Ojoj, trött. Och glad.

Trots två timmars sovmorgon så är jag HELT SLUT efter gårdagen. Soarén gick verkligen jättebra, men innan var det lite (mycket) stressigt. Först direkt efter skolan åkte jag och alva för att köpa rekvisita till vårt sångnummer och för att äta, då ringde personer från klassen och sa "VART FAN ÄR NI?! VI SKA HA GENREP KOM FÖRIHELVETTEE!!!" Typ asstress frågetecken? ja. Så vi sprang tillbaka till skolan och när vi kom dit var alla jättearga på oss och sa typ att jag måste också äta, så vi bestämde att vi skulle ha genrepet en timme innan soarén skulle börja och att ALLA skulle vara där då. Då fick jag och alva (stress)äta lite seven-elevenmat för att det låg närmast skolan och sen skynda till genrepet. Som inte blev av för att de som hade klagat mest på alva och mig tidigare kom 40 min sent. Tack. I alla fall, så innan soarén var det lite (mycket) kaos, men själva soarén blev verkligen GRYM! Åh, ibland bara älskar jag min klass.
Och btw har jag egentligen verkligen inte tid att skriva det här, så jag tar och slutar nu. Idag ska vi sjunga in våren i skolan. och jag tänker inte hälsa till Louise som är i Polen för att hon dissade Sverige och åkte till Polen just när det började bli varmt och för att hon dissade vår soaré.


oooch idaag äär deet...

... Soaré! Kommer inte kunna blogga något mer idag, och tyvärr måste jag gå nu. Men kom ikväll till vår aula (säger inte i vilken skola, så privata ska vi inte vara! ;D) klockan 18:30 och se min klass!! :D
Och glöm ingte att önska mig lycka till! uhuhu, jag är ganska nervös. PussoKram! <3

Jag vill vara din, Margareta...

Haha, jag har Margaretaflätor idag ;) Ni vet, såna där som går tvärs över huvudet. Jag kände för det, och det blev faktiskt fint! :)
Jaa, idag ska vi repa inför soarén i aulan hela förmiddagen. Sen blir det lite annat sen kommer Louise och möter upp mig, hon har halv hemstudiedag (igen...), och så åker vi tillsammans hem till henne. Sen har vi konseert :)
men jag är inte alls taggad, nej, tyvärr har jag lite för mycket annat att tänka på för det. Men jaja.
Nu ska jag gå och packa konsertkläder, pussar och kramar från er Margareta! ;)

så var det rubriknamn också...

Nej, jag är inte lika stressad längre. Det känns faktiskt okej nu. Idag skulle jag ha utvecklingssamtal klockan kvart i sex och jag slutade vid två, så då följde jag men Alva och Greta och shoppade lite. Fattig som jag är köpte jag ingenting själv, men jag dreglade en stund över en blommig kjol på h&m...
Sen ville den lilla gulleungen alva bjuda mig på lite fika på Orange Juice Bar, och jag var sugen på milkshake, så det blev en chokladshake. När jag hade druckit upp nästan hela så började jag få ont i magen och kom på att jag hade druckit mjölk och glass, jag som är på provvecka för laktosintolerans -.- så jag fick jätteont i magen, så jag gissar att jag faktiskt är laktosintolerant :(. Men jag ska köpa såna där tabletter som gör att man kan äta sånt i alla fall, så det blir säkert bra.
Och idag så löste det sig med en sak som tyngt ner mig i flera månader. Det är en otrolig lättnad och du som det handlar om vet vem du är <3
och just det, utvecklingssamtalet gick bra som vanligt, det var det vanliga "Jaa, du når målet i alla ämnen. Trivs du? Ok, vad bra... Finns det någonting du tycker du kan utveckla? Nej, okej... Något annat att tillägga?..." haha, så blir det alltid för mig :P
Nu sitter jag hemma med min syster, bror min är i finlandet, mamma ä på föräldramöte och pappa är på något möte för båten.
Oj, vad långt inlägget blev :O Jaja, nu finns det inte så mycket mer att säga, cíao!


Förlåt alla..

