Härliga tv-program och roliga bas-låtar

Det har jag ägnat dagen åt. Eller, jag har legat i soffan och gjort ganska ingenting, spelat en jätterolig bas-låt med sextondelar och lägeväxlingar och kollat på underbara I En Anna Del Av Köping. Det är seriöst mitt favorit-tv-program, de är riktiga glädjespridare :D Jag skulle absolut inte ha något emot att vara personlig assistent åt en handikappad, tvärtom skulle jag tycka det vore ett kul extrajobb som jag tänker ha någon gång i framtiden :)
Jag mår lite bättre nu, men jag tänker skippa de 1½ timmarna idrott imorgon på morgonen, men annars tänker jag gå till skolan och teatern. Just det, det är rep med orkestern efter det... hmm, vi får se. Nu får ni mysa de sista timmarna på denna helg och ha det så bra. Puss

Slemhosta och Avatar (igen...)

Tjoho på er! (hör min trötta röst)
Igår var jag, som sagt, med Alven och såg Avatar i 3D. Den var inte bättre i 3D. Asså, filmen är bra gjord, men handlingen är så himla kass enligt mig. Jaja, nu har jag iaf inte lovat att se den med någon mer :P
Under natten när jag sov hos Alven fick jag supermycket hosta och det var/är inte alls kul :( jag fick iaf hostmedicin. Men ändå :( Sen idag har jag typ varit halvt frånvarande idag när vi har bakat chokladbollar, gått ut med Duke och köpt hemlisar. Wellwell, nu är jag hemma och vill bara sooova. Det blir väl tv+soffa+sjuk ella=seeegt här hemma, men jaja. Ha det bra alla friska! Och krya på er alla sjuka! ;)

Och en liten grej till...

... Jag har sökt jobb på Ung Omsorg! Mydarling Louise jobbar ju redan där, och en av mina kusiner är typ jättebra kompisar med grundarna av företaget, och jag har alltid tyckt det verkar jätteroligt, men trodde man behövde vara 15 år... Men i torsdags mailade jag in en intresseanmälan till Louises chef och det har inte svarat än och jag är lite pirrig ;D Ska btw se Avatar ikväll, så nu under dagen har jag inte så mkt att göra, så har någon något trevligt för sig hänger jag gärna på :D Eller, jag är ju lite förkyld, så jag ska nog ta det lite lugnt...

God Morgon alla morgonpigga!

♥Gårdagen var en fantastisk dag! På slöjden börjar det gå framåt med väskan jag syr, folk var inte så trötta som de brukar vara på musiken (kanske för att det var sista musiklektionen på tre veckor, de har intagningsprov de kommande tre veckorna) och vi slutade tio över ett. Efter skolan så väntade jag och snälla Alven höll mig sällskap till typ tre då min kära mor kom och mötte upp migoch min syster. Vi gick till drottninggatan och shoppade lite, så nu är jag två tröjor, ett par jeans, en kjol och ett par konsertskor rikare. Sen åt vi kinesisk buffé även det på drottninggatan (gud vad jag älskar den gatan!), och efter denna mycket lyckade eftermiddag/kväll skulle vi avsluta med min brors konsert i Slottskyrkan. Men tyvärr var det några idiotföräldrar som hade tagit med sig sina franska barn i lågstadieåldern som datt runt omkring oss. Hur tänker man när man tar med såna små barn till en typ en ochn en halv timmas konsert?! De babblade, sparkade på ryggstöden och sprang förbi hela tiden och sopade ner alla våra saker vi hade hängt upp på kyrkbänken framför -.- men konserten var jättefin! Det hade kommit besök från en musikskola i falun och hade en fantastiskt duktig stråkorkester med en fantastiskt duktig kontrabasist som gjorde mig nervös :s han fingrara rörde sig SÅHÄÄR fort på greppbrädan (greppbräda är där man trycker ner fingrarna för att få olika toner)

Vi kom hem ganska sent och jag orkade därför inte blogga igår, och idag ska jag kanske se Avatar i 3D med Alven. Jag har ju redan fuskat och sett den en gång, men vi har bestämt att vi ska se den tillsammans i 3D. Lite slöseri med engar eftersom den inte var så bra men ändå, jag använder mih av presentkorten jag fick i julklapp ;)

Jag håller på att bli förkyld, inte kul :(

Ha det så bra! ♥

Oj käranån, tiden bara rann iväg och bloggen hängde inte med...

