Livet går i 180

Hade nationellt prov i matte 2b igår, därefter klasskonsert. Trodde båda sakerna skulle gå ca jättedåligt men de gick faktiskt väldigt bra! Är så stolt över min klass som är så bra <3

Idag är en bra dag också. Alla övningar går att spela jättefort och nästan allt skolarbete för terminen är slutfört. Nu väntar kaosrepvecka nästa vecka och därefter JUBILEUMSKONSERT i berwaldhallen för min skola som firar 15 år! Och sen blir det sommar. Och min bas blir klar tills dess!

Puss från glad Ella


Finfin helg hurra

Segla med mor och far från Kungsängen till Djurgården,
ä.n.t.l.i.g.e.n få träffa min fina pojkvän ordentligt efter två stressiga veckor,
titta på eurovision och egentligen inte gilla bidragen så särskilt men ändå tycka det är rätt mysigt,
öva bas och springa vanliga söndagsrundan.
Här får ni någonting som inte alls känns som för ett år sedan men uppenbarligen har tiden gått så fort att det var så länge sedan.
återträff med gamla 9A om en vecka och det känns så himla konstigt. Det var liksom ett annat liv än det jag lever nu. Det blir nog fint i alla fall. Puss

Bra dag

Dagen började med Nationellt prov i Engelska och det kändes braaa. Efter lunch fick jag och min käraste vän Filippa en vision. Jordgubbar. Med Nutella.
Bästa på länge.

 
Efter detta så satt dock spinning inte helt fel. Tränar så bra och regelbundet och mår så bra av det! Hurra för spinning.

Och just det. Några i min skola har startat en grupp på facebook om feminism där vi diskuterar detta från olika vinklar. Det är så sjukt berikande och bra! Apropå detta så hoppas jag för allt i världen att ni inte har missat en blommig tekopps inlägg och trettiotreanledningar. Klicka på länkarna annars!

Nu är det i alla fall dags för fysikfest inför provet imorgon (hehe lite random inlägg men jaja), ha det fint!


Godmorgon!

Idag är det en deppig måndag i början av en stressig röv-vecka, som min mamma uttryckte det (hahah!). Jag ska ha sångkonsert och sjunga solo (!!!) och är galet nervös. Något som gör mig glad är i alla fall allén som blommar på vägen jag går till tunnelbanan. Titta så fint!

Jag ska i alla fall försöka göra det bästa av denna röv-vecka, ha det fint hörni!


Släpp fångarne loss - det är vår!

Blir rörd när jag inser att folk fortfarande tittar in här ibland :') det var faktiskt det som gav mig inspiration att nu väcka denna blogg från de döda efter snart två månader!
 
Herrejösses vad tiden går fort. Att säga allt jag har gjort sedan den 20 mars är omöjligt. Kan i alla fall säga att våren kom till slut även om det verkade ganska tveksamt ett (långt) tag. I påskas var jag först hos kära vänner på Gotland, därefter på mitt finafina landställe. Jag hade bestämt mig för att hitta ett sommarjobb där och gick därför runt i den lilla staden och delade ut 24 (!) CV:n under en dag. Och det lönade sig! Jag fick jobb i stans fiskaffär som arbetar för hållbart fiske och så gott som bara säljer lokalproducerad fisk :') Många jag berättar det för verkar lite skeptiska, men jag tycker det är kul! Jag var där nu under Kristi Himmelsfärdshelgen också och började provjobba lite. Jag har därför numera min sommar färdigplanerad; Först San Fransisco i 18 dagar och sedan jobb fram till höstterminen på Laholmens Fisk i Strömstad. Det är bara att komma och hälsa på med andra ord! Utlovar kalasfina räkor och fin skärgård!
 
En sak som gör mig ledsen är att mig bas är på reparation. Den oändliga, torra vintern gjorde att basen fick en spricka på sidan, dessutom behövdes en del andra justeringar göras. Så nu är den i Uppsala och det känns ganska tomt.
 
En sak som gör mig glad är att jag och min pojkvän snart firar 9 månader tillsammans och att hela Stockholm står i blom.
 
En sak som gör mig rädd är att jag snart har gått 33 % av min gymnasietid och jag knappt ens minns att jag har gjort någonting. Jag har i alla fall haft en massa roligt, lärt känna så mycket nya, fina människor, vuxit enormt som människa och utvecklats så sjukt som musiker.
 
Men ha det fint hörni. Jag har faktiskt saknat bloggen ganska så enormt och hoppas kunna ge mig själv lite mer tid att lägga ner på den. Så, vi hörs!
Bild av Maja!

RSS 2.0