Gud vad jag älskar min julstjärna!

Den ger ifrån sig ett så mysigt sken.
Och just det. De senaste dagarna har jag mått bra. För första gången på länge. Jag är så lycklig för det. Kanske det varar i bara ngon timme till, eller så hålls det kvar i flera dagar, veckor, månader... Det spelar ingen roll, för nu lever jag här och nu, morgondagen kan vara hemsk men då har jag i alla fall varit lycklig idag!
Puss mina älsklingar!

Lycka är...

... När man har haft en jättemysig tjejmiddag med tre av ens bästa kompisar, teaterdag på det och sen kommit hem och känt sig trött och sliten efter att ha jobbat hårt och skrattat mer än sovit, då går man in på spotify, sätter på en av ens favoritlåt på ens lista och vet att det kommer många bra efter den, lägger sig ner i soffan, blundar och lyssnar fullt ut på låtarna i 5.1 surround-ljud. Det gjorde jag nyss. Och jag hade kunnat dö lycklig den stunden. ♥

Middag hos loppsiälsklingen snart..

Hejs!
Lussebullarna blev jättegoda :) Och hjälp, det är ju första advent imorgon!! :O Det går så fort. Pappa har köpt och satt upp en ljusslinga ute och vi ska nog snart sätta upp stjärnorna snart.
Men... nu ska jag inte tråka ut er mer, men vi hört immorgon efter loppsis middag. Puss!!

fattar inte hur jag kunde vakna så tidigt...

... lillsyrran kollar på tv med hörlurar som hon alltid gör på helgmornar innan alla andra har vaknat, och här sitter jag och degar framför den lilla laptopen :)
Idag ska jag baka lussebullar, yay! Det ska blir så mysigt, jag kan verkligen inte fatta att det är första advent imorgon! Sen är det ju så himla gott också! Sen på kvällen ska jag på tjejkväll med några darlings hos en annan darling <3
Btw, aj, jag har ont i axeln... :/

Jag började rita på en bild igårkväll, till att börja med blev jag jättenöjd, men nu ser den helt hemsk ut. Och det värsta är att den föreställer personer så jag kommer nog aldrig våga visa den för nån... Jag är så dålig, haha ^^

Usch, vad det är mörkt ute!

Idag har jag varit i Södertälje på Tom Titts. Det var kul men hur långt bort som helst , det tog mig sammanlagt två timmar att ta mig hela vägen hemmifrån (vanligtvis tar det ca 40 min)!!! Men det var iaf kul, det var en del nya grejer där, en del gamla grejer och en del grejer jag hade glömt bort att det fanns. Men det var ett dagis som var där också och det var alldeles för många barn och för få fröknar. Bad combination. Men annars var det kul.
Sen på vägen hem åkte jag förbi Flemmingsberg när jag ändå var på den sidan av Stockholms central (den delen jag inte gillar) och hälsade på min lilla mammi på Huddinge sjukhus där hon jobbar för tillfället. det var nog det mest deprimerande ställe jag någonsin har varit på,och det är inte de sjuka människorna jag tänker på. Det var miljön. Usch, jag skulle aldrig kunna jobba där, man fick typ panik och ville bara därifrån :S

Hrm... Hursomhelst, nu sitter jag hemma och har inte riktigt insett att det är helg ännu,,, det kommer väl snart.
Trevlig helg på alla jag älskar! ♥ (hihi, hitta vad jag hittade ^^)

Tom Titt here I come...