Förlåt att jag inte har hunnit blogga. Men jag har inte haft tid.
Förlåt för att jag är så dålig på att träffas och umgås. Men jag har inte tid.
Förlåt för att jag hela tiden är så trött för att jag sover dåligt. Men jag har inte tid att sova ordentligt.
Förlåt för att jag inte lämnar in läxorna som jag ska. Men jag har inte tid.
Förlåt för att jag har så dålig självkänsla nu. Men jag har inte tid att träna upp den.
Kära Tid.
Fuck you.

veckans enda lediga dag! (som snart är slut...)

jaja :) Idag har jag sovit, spelat gitarr, spelar kontrabas, shoppat två jättefina sommarblusar, varit och hälsat på lilla båten som snart ska i vattnet och tagit det lugnt. Senare ikväll ska jag till alva på födelsedags-filmkväll. Det blir mysi.
Nu ska jag hjälpa min bror med en sak till skoltidningen. Ni som har turen att gå på min skola kommer att få se det nu i nästa vecka då tidningen släpps :) pussar!

Hit och dit, hit och dit, jag har sprungit hit och dit...

Jag har 12 saker jag måste göra den kommande veckan. Kanske till och med mer. Jag skrev ner en lista på allt jag behövde göra (tack för tipset, louise!) och nu känns det inte ika stressigt som förut. Men fortfarande.
Jag var på väg att bli utbränd förra året vid den här tiden. Jag vill verkligen inte att det ska hända igen. Jag har haft väldigt ont i magen den senaste veckan, har trott att det är både det ena och det andra; mensvärk, laktosintolerans men nu tror jag faktiskt mest att det kan bero på magkatarr. Jag ska fortsätta min testvecka som laktosintolerant, men jag tvivlar ganska starkt på att det är det... Tack, nu har jag fått gnälla lite.

LYCKA gånger massor!

Guud jag är så himla glad!!! Jag har fått jobbet jag sökte på ung omsorg!! Det hade blivit något kommunikationstrassel så de hade inte fått tag på mig, så jag hade inte hört av dem på två månader. Då mailade jag och frågade hur det låg till och nu ett dygn senare har jag fått jobb som vårdassistent på ett äldreboende ganska nära mig!!! :D OOOMG jag är så glad! Haha :P
Och sen fick jag jääätteont i magen när jag drack mjälk idag i skolan på lunchen, och det har hänt förut fast inte lika mycket. Så nu ska jag testa att vara utan mejeriprodukter i en vecka för att sedan kolla om jag kan vara laktosintolerant. Usch. Hoppas inte.
Grattis säger vi till världens bästa storebror som blir 16 år idag! :D <3
och nuu ska jag gå, pussar!

;PpPpPPPpP

HAHAHA, ni vet de där grupperna på facebook? Haha, alla tycker de är jättestörande men jag älskar dem  xD haha

I alla fall, som vanligt har jag 7438923 saker att göra, som idag till exempel, efter skolan skyndade jag, Sofia s, Frida w och Mirre hem till frida för att öva inför bröllopet som ör snart (gaah), sen fick jag stressastressa till orkestern och lyckades ändå komma en halvtimme försent. Där övade vi inför konserten va ska ha på onsdag (gaah), sen drog vi över så att jag kom försent till baslektionen. Jag kom hem vid typ kvart över nio och hae då inte ätit ordentligt sen 11. Kurr. Sa min mage då alltså. Menmen, nu har jag ätit och känner mig inte fullt lika stressad. Men nästan.

Nu är jag trött och behöver soova. Så det ska jag göra nu. Godnatt.

Det ska snöa idag...

... men jag kan och vill inte tro det. Men jaja, jag struntar i att cykla iaf. Igår däremot cyklade jag hela vägen allt som allt två mil och det kändes jätteskönt! Innan det övade jag och tre snygga tjejer på en sak vi ska uppträda med nästa torsdag på någonting som heter soaré och DÅ FÅR NI TA OOCH KOMMA! Hihi, nej ni måste inte ;) men jag skulle bli väldigt glad (a)
Jag ligger redan fem minuter sent i morgonplaneringen, jag ska egentligen borsta tänderna nu, såå, ha en bra dag! :*

Bloggtorka, gosingar, teaterföreställningar och spanska!