Buenas tardes!
Ja, rubriken säger det mesta. Jag är inte så ledsen längre för Batseba, men jag är ju fortfarande ledsen :( Men nu ska vi inte tänka på det.
Gårdagen var helt underbar! Vid tvåtiden kom Louise kom till min skola pga ett angeläget möte, sen åkte hon och jag till jungfrudansen och hade lillördagsmiddag med kyckling och läsk <3 Sen var det fiol, altfiol, ockester ch bas efter varandra. Tänk så mycket stråkmusik det kan bli! ;)

Idag har varit en lång dag där vi bl.a fick räkna ut trycket på våra skor när vi står upp på fysiken, sjunga dabadamdabadamdabadamdabadamdabadamdabadamdabadadabadabada (Bouree av Bach) på musiken och lite annat.

Nu sitter jag här och är t-r-ö-t-t. Men det är som det är. Och imorgon ska jag och min kära moder ta en shoppingrunda på stan eftersom jag bara växer ur mina kläder jämt och ständigt ;) och sen ska vi gå på min käre brors konsert. Det blir nog jättehärligt det med. Nu ska jag rensa ur min garderob så att allt nytt ska få plats, pussisåkramis<3

Nej.

Det är inte sant. Kungliga Operan har en kris och ligger 10 miljoner under. Då plockar de bort Batseba från repertoaren helt och hållet. Det står så i tidningen iaf. De tar bort den för att det kostar så mycket extra med alla statister, dansare och sångare. Jag känner mig tom.

Tappade lusten att blogga.

Precis när jag skulle börja skriva detta inlägget så hade jag ingen lust längre. Too bad men så är det. Idag var det skola. Wow. Nu ska jag sluta tråka ut er.


Jösses vilken föreställningsrik vår det blir!

Jag är ensam hemma. Det är faktiskt jättemysigt. Då kan man bl.a lyssna på vilken musik man vill utan att någon störs och så vidare ;)
Idag var en lång dag. Jag frös nästan ihjäl på Östermalms IP där vi åkte skridskor, sen flöt dagen på med bland annat spanskaprov och seg engelska och ännu segare musik. Sen var det teater :D Greta fick magknip och kunde inte vara med, och till en början var det bara jag och Louise som kom, men sen kom Hanna också. Vi hade det mysigt <3 och kom överens om några viktiga datum och teatertjejer, viktigt! Vi har föreställning med En Midsommarnattsdröm den 19onde April och genrep heögen före. Sen åker vi till Gotland på "teaterturné" 28-30 maj. Det ska bli jätteroligt att göra det, både den fantastiska teaterpjäsen av William Shakespeare och att få träffa teaterungdomar från hela Sverige :D Sen har jag ju både Batseba-föreställningar och Gruffet i chiozza, så det blir nog en fantastiskt rolig vår!
USCH, jag sökte på Pachelmel Canon i D på Spotify, och upp kom en äcklig techno-variant! Lyssna inte på den, ett litet tips från mig...
Nu ska jag äta, pussåkram

Rubriklös

Hejhopp! Igår var jag och såg avatar med Mimmi i Heron City. Jag har ju inga pengar men biokort hade jag så det passade bra ;) Jag kan inte bestämma mig om den var bra eller dåloig. Det var väl helt enkelt så att det inte var min film direkt, men att den inte var dålig heller.
Eftersom filmen var låång och Heron City ligger låångt bort så kom jag hem seent. När jag kom hem åt jag och sen såg jag och min familj Män Som Hatar Kvinnor. Den var väldigt bra, fast jag tycker hon Lisbeth är lite överdriven Dramaqueen ibland. Menmen. Idag har vi skridskor, jaa... ironi gör dig glad och fri.
Jag somnade om efter väckarklockan imorse, så nu har jag lite bråttom.
Puss!
P.S Min blogg har blivit så otroligt tråkig på sista tiden...

