Sen var det nåt mer...Just det, jag klippte mig igår. Lite kortare och snelugg. Vänner kan kolla bilder på facebook om ni vill se hur det blev.
Men ha en bra helg alla <3

fyFAAN va ont det gör!!!

Hej

Sitter hemma och har glidit fram så långt det går med underkäken för att det gör mindre ont då. Vad som har hänt? Jag har fått två fucking fucking gummisnoddar i munnen av tandläkaren!!! Man ska byta dem varje morgon och varje kväll och så ska man ta av dom när man äter. För varje gång jag sätter in dem igen / byter snoddar så gör det bara mer och mer ONT för varje gång!!! Faaaaan jag hatar dethär!!!
Så jag är hemma idag för att inte riskera att få ett utbrott på (fucking fucking fucking) gummisnoddarna i skolan. Men jag är också hemma för att Alvisen misstänker att jag håller på att bli utbränd. Hon påstår att jag beter mig som om min hjärna är sprickfärdig och så är jag grymt stressad också och försöker klara allt på en gång, inte minst alla dessa ensembler och konserter jag tvingas vara med på.
Såå jag har pratat med astrid och hon säger att jag inte behöver göra ALLA läxor och Alva säger att jag ska ta det jättelugnt och inte stressa till nånting "bättre att du tar det lugnt och förklarar varför du är sen än att du stressar och kommer i tid" Jahopp.

Men nu orkar jag inte skriva mer.
Ha det bra och hoppas att ni inte har lika ont eller är lika stressade som jag!!

R.I.P

Jag fick nyligen reda på att min före detta körledare har dött i cancer. Hon har alltid varit som en andra mamma för mig, och jag har gått på kör hos henne från typ när jag föddes tills den kyrkan lades ner när jag var 10 år.
Hon har gjort så mycket, och blev bara ungerfär 63 år :'(
R.I.P vi minns dig <3

Då vet ni i alla fall varför om jag känns lite deppig nu. I alla fall, idag har vi friidrottsdg (fuckfucfuck) på Farsta IP. Varför ska vi vara just där? Det tar över 1 timme för mig att åka dit!! x(
Sen har vi teatergenrep efter, och mamma är jättesur för att jag inte hittar mitt busskort. Jag tror att det är nånstans på teatern, det kan ju ha trillat ur fickan när vi provade kläder och sånt. Så nu har mamma tvingat mig att åka och leta efter det efter skolan -.- men SEN får jag i alla fall åka hem till kära lilla Loppansoppan <33
Jaa, det är min dag, ser eran bättre ut?
Ha en bra måndag<3

Örebro-tour

Hej Louise och alla andra som läser bin blogg!!(om ni nu är några fler...)

Hej och FÖRLÅT för att jag inte har bloggat på så länge!! Men det är bara det att det är förjävligt mycket just nu. Konserter, evenemang av alla slag, extra musikrepetitioner, snart körfestival, läxor och bla bla bla så ja du fattar.

Jag orkar inte skriva om allt som har hänt under den bloggfria veckan, bara att jag hade en trevlig visit i Venedig förra Torsdagen-söndag.
Idag åkte jag, Louise, Anna, Oda, skumma blockflöjtgruppen (töntgruppen fast blockflöjt?) och tömntgruppen (tjejer i min ålder som spelar fiol men som är för dåliga för oss och som är jättebarnsliga) till Örebro på en liten endagsturné. Vi åkte tåg -.- och det var ngt sammarbete med kulturskolan där så förut tidigare i vår så kom dom från örebro och spelade med oss i solna och nu kom vi till dom. Det var världens mest döda plejs (ja, det var meningen att vara felstavat)!!! Typ inget folk ute på gatorna trots strålande sol, stora, gråa tråkiga lägenhetshus och... aa helt dött asså!! Och de från Örebro kulturskola var inte roligare dom heller. De pratade typ ingenting, och när de väl gjorde det så var det helt utan nån dialekt alls. Jättetråkigt och extremt o-exotiskt!!!
Men i alla fall, på deras toalett så hade dem vårödens roligaste spegel. Det var två delar och den nedre delen som var lite mindre var vinklad neråt, så man såg typ ett stort huvud och stora axlar, sen gick skarven och det blev typ jättekorta armar och jättekorttjocka ben. Jag är väldigt överkänslig för såna och började verkligen gapskratta, men jag försökte göra det tyst, för det var folk i kö efter mig på toan, och jag trodde att det hördes lite genom väggen. När jag kom ut så stod HELA töntgruppen och glodde på mig och Louise hade förklarat för dem att jag skrattade åt den roliga spegeln, så det var inga himla droger med i sammanhanget xDxDxD
Haha, och sen repeterade vi med dom hela dagen och hade lite lunchpaus med kinamat och fika med muffins och festis.  Klockan 4 var det dags för uppspelning, och örebrotråkarnas föräldrar kom, men det var jättetomt typ inga där (inte nu heller...) men i alla fall det gick väl okej fast jag spelade lite fel. Sen fick jag vara med och spela på en låt som Ronnie först sa att jag inte fick vara med på fast jag hade övat jättemycket på den och hade värsta coola solot i som jag var fett bra på. Och jag spelade inte ett enda fel på det solot *STOLT* trots att det lät så för att deras halvbas var lite skum (alla halvbasar kanske är det...?).
Sen efter en middag på Donken med äckliga rapande örebroare så var det dags att åka tåg hem igen. Jag och Louise hade jätteskojsigt som vanligt och köpte Ahlgrens husvagnar, några nya men fruxo-smak, jättegoda!! Vi larvade oss och lekte lite camping med husvagnarna mm ;D
Sen var det några läskiga mc-gubbar som vinglade förbi oss och luktade sprit för de skulle till bistron, typ 15 stycken. Tur att de inte satte sig vid oss!!
Meen sen kom vi hem, och nu väntar en härlig mys.och filmkväll med godis i soffan på mig så nu orkar jag inte skriva mer. Och Loppan(soppan), hoppas du är nöjd med det långa inlägget. Pusspuss!!
P.S Da vinci-koden går på 6-an nu :D

RSS 2.0