Ja, det är vad jag har ägnat mig åt de senaste dagarna! Vår(a) föreställning(ar) blev jättebra, jag är iaf jättenöjd. Det klart, lite behåblottningar, troschockar och felsägningar lite här och där, men det hör väl till! ;)
Och idag (som btw är alvens 14årsdag, GRATTIS) hade jag tagit ledigt hela dagen pga skolföreställningar men den på dagen blev inställd så vi fick en ledig eftermiddag efter 10-föreställningen i soolen :D den utnyttjade jag, Hanna och Louise genom att låna och spela musiik :D och sen åt jag och Louise och Alva och hennes släkt födelsedagsmiddag. Det var jättemysigt.
Nu är jag jättetrött och lite flamsig och har bytt språk på facebook till spanska, haha det var faktiskt riktigt roligt :)
men nuuu ropar sängen på mig, cíao! :*

jag älskar våren. Har inte tänkt på att skriva det innan... ;)

halloj! Idag har jag haft teaterrep med mina fina teatervänner, och dessutom lärt känna nya från en annan grupp vi sammarbetar med. Kul! Sen efter det har jag varit hemma med mi familia, men för ett tag sen behövde mamma åka in till akuten med mormor :S :O hoppas det går bra för henne.
Nu ska jag strax åka hem till louise och sova där eftersom vi ska upp ganska tidigt imorgon på premiärdagen (IIH!). Hon har varit och krigat med laserpistoler... Usch, jag hatar laserdome, men hoppas hon gillar det...
Nu ska jag strax åka, ha en bra lögaredag! ;) <3

det är inte kommenterarspam direkt om jag får säga så...

jaja, hursomhelst. Detta var ännu en bra dag i mitt (inte alltid men iaf just nu) bara bra liv :D orkar inte skriva om igår, så vi går direkt på idag istället... Imorse cyklade jag till skolan igan, och det är verkligen en så mysig och härlig start på fdagen som man kan få, med sin fågelsång och sjöutsikt <3
I skolan gick väl allt på som vanligt, på lunchrasten gick jag och alva till Musikbiblioteket för att leta reda på någon duett för kontrabas och flöjt som vi ju råkar spela. Det är verkligen helt otroligt vad mycket musik de har där!!! Allt från viola da gamba-konserter från 1700-talet till Melodifestivalen 2010. Rekommenderar det verkligen! :)
I alla fall, letandet tog en liten stund och jag blev sen till spanskan där vi övade på olika kroppsdelars namn. Några tyckte att vissa ord var jätteroliga... Jaja, hursomhelst, sen fick vi träna till soarén och lite sånt och det var roligt som vanligt och sen var det so-förhör och SEN slutade vi! Pust! Då tog jag min lilla lila älskling-Crescent och trampade hem till Louise där jag åt middag, övade manus, tramsade och hade det allmänt jättebra som vanligt, sen åkte vi och hade teaterrepetition. Det börjar dra ihop sig!
Nu har jag finailly fått komma hem och jag är trött och skriver typ fel hela tiden. Imorgon är det fredag och sovmorgon. Fan vad jag älskar mitt liv. Godnatt

Hej.

Herrejösses vad jag stressad jag var igår och vad failad en sak blev. Men det kommer nog gå att skratta åt om ett tag ;)
Det gick jättebra med grejen inför soarén, då hade jag mörk och lite hes röst men det var ingenting jämfört med vad jag fick sen. Nej, jag röker inte, dude I'm förkyld! ;)
I alla fall, idag kom det efterlängtade, jag cyklade till skolan!!! :D det var jättehärligt, verkligen en underbar start på dagen. Det blir en vana för mig nu, kanske inte om det regnar men annars så! Sen tog jag faktiskt pendeltåget hem, men det var för att Alva följde med och var här en kortis i solen <3 gud vad jag älskar våren!
Ooooooch, jag har ont i halsen och sov jättedåligt inatt och igår natt för att jag är sjuk :/ så, det blir en uppvilningsdag eftersom hela resten av veckan blir kaotisk med extrarep, föreställningar och sånt. Pussar!

klackskorna är på, håret är plattat, klänningen sitter som den ska, nu kan festen börja!!