Aj...

Ibland får jag jätteont i ögonen. Utan direkt anledning. Pappa tror att jag kan behöva glasögon. Neeej :'(


(Har inget emot folk som har glasögon, men jag vill vill vill verkligen inte ha det)

Sunday.

Livet rullar på bre. Igår jag var å träffa pulare i Gamla stan. Feet chill asså! Haha skoja ;D

Idag ska jag träffa Mimmi i Huddinge. Det blir nog roligt :)
Mina pengar är slut. Så nu har jag gjort upp lite regler för mig själv som ska få pengarna att stanna kvar. Jag har alltid varit jätteansvarsfull när det gäller sånt, men nu... hrm... Jag ska iaf INTE fika på vardagar och försöka INTE smsa med folk som inte har tele2 som jag smsar gratis med. Sorry Loppsie men that's life när man skaffar IPhone.

Önskar er en bra dag, vare sig ni har "teckbyxor" eller köper spöken på Ikea eller nåt annat. Puss <3

Good times.

God förmiddag!
Det senaste dygnet har varit mycket trevligt med mycket trevligt umgänge, mycket trevligt skratt och massa annat trevligt ;)
Sista gästen har nu åkt hem och jag har duschat och känner mig som en ny människa. Haha :P vad jag skriver skumt.
Snart ska jag åka in till gamla stan på Musikvekcan reunion. Det blir nog roligt. Sen imorgon ska jag träffa Mimmi för första gången på typ... länge.

Dags att gå, ha en bra godisda! ;)


Usch :$

Har varit med om världens två mest pinsamma grejer. På samma eftermiddag.
1. Det finns inte tillräckligt med pengar på kortet när man handlar
2. När man kommer hem och tittar sig i spegeln märker man att mascaran är utkletad över HELA ÖGONEN och man ser ut som ett monster i Thriller-videon!
USCH!!! Kan någon liten Gud uppe i himlen ta de två händelserna och klicka på radera?

Nu ska jag göra chakladmousse, trevlig helg!

HÄRRIGUD!

Måsyte bara tillägga en sak jag glömde skriva igår, jag har lyckats lova att vara konferencier på vår soaré!!! :O:O HUR SKA DETTA SLUTAA???

Nu är det...

... Ja, ni vet ;)
Idag är en kort dag. Vi har sovmorgon och slutar klockan ett. :) Sen i eftermiddag har jag massor att göra, kan nog inte säga vad här men jag tror att det blir väldigt trevligt.
Ska försöka kolla igenom teatermanuset (haha, blev påmind av dig louise ;D) innan jag går, så cíao!

Oj, vilken dag!

Min dag:
07:00 jag går upp
07:40 Jag blir hämtad av Louises pappas bil och vi åker till sjukhuset.
08:00 Hon undersöks och plötsligt är det inte det de trodde det var förut. Nej. Så hon får gå på en magnetröntgen... til...
09:30 Kommer till skolan
15:30 Slutar för dagen efter en lång dag
16:30 Kommer hem och kastar i mig mat
17:50 Åker med Louise (haha, vad jag tjatar om henne) till ett Öppet hus för Kungsholmens Gymnasium Omvårdandsprogrammet. Det var intressant och det verkade bra, inte min grej bara.
21:00 Kommer hem, tittar på Glee och håller på att somna nu när jag ska försöka uppdatera bloggen...
22:00 (nu) Godnatt!


:[

Jag har ett problem. Jag lovar alltid för mycket. Jag säger att det ska jag göra, det ska jag göra, det fixar jag. Till slut är det tre saker på samma gång och det slutar i kaos och jobbigt för alla inblandade. Det är så jobbigt. Nu är t.ex Gruffet i Chiozza och Batseba på samma gång. Båda vill jag göra såhär mycket och behöver göra såhär mycket. Det blir så svårt :/ :(

Jag är inte så deppig som det verkar, men lite... Imorgon ska jag följa med Louise när hon tar kortisonspruta. Jag missar musiken. Skulle någon vilja vara min ängel och säga till Östen att jag kammer sent/inte kommer? Den personen är värd minst en puss (skulle gjort det själv, men lovade för mycket och tappade bort det bland alla andra saker jag behöver göra...). <3


är fortfarande svart på händerna efter bilden, vi ritade med blyerts...