Idag har vi Schemafri dag i skolan, villket innebär att lärarna får göra vad de vill med oss. Vi ska åka till Tom Tits med hela klassen. det är väl helt okej där, men något som inte är okej är att det ligger i Södertälje. Fatta! Det tar 4 ggr så lång tid för mig att ta mig dit än det tar att åka till skolan. Vi skulle börja klockan 10. Åh wow fett lyxigt! tänker säkert ni, men jag fick gå upp vanlig tid (6:15) för att hinna göra lunchmatsäck och sen åka dendär *{&%¤#"= långa resan dit. Jag har med mig två små baguetter fyllda med parmaskinka, skurna körsbärstomater, mozzarella och sallad. Gott! Längtar nästa till lunchen ;)
Men nu iaf så har jag en kvart på mig att göra ingenting för jag är klar med allt här hemma, och vad gör man då? Världen svarar: BLOGGAR!!!!! ;P
MrssötaviolastenLoppansoppan har inte smsat mig på ett tag, och tyvärr kan jag gissa varför. Inte tyvärr för dem asså utan för mig. Men om du läser detta får du inte tänka att ni ska anpassa er för min skull!!!
Just det, nu väntar badrummet, mascaran och tandborsten på mig. Pussi!

Hopplöst hoppfull.

Hejsan.

Nu ska jag erkänna en sak. Jag är helt hopplöst envis och ger mig aldrig. Jag slutar aldrig hoppas. Det är väl på många sätt bra, men samtidigt blir det mer viktigt att det blir som jag vill då, och det blir det ju inte alltid. :/

Lycka till Alava som redan ska göra säsongens första luciakonsert med Adolf Fredriks Flickkör (=Kören jag alltid drömt om att gå i men som jag är för dålig för men ändå hopplöst hoppas på att få vara med där en dag)!

Sen har väl dagen rullat på, hade lite tjat-messning i morse - envis som jag är - sen kom skolinspektionen för moderna språk till skolan och kollade på när vi hade spanska, Sen var det pannkakor till lunch, och vissa *hrm* tog typ en överfull tallrik för att se cool ut, åt tre och slängde resten och sen tjosanhejsan så var dagen slut. That's it.

idag har jag:

  • Gråtit (ingen är förvånad)
  • Läst ut en bok vi läser i skolan

Ikväll ska jag:

Gå på konsert.



vissa saker ändras...

... nej, jag har inte fått mina föräldrar att ändra sig.
Det är det att jag stannar hemma idag, i alla fall fram tills lunch. Jag känner mig lite illamående och har ont i magen. Ville bara att ni skulle få veta det

Sluta gråta, det tjänar ändå ingenting till

så var det igår. Mina föräldrar ville att jag skulle sluta gråta, och lycka till med det, det är ju dem som har gjort mig ledsen... Och de vägrar kompromissa. Just nu är jag så arg på dem så jag börjar gråta bara jag tänker på dem.

Jag har ont i armen men annars mår jag bra, (utomisjälendå) så jag får väl släpa mig till skolan, sluta halv 4, kulkul...

Min värld rasar samman. Kan du hjälpa mig hålla upp den?

Nej, så farligt är det inte, men jag kom på det och tyckte det lät så gulligt.
Idag var en ganska kort dag, med den hemska mattetimmen på 70 min precis innan lunch, och stämrep på musiken. Sen på SO-n vaccinerade vi oss. En del sa att det kändes mindre än ett myggbett, men det tycker jag var att ta i. Det känns som en vanlig spruta helt enkelt. Jag har knappt ont alls, det känns nästa inte ens om man rör där. Det är nice.

Men sen är det samma som förra inlägget, och... ja, vad finns mer att säga? Puss?

En snabbis.

Ska till skolan nu. Idag ska vi vaccinera oss mot svininfluensan. Någon som är rädd? Inte jag i alla fall. Folk litar på löpsedlar som älskar att skrämmas för att folk ska tro dem.
Sen vet jag väl inget mer om vad som händer idag, och det mest ledsamma i min hjärna just nu dyker upp hela tiden: "Ska vi gå och shoppa någon dag?" jag:"Nej, jag måste spara pengar till... det var inget" Eller: (jag)" Jag börjar tappa lite av Madeirabrännan nu, men det gör ju inget för sen när... Nej, just det"
Tack mamma och pappa. Ni får mig på bra humör...

lucialinnen...

Idag var inte min dag... Vill inte prata om det.