Hejsan!
Jo, vi har studiedag idag och nej, jag ska inte på fest :P det är det att jag ska ju vara konferencier på soarén och då ska vi göra en förberedelse till det idag (tänker inte avslöja vad) och då var jag tvungen att vara såhär fin :D
Jag äger ingen egen plattång men jag hade bestämt mig för att ha platt hår. Vad gör man då om man heter Ella? Jo, då går man upp vanlig vardagstid på studiedagen, åker till Louise, tar en morgonfika innan hon ska till skolan och lånar hennes plattång :D haha, sån är jag :P Nu ska jag strax åka in till stan för att göra dessa förberedelser och sen ska jag typ direkt till teatern och bachrep. Haha, herregud vad jag flänger runt xP menmen, that's me.

BTW så har min uppdatering varit lite dålig som ni kanske märkt, och det är helt enkelt för att jag inte har haft lust att blogga. Inte för att jag mår dåligt eller så (eller, jag har ganska ont i halsen men det hör inte hit), jag har bara inte haft lust, och jag bloggar ju för att jag tycker det är kul, så ja. Men, det kanske blir mer uppdatering senare, eller inte. Det vet ingen ;) Ha det så bra så länge, pussar! <3

Tjoo bree din dammsugare (citat av min ack så roliga kusinvitamin)

Hej på er!
Jag har haft det jätttebra under den bloggfria påskveckan. Jag har varit med min fina vän/kusin på mitt fina landställe <3 Eller, vi bodde hos henne men vi har stugorna bredvid varandra så ;) Under själva påskhelgen var det soligt men lite blåsigt. Sen blev det mest grått. Men vi har haft det mysigt, tittat på film, skrattat, spelat gitarr (och skrivit en låt till och med :O det trodde jag inte om mig själv!), myst, shoppat lite, skrattat lite till och haft det allmänt jättebra <3 och sen är det bara åtta veckor kvar till sommarlovet! :O Gud så fort tiden går. Och de veckorna kommer gå extra fort eftersom de är (förhoppningsvis) fulla med vår, föreställningar, konserter, soaréer och mer :D
Yess, så liggar det till. Och jag saaaknar alva, louise och många andra. Men just nu saknar jag mest att spela på min kontrabas som jag av en outgrundlig anledning inte har spelat på än sen jag kom hem för några timmar sen, så det ska jag göra nu! Massor med försenade påskpussar på er!

låv.

Jag stavade fel med flit.
Nu är det påsklov. Sista dagen i skolan gick bra den med, men det var några utanför skolan som jag blev riktigt arga på. Ni som läser detta ska inte ta åt er, jag kan garantera att det inte handlar om er.
Efter skolan åkte jag till Louise. I needed it. Vi satt på balkongen och myste och pratade <3 sen gick vi in och åt middag och så ärde jag henne lite matte-uträkningar :) alltid kul att kunna hjälpa till!
Nu har jag packat klart inför imorgon, då min älskade kusin med familj kommer och hämtar mig för att åka till laandeet :D Vi kommer ha det jättemysigt, jag kommer nog kunna blogga men kanske inte så ofta.
Puss på er så länge och Glad Påsk om jag inte hinner säga det senare! :*

freedag :D

Idag tänker jag låtsas att det är fredag hela dagen, eftersom att det är ledig dag imorgon :D Imorgon åker jag till mitt ölskade landställe som ligger låångt ute i skärgården. Det är helt underbart där <3 Sen ska jag ju dit med min underbara kusin så det blir ännu trevligare :D :D
Herregud, för exakt ett år sedan hade vi våran soaré :S det känns som mycket längre sen... mycket har hänt... både bra och dåliga saker... :/ Jaja, jag vill som vanligt tacka alla som står vid min sida, hade aldrig klarat mig utan er <3
nej, nu ska jag sluta vara så känslosam. Haha, kommer ihåg inför soarén hur jävla mycket jag stressade med allt. Men sen blev det ju bra :D jag måste säga det; Jag älskar min klass, alla har inte kommit bra överens alltid, men jag tycker att det funkar bra och att ni är en jättefin klass som jag aldrig skulle vilja byta ut <3 7A is the shit :P
Nu är det dags att göra sig i ordning, april april!


RSS 2.0