Jag tycker alltid att onsdagar är så deprimerande. Vi har 2/6 lektioner i halvklass, man äter till och med lunch i halvklass! Man typ glömmer att andra halvan av klassen finns...
Men på bilden var det roligt iaf :)

Ikväll är det orkester och bas. Som vanligt blir man väldigt trött, menmen, det får gå.

Och jag måste bara säga till alla teater-tjejer: Det var en tant på pendeltåget idag som hade ängel-mobilsignalen från julkalabaliken som ringsignal!! ;D Det var kul.

Nu ska jag strax äta, jag vet, tidigt men jag hinner inte annars...
PoK


Godmorgon!

Inatt drömde jag att det var helg. Tänk om livet var så bra... Nädå ;)
Idag ska jag till skolan, vi slutar halv fyra, sen ska jag till orkestern och basen :) Jag har ju (som jag kanske berättat) lånat hem fyra kontrabas-böcker från Musikbiblioteket, och jag tycker jättemycket om att spela  dem! Jag övar typ mer än jag gjort på en hel livstid... nä, inte riktigt ;) Men ändå. Igår spelade jag Nu Grönskar Det i s.k "tumläge", alltså så ljust man kan komma på en kontrabas. Jag kunde spela i G-klav!! :D Det var roligt och annorlunda. När man spelar kontrabas är det vanligast att man får spela mest de mörkaste tonerna, eftersom det är det lägsta instrumentet i stråkfamiljen och ingen annan kan spela så lågt.

Just det. Imorgon ska jag följa med Louise och ta en kortisomspruta. Alla verkar nervösa kring den förutom jag ;D Jag vet att det gör ont, men so what? Det blir ju värre om hon inte tar den. Jag blir inte så lätt nervös, men när jag blir det blir jag verkligen det ordentligt!! (asså jag typ skakar i hela kroppen, stammar, ja, allt sånt) Det är lite jobbigt.

Nu ska jag gå, vet inte om jag hinner blogga ikväll. Tjingeling!

Vad roligt!

En replik en av mina kompisar säger bär hon inte riktigt lyssnar...

Igår var det skivinspelning med skolan. Olika arbetslag på skolan spelar in olika sånger. Det är en luciaskiva -.- så vi (klass 7-9 A och B-klasserna i min skola) hade en härlig dag på Nybrokajen 11 och sjöng massa luciasånger hela dagen just när man trodde allt sånt var över och vi hade en jättejobbig producent som tog 44 tagningar på tre sånger -.- Men det var jätteroligt ändå, trots att luften tog slut... Och jag tror resultatet blev väldigt bra också.
Efter det var det TEATER! :D Nu har vi dragit igång ordentligt med En Midsommarnattsdröm och många på teatern har slutat, men det foixar vi. Nu har vi bara en roll som saknas och vi håller på att värva två personer, så det löser sig.
Jag ska spela rollen som egentligen heter Lysander och är Hermias älskare, men vi har ändrat så att jag är en tjej, Lydia. Jag tror det blir jättebra. Och den lyckliga som ska få spela rollen som min flickvän är ingen mindre än Louyse-mys ;) Det ska bli jätteroligt!

Idag var det allvar igen. Haha ;) Det var skola... Vi slutade två i alla fall, och det är ju nice (tre av fem dagar i skolvackan slutar vi halv 4), jag ska alldeles strax dra igång med tre små jätteunderbara läxor som väntar på mig.

Och jag är så glad, för de ska sätta upp Batseba igen!! Det är en svensk nyskriven operaföreställning som ska sättas upp för andra gången efter urpremiären förra året på Kungliga Operan. Jag var med förra året, ni kan läsa om det i mitt arkiv omkring Januari 2009, och jag tyckte verkligen det var jätteroligt. Nu ska de sätta upp den igen och det ska bli så kul! :D
Nu väntar läxorna, Cíao!

Home from the lantis-life.

