Nov. 29, 2012

De första stegen ut i vintermörkret. Det knastrar sådär härligt under fötterna och maken glittrar i gatlyktornas sken.

Vintern är rätt fantastisk ändå. Välkommen hit <3


Lucian sig påminner att få roa er en stund

Jag vill blogga men har nada inspiration...

Idag har jag repat med orkestern inför en luciakonsert vi ska ha tillsammans med af! Luciamysnostalgi här kommer jag!

Och så snöade det lite! Visserligen var det mest bara kallt och slaskigt, men ändå! Det var gosi, och jag köpte såna där goda saffransgifflar, alltså <3

Just det, det är första advent på fredag. Så himla galet, man ba va liksom. Har jag redan gått 1/6 av gymnasiet?! Känns som en månad max...

I vilket faall så väntar min fysikbok på en myskväll nu, och det är dey ju svårt att tacka nej till! Säger puss och hej med en regnig akvarell jag gjorde för ett tag sen, för det är typ så det har sett ut de senaste dagarna. Men det har väl sin charm det med antar jag...

 

(Rättning; förstås så är det första advent på SÖNDAG och inget annat. Är lite för borta för mitt eget bästa ibland...)


Dubbelgrattis!

Har helt glömt bort att uppmärksamma, men det är ju faktiskt så att bloggen fyllde 4 år den 19! Fyra år, helt sjukt. Hur jag som person har förändrats så mycket men samtidigt ändå är good old Ella. Må du leva i många år till ♥

Det andra jag vill fira var att jag för exakt tre månader sedan fick min stora kärlek, och har varit så otroligt lycklig sedan dess. Min prins, jag älskar dig ♥

 

Snabb google-bild i brist på annat pga morgonbråttom. Vi hörs!


Fin lördag.

Vaknade upp imorse bredvid min allra finaste pojke efter en myskväll med promenad längst norr mälarstrand och annat fint. Bara en sån sak liksom. Att sen "baka egna" chokladcroissanter till frukost (ni vet med sån färdig deg), bege sig till kristoffersskolan för att gå på den årliga novemberfesten och få träffa fina Eira, kolla på marknader och måla en egen episk tygkasse, gjorde dagen ganska ännu mer fin.


Att sedan få ha kvalitetsmysmiddag med familjen och få läsa J.K Rowlings senaste uppkrupen i soffan fulländade min lördag. Nu skulle jag kunna leva en hel månad utan helger känns det som. Lyx att jag inte ens behöver det.


Oj men kära vänner...

Går ni fortfarande in här trots att jag aldrig skriver något? Vad rörd jag blir ♥
Det gjorde mig även taggish på att skriva. Så. HEJ!
 
Idag är det fredag! Tjohej jag har tre lektioner och sen ska jag spelaspela bas och göra annat roligt. Igår och i förrgår på förmiddagen så var jag faktiskt på inget annat ställe än tillbaka på min älskade gamla skola, Adolf Fredrik. Årets nior (vad SMÅ de var! Så liten var aldrig jag) hade gymnasieval-väglednings-grejs-vecka, och då var en grej att gamla AF-are skulle komma och berätta om sina gymnasieval vi gjorde en gång i tiden. Det var ganska kul! Lite tjatigt dock eftersom alla klasser var indelade i tre grupper, det var sex klasser och vi skulle gå runt och berätta vår historia för a l l a... Men kul ändå! Bara att få gå omkring i korridorerna som om jag fortfarande gick där trots att det känns så otroligt långt borta nu... Jag hade svårt att acceptera det i början, men the af-days are over.
 
I övrligt så rullar väl allt på som vanligt, försöker att minska ner på allt jag gör för jag kände hur både huvudet och kroppen inte orkade med (och dem ska man ta hand om!), men livet går fortfarande mellan balett, plugg, bas, orkestrar, familj, vänner och pojkvän. Som det ska vara.
 
Gammelbild från över ett år sedan (och ja, jag har shorts på mig)
 

Måste iväg nu, men vi hörs snart igen mina vänner! ♥

Oj vad det är långt hem från Uppsala

Har varit på villovägar i 16 (?!) timmar nu och vill verkligen bara komma hem. Har varit på mitt första orketerrep med ny mysbra orkester i Uppsala! (och innan dess i skolan och så men det var liksom no drama). Det var kul! Långt borta bara...

I övrigt så har jag crazy-i-genomsnitt-1-konsert/vecka med skolan, historiaprov och annat mer och mindre kul. Har även haft pepparkakspremiär denna vecka (muums!) och inte tittat på Zlatan.

Nu är jag snart hemma. Hurra! Pussar


Recept på en bra dag

Låter bilden tala för sig själv. Idag är en bra dag. :D


Dubbelbokningens dag

Har lyckats dubbelboka barnvaktande, stämrep och lektion idag och det är lite kaos. Och jag är sjukt trött. Och jag har stressklump i magen för hur resten av veckan ska gå, med 3 st rep med ny orkester i Uppsala (!!) och en konsert med en orkester jag inte ens repat med än.

Nu sitter jag iaf på stadsbiblioteket med mellanbarnet i barnvaktsfamiljen i en gosig soffa. Håll tummarna för att jag inte somnar.


Regnbågskaka och saknad (rimmade nästan ju!)

Hola, idag har jag gjort mitt livs första försök till att baka regnbågskaka! (Ni vet såna där randiga coola fina man ser på tumblr och weheartit). Det gick sådär... Men smeten såg mumsig ut i alla fall!

Sen, jaa, vad händer mer..? Jag saknar Marc som är i S:t Petersburg. Helt sjukt vad jag saknar honom. Och snart är höstlovet slut. Men inte riktigt, för jag har kompensationsledigt måndag-tisdag efter konserten under lovet. Hell.to.the.yes!

Nu får ni se lite fina bilder på smeten, kakan och pojken. Puss <3


God eftermiddag!

I tisdags kväll fick jag höstlov och oj vad härligt det är! Mys med pojkvän på arkitekturmuséet och på café 60 med mina saknade ålmörtar Louise och Amanda, basövning i skolan (för att jag är knäpp) och ikväll biomys med la familia!

Undrar för övrigt vad det ska bli av denna blogg.. Den som lever får se!


RSS 2.0