Men nu ikväll så provade vi lucialinnen i vår familj, och inget som vi hade passade mig så jag och mamma åkte och köpte ett. Helt enkelt. Guud, jag längtar så! Men ingen av mina föräldrar kommer kunna komma på mitt luciatåg, för någon måste gå på Hedvigs första och någon på Villes sista... mellanbarn, happyface :/ Menmen, ni som vill kan ju komma och kolla på mig, min klass, min körklass och klass 4A och 4B från min skola i Immanuelskyrkan klockan halv åtta (vill man ha sittplatser får man komma tidigare) fredagen den 11 december. Haha, inte för att någon kommer vilja det, menmen... ;)
Nu är det teatime och sen bedtime, så pussis! <3


hej...

Min kväll/morgon har varit ganska hemsk. Full av tårar och besvikelse. Men Alvens land var det ju inte fel på...

Alvens land dårå...

god morgon!
Jag tror inte någon av er är uppe såhär tidigt, men det är jag. För idag ska jag till Alvens landställe typ 10 mil norrut och vi åker klockan 10... fattar inte hur det ska gå till men jaja...
Vi ska:
1. Titta på filmer
2. Sticka
3. typ inget mer planerat ;)

Nu måste jag äta frukost, eftersom vi åker om en timme och jag ska komma till henne vilket tar typ en halvtimme och jag har inte ens klätt på mig...


Klassfest och oro.

Hej!
Idag hade Hedvigs klass klassfest. Jag hade jättetråkigt, men det var ändå lite mysigt att äta knytkalas (Alven, vill hälsa till dig att sushi inte alls var gott) och se små söta barn uppträda inför sina familjer. De är sjukt engagerade och har grymt bra sammanhållning! En är lite handikappad, men han behandlas som vilken anan elev som helst. Sånt gillar verkligen jag! Jag blir så glad så jag nästan börjar gråta. De sjöng och spelade och det var ganska mysigt men... ja, ändå rätt tråkigt för mig ;)
Sen har jag väldigt dåligt självförtroende som jag ska försöka bygga upp, men efter det jag skrev för två inlägg sen och sen inte kunna få tag på den personen, då blir man riktigt orolig!
men aja puss

Dagen i en mening

Fredagen var kort och det var vernissage på vår konstutställning, matteprov på morgonen, musiklärares damp på musiken och jag fick inte tag på Louise på hela dagen. Klaart!

Gosh vad det kan hända mycket på så kort tid...

Jag brukar ALLTID hinna med att blogga, så ni kan fatta att jag har varit stressad nu de senaste dagarna. Och orolig. Och ledsen. Och nu är det så att det inte bara är för mig som jag är ledsen längre. Det är en person som har hjälpt mig så otroligt mycket med det här, en som jag har kunnat berätta allt för, som alltid har förstått mig. Den personen har mått jättedåligt samtidigt som jag har gjort det men bara på ett annat sätt. Och nu börjar det bli riktigt seriöst. Klart jag har vetat det men jag har ju fan inte brytt mig. Personen har offrat så mycket för mig, jag inte ett skit i jämförelse. Och nu är jag så orolig, har så dåligt samvete, är så ledsen... och mår så dåligt själv.

... Idag har vi vernissage på vår konstutställning i bilden...

Nu är mina händer torra...

... för vår diskmaskin är trasig, och idag hade turen gått till mig att diska efter tacon till middag. Det är faktiskt mysigt att göra det nån gång sådär!
Jag la in Regina Spektor-musik på mobilen från Spotify ikväll också, för man måste ju börja plugga på nu innan vi ska SEHENNELIVE i december. Jag är så glad :D:D:D Har hittat några nya favoriter av henne(förutom Blue Lips och Samson, On The Radio ocg dom där): Laughing with och A Man Of A Thousand Faces. Kärlek på dom <3 och på er såklart! <3

Hej tråkapor!