Så var man hemma igen. Jag har tillbringat de senaste dygnen med Alva och Greta några kilomenter från Knutby på Alvas landställe. Vi har haft det jättebra, skrattat, åkt spark, tittat på film, myst, tittat på fler filmer, spelat instrument och massa andra saker jag inte kommer på nu. Sammanlagt har vi på två hela dygn sett... massa filmer, bl.a Det levande slottet, En Prinsessas Dagbok och New Moon. Ingen av filmerna var så särskillt bra enligt mig, men sällskapet var så trevligt så det gjorde inget ;)

Nu är jag en aning trött och lyssnar på inspelningen av konserten vi hade på vinterveckan. Vi låter faktiskt riktigt bra :)
Nu ska jag börja packa upp, iskristallkyssar!


Ojojoj...

Det är jobbigt att vara ständigt trött. Menmen, växer man så växer man.
Idag var det första gången med scouterna för terminen. Jag kände att det inte kändes rätt, att jag har vuxit ifrån det lite, så jag funderar på att sluta. Efter den här terminen. Eller, vi får se. Det känns liksom inte kul längre. Alla har annan humor och intressen än vad jag har, så... Ja. Någor jag har funderat på att börja med är yoga. Det är roligt, avslappnande och härligt! :D

Imorgon bär det av till Alvas landställe med Greta :D Det ska bli jätteroligt. Vi ska ha det mys, gå runt i tofflor och mysiga stickade tröjor, skratta, spela Harry-Potter-Cluedo och massa annat trevligt :) Älskar er <3

Nu ska jag verkligen gå och lägga mig, haha för många är det här säkert typ eftermiddag i vanliga fall, men jag är stolt nattsovare och dag... vaknare ;) haha *usch, jag känner att jag kommer tycka såna där saker är jättetöntiga och pinsamma om typ ett år (x*
PUSS (oj det blev caps lock :P)

Nu är det... inte fredagsmys :(

Men imorgon så! ;)
Imorse gick jag upp exta tidigt för att duscha, och nu... hehe... går jag lite extra sent hemifrån för att hinna slänga iväg ett blogginlägg. Jaja. Vi börjar med Musik och Östen vår musiklärare och tredjebas är alltid så snäll ;D
Igår var det orkester och bas. För första gången på länge kändes det kul ända från början till slut. På orkestern var det jättebra och på basen har jag börjat med en STRÅKBOK!!! Ni kanske vet att jag hellre spelar klassiskt än jazz, men nu i ett och ett halvt år har jag spelat jazziga komp med pizzicato med mera. Jag är så glad!! :D
Idag slutar jag halv 4 och pappa tjatar på mig så jag blir GALEN. På riktigt. Idag drömde jag om skånskt disco och vita bhar som färgats bruna av svett... Blä.
Idag ska jag göra en viktig sak som jag har väntat hela lovet på att göra. Men jag kan inte säga vad det är. Det är privat. Puss <3

Bråttom bråttom...

VARFÖR ska man sluta klockan halv fyra efter en typ två timmars lång bajstråkig tekniklektion och behöva STRESSA hem och sen STRESSA i sig mat och sen STRESSA till orkestern. Ja, jag är tvungen och kan inte göra på något annat sätt. För att min familj är på villovägar och jag måste laga mat till min syster. Bajs.

Annars ar dagen bra... Hinner inte skriva mer pga denna ständiga stress så jag måste gå nu. Men idag är det bas och orkester igen <3

Püss

Todilo!

Här är jag, morgonpigg som vanligt. Idag känns det bättre. Och nu bjuder pappa på kaffe. Mahaa. Livet är bra. Idag börjar orkestern och basen också. Det blir roligt. Oj, nu är det dags att gå, ha en bra dag! <3

Hallelujah, hallelujah. Halleluuuuuuuuuuujah, Haleee lujaaah

(Från Human of the year med Regina spektor)

Nu har sockerlyckan släppt helt, och tidigare idag fick jag nästan känslan av att jag endast var lycklig när jag fick hjälp av socker...

Ja, vad säger man? Jag har ingen lust att blogga, av flera anledningar, så jag slutar. Nu.

Hahaha überglad

Hej! Idag var det första måndagen i skolan. Vi fick tre stora läxor. Great... På idrotten var vi på eriksdalsbadet och simmade. Det var jättekul, men vissa kunde inte vara med av vissa anledningar.
Annars var skolan rätt vanlig, på spanskan skulle vi skriva vårt schema på spanska, och vi blev jättedeppiga när vi insåg att typ 70 % av våra raster är 5-minutersraster. Hursomhelst.
Det var ingen teater idag, så jag, Alva och Greta tänkte gå till skanskas gym. Men av många anledningar gick det inte så vi tog ett studiebesök på skanska och provade på det ljuva livet som kontorsslav. Vi satt i fikarummet i en timme och drack gratis choklad, åt massa frukt och tog gratiskarameller. Gissa om jag var överglad och överpositiv efteråt! Jag fick lust att GÅ de nastan 1½ milen till skolan imorgon. Mina tankas stoppades dock av för realistiska föräldrar D: Nu har sockret slutat verka, och det känns inte lika värt att gå upp 05:15 och gå en timme extra... Men jag vill fortfarande!
Menmen, det är som det är nu är laptopbatterierna snart slut, så... Ha det bra! P&K

Fit lady.

Tog uttrycket från Loppan. Hope you don't mind, men det är så bra ;)

Igår gick jag upp jättetidigt för att åka till Greta för att därifrån åka med henne till Skanskahallen, gymmet på hennes pappas arbetsplats. Det var roligt där. Vi var allt som allt där i två timmar. Det hade massa fina nya träningsredskap och vi gjorde mest konditionsgrejer. Man kunde ställa in olika "banor" att "springa runt" på displayen till träningsredskapen, och det fanns en när man kunde springa upp för Kilimanjaro, typ. Haha :P
Efteråt hade jag och greta mini-spa i omklädningsrummet med hårimpackning och bastu. <3

När vi kom hem till Greta vid tolvtiden spelade vi The Sims 3. Det var roligt, tills Gretas lillebror med hans små kompisar kom in och började kasta gosedjur på oss och stänga av datorn innan vi hann spara...
Jag stannade kvar hos Greta ända till middagstid då de skulle på middag hos några i hennes mammas och min mammas kör. Jag följde med. Det var trevligt där, vi åt lax och tittade på föräldrafällan med de små barnen ;)

Inatt kom Louise hem. Jag hade många planer (som sagt) på att komma och hälsa på henne litt i natten, men av flera anledningar så blev det inte av. Saknar dig <3 :(

Nu idag har jag och greta (jag sov över där) sett en inte så bra komedi och sen skulle de åka till Nacka så jag åkte hem. Nu sitter jag hemma och tänker. Louise, kolla din facebook. Puss <3

Jag är öig.

Säger greta. Kanske för att hon skriver lite skumma grejer till mig få facebook...
Idag var en kort dag. Till och med ovanligt kort. Vi slutade efter lunch och det var nice. Efter skolan (eh tre lektioner) åkte jag hem till alva. Vi gjorde lite lunch och sen var jag lite galen. De som lever får se vad ;) men jag kan säga att det inte handlar om mig...
Och imorgon natt kommer älsklingen LOUISE hem från spanien igen och gud så jag har saknat henne! Har lite olika planer på att komma och midnattsgästa henne...... xD
Ikväll börjar Let's dance. Haha, det är kul. I alla fall lite :P
Imorgon ska jag och Gretisen till hennes pappas jobbs gym (haha) och bli snygga och smärta.. hrm...
men ni får ha en trevlig helg och på måndag drar aktiviteterna igång igen!!! :D <3

Back to bussiness...

... Eller i alla fall skolan ;)
Idag var det skola från 08:15 till 15:30. Det blev faktiskt inte så jobiigt som jag trodde, och det var roligt att träffa alla igen efter lovet :) Det ända lite skumma var att det var risgrynsgröt till lunch...
Efter skolan så kom jag på den logiska meningen "Greta... du gillar att shoppa, och jag vill shoppa idag... ska vi shoppa idag?" haha :P så efter skolan åkte hon, jag och Alva till Kista galleria. Det var roligt. Greta köpte en tröja från new yorker och för mig blev det en brun liten väska från Indiska att ha mobilen och sånt i och en stor stickad tröja från Monki. Jag är jättenöjd med båda köpen! :)

En sak blir jag så himla arg på. I vissa klasser är det vissa som inte låter andra ha andra åsikter. Okej, det är till och med jättevanligt. Det är så hemskt. Om till exempel det populära gänget säger på klassrådet: Vi vill åka till Gröna Lund!!! Och sen kommer en lite mindre populär och säger att de tycker det skulle vara roligt att göra något annat och att de ska lyssna på alla, då säger så ofta det populära gänget: NEEEEJ OFTAA inegn annan vill det så du kan hålla käften! Vad händer då? Den mindre populära kanske inte orkar stå emot allt detta, och det resulterar i att den personen slutar lämmna åsikter på klassråden och blir en tyst åsiktslös person.
Ska det behöva vara såhär?! Detta handlar inte om mig men jag vet många andra som har det liknande. Usch, jag blir så arg!

Nu får ni sova gott och sen är det freedag imorgon :D i och för sig, de flesta av er har väl lov tills på måndag, men... jaja ;) <3

det blev ingen bakning...

Jag har duschat med mylove Aussie för första gången på läänge. Hade inte med den till Dala-Järna och sen har det inte blivi av. Men snart blir det gooosi när det har torkat <3
Jag försöker få mina datorspelande syskon att bli lite roliga och spela kort, men det går inte så bra....
Señorita Louisa kommer hem på lördag kvart i midnatt och jag SAKNAR HENNE SÅ! jag ska komma och midnattsgästa henne då. Och gubbgänget med våra favvisar ska med. det blir nice xD <3
Jag har inte så mycket att skriva om, så ni får ha det bra som vanligt <3 P.U.S.S


Mrs duktig.

Hej på er!
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, jag har liksom inte riktigt kommit igång efter en veckas avbrott...
Igår tillbringade jag i all fall hela min dag tillsammans med två av mina kusiner hemma hos farmor. Vi var matlags-teamet för min farmors årliga trettondagsmiddag för hela släkten. Vi hade jätteroligt och det vi lagade blev jättegott! Jag gillar verkligen min släkt <3
Vi lagade:
Förrätt: en brödskiva med en bit kallrökt lax på med pepparrotssås, ett litet kryddblad en liten avocado och citronskiva.
Varmrätt: oxfilé (vi köpte 4 kg!!!) med hasselbackspotatis, rödvinssås, ruccola-tomat-och-avocadosallad och stora capris.
Efterrätt: Farmors mandelbottentårta med grädde och valnötter.
Visst låter det gott? Det var det också ;)
Själva middagen var också trevlig, det är inte så ofta man hinner träffa alla (9) kusiner och de andra på pappas sida så det var trevligt! :D

Idag skulle jag och mamma vara mother and daughter duktig och ge oss ut på en skidtur i kylan. Vi åkte faktiskt 5 km i ursvik, och... ehe... jag gnällde som vanligt :P Jag blir typ gnäll-Ella-5-år varje gång jag gör sånt xD tur att mamma har sånt tålamod!
Nu ska vi strax äta lunchmiddag och sen tror jag jag ska ta och baka, jag blev så sugen på det plötsligt.
Ha det så bra!

God afton världen!

Hem ljuva hem! Veckan har verkligen varit jättebra. Fylld av snö, kyla, god mat, trevligt sällskap, mycket sång, skratt och mycket mer. Nu är jag jättestel efter att ha suttit i 5 timmar varje dag och sjungit i kör. Aj. Idag har jag återförenats med mitt kära hem och veckans mest saknade pryl, min älskade KONTRABAS! <3
Jag är jättetrött, för det blir inte mycket sova när det är nattcafé med underhllning varje kväll och frukost klockan 8 på morgonen... kaanske laddar upp bilder imorgon. Godnatt blogg, hej dusch+säng!

... Och just det, GOTT NYTT ÅR!!! ^^

RSS 2.0