Nejdå, nu ska vi inte vara såna ;)
Igår var det tråkmåndag och jag tog fel på tiden och trodde jag hade jättebråttom till idrotten och sprang men sen när jag kom dit så började vi inte förens efter 20 min. Suck. Sen var det teater, och det var nog roligt för de flesta......
Sen var det rep med orkestern jag ska spela med på torsdag på en konsert. Några gamla goda sötnosar, några lilla-töntgruppisar och några nya skumma människor. det var ganska tråkigt.
Sen fick jag och Louise äta middag på kulturskolan, jag hade med mig klyftpotatis och lammkött. gotti. Sen fick vi skynda oss att byta om för att gå till yogan där jag testade på en gång. Det var förvånande avslappnande och skönt! Jag gillade det varkligen, funderar nästan på att börja. men i alla fall, när yogan var slut klockan 9 och vi gick ut i det kalla regniga mörkret frågade Louise "Okej, vad väljer du: en mysig bussresa på fyrtio minuter hem till dig, eller en varm säng och en kopp te hos mig inom två minuter?" Gissa vad jag valde. Så så blev det. Jag sov över hos lilla Loppsidoppsi och det gick hur bra som helst trots att det var vardag och vi går i olika skolor. Kanske för att vi är bäst xD <3
Våra vägar skiljdes åt på fridhemsplan då hon skulle till Åkeshov och jag skulle till Odenplan. På Odis stod Lipton och delade ut tepåsar. Jag fick indian chai i pyramidpåse som jag drack när jag kom till skolan. <3
Dagen gick, och på lunchrasten smet jag och några till in på 9D's bildlektion för att vi behövde göra klart våra grejer till vernissagen på fredag. Vi har tema fantasy och jag tror att det blir bra trots att jag inte gillar fantasy så mycket :)
Efter en otroligt okoncentrerad SO-lektion slutade vi klockan 14:10 och nu sitter jag hemma och ska snart börja sticka på min lovikkavante från syslöjden. en väldigt mysig fråga om du frågar mig :)

Tjatja och sorri för ingen bloggning igår...

Hejsan!
min helg har varit jättehärlig: lerig, mysig, rolig typ. :) Det regnade typ heela tiden och där vi sov (inomhus tack och lov) var omringat av leriga fält. yumm... Meen jag hade det jättebra ändå :D
Menn nu är det helg igen och jag måste gå och äta frullebulle. Inget ovanligt händer idag förutom att jag ska följa med Louiseälsklingen på hennes yoga.
ha de! (hejdå på norska)

Snart blir Ella en skogsmulle...

Haha, jag kom på ännu en sjuk grej: vi bor på nummer 13, och vi flyttade in här för 13 år sen, då fredagen den 13onde November, och sen är det det idag också :S Haha neejdå jag är inte rädd ;)
Idag var det en bra dag. Jag började jobba på en grej som känns bra, vår SO-plansch var bäst av alla i klassens och sen är det ju alltid trevligt att sluta skolan halv två :)
Nu ska jag vila i några timmar, sen blir det ut och natura mig i två dygn ungefär (lite mindre)... Men ni får klara er utan inlägg fram tills söndag eftermiddag och sen får vi hoppas att jag inte fryser ihjäl... nädå ;)
Är inte säker på om jag tar med mig, men i så fall nås jag ju på den.
Det är fakriskt riktigt härligt att ha en mobilfri helg, det känns befriande, stressande i början när man tänker "neej, tänk om jag får sms jag inte kan svara på eller missade samtal", men man klarar sig :D

fredagen den 13onde...

... omg, jag är så rädd (NOT) haha, vi flyttade in i vårt hus på fredagen den 13onde november för 13 år sen, så vi får se om det står kvar när vi kommer hem ikväll :S:S:S:S xD
Idag... mår jag inte jättebra. Sen vet jag intre hur personlig jag ska vara på bloggen. Ska jag skriva vad jag ska göra idag eller inte? Jag tror jag struntar i det, det känns så fel. Haha, nu blir ni nyfikna va?? ;) nämen ni som känner mig väl får väl go and ask me.
Nu imorse har jag inte gjort särskillt mycket, har duschat med min älskade aussie och försökt föna håret lika snyggt som frisören gjorde, haha, det gick inte så bra ;) Men jag ska skaffa en plattång nån gång i framtiden så då blir mitt hår rakt och fint :D
Idag blir det förutom det jag skrev nyss skola och sen fixa det sista och sen åka på scouthajken! Jag hinner nog blogga i eftermiddag också, men annars så hörs vi på söndag. KRAMIS! <3

Inget ont som inte har något gott med sig, typ...

Idag gjorde jag nånting bra igen. Inte det att jag mådde sämre än på länge, men jag gjorde en annan bra grej. (Y) (tummen upp på msn ;D)
Dagen var en aning (u n d e r d r i f t) deppig för min del, men det klarnade upp sig till sista lektionen ungefär. Vi blav klara med vår SO-faktaplansch om det gamla egypten (typ 1500 f.kr), den blir faktiskt skitbra! Jag är jättenöjd! :D
Sen gjorde vi lite coola expriment på Kemin, och det var jätteäcklig broccolisoppa till lunch, tur att det fanns helt okej potatissallad bland sallads"buffén".
Efter skolan så mötte jag sötastelouise på Fridhemsplan, hon ionvigde mig i Thelins vackra värld. Jag tyckte det var bra, men mitt favvo-fika ställe är fortfarande espressohouse kaffeoman som jag är ;D Men det var mysigt, louise tog morotskaka och jag tog min älskling Sarah Bernardt-"bekelse" ni kanske har sett såna, ganska små med mörk choklad på och en liten pappersbit ovanpå som det står Sarah Bernardt på. Den kan man nog inte ogilla om man gillar mörk choklad. Puss på den! Och på Louise också! Och för alla jag älskar förressten! <3
Sen har jag gjort matteläxan, handlat med mamma och packat min bigga ryggsäck inför hajken fredag-söndag. Längtar samtidigt som jag inte vill slösa bort hela helgen på det, och se vill jag inte börja må dåligt där... Men det blir säkert bra!
Nu väntar kvällste och tv-n, pussinussi!


asså ÅÅÅH orkaaa

Varför glömmer man alltid bort vad man ska skriva i sina inlägg när man börjar dom och kommer på det igen när man har tryckt på "Spara och publicera"???
I det förra inlägger skulle jag skriva att jag ska på scouthajk imorgon till söndag, vet inte om jag orkar egentligen man jaja, sen skulle jag skriva att jag saknar mitt längre hår men gillar det här med, sen skulle jag skriva att det är jättekallt i mitt rum för att mitt element är knäppt (jag har mycket problem med element och värme, haha!), men nu HINNER jag inte det!!! ...eller just det, nu har jag ju gjort det, haha xD

Och kaminen går sin lilla gång...

Hej
Igår var det konsert. Det blev ett dåligt sångnummer, barngrupper som sjöng falskt och vi som var bäst då ;D i princip ;)
Och ronny (stavar det felstavat med flit) tvingade mig att vara med på låtar jag aldrig hade kört med småungar typ bara för att det låter bra när jag är med. Han får fan hitta en egen privat basist till allt han skriver faktiskt!
Men nu ska jag gå och borsta tänderna,sorry för lite korta inlägg den senaste tiden, men...
Püss och kräm! <3

@

Jag vet inte riktigt hur jag känner mig, det känns så konstigt...

Idag är det konsert med låtar utantill som jag inte övat på dummamejdummamejdummamej... Vi får se hur det går.
Jag blir typ lika förvånad varje gång jag går fram till spegeln eller känner på mitt hår, för det "tar slut" så fort ;)

Tadaa!



Så blev det! :) Det blev lite kortare än jag ville, menmen, hår växer ju ;)
Ha det så bra, pussinussi!


Frissan väntar.

Hahahaha, det hände en sån himla rolig sak imorse. Ville lekte med röstkommandot på sin IPhone, att säga en låts namn så att den börjar spela den. Men den ville inte, och då blev Ville lite störd och sa i mikrofonen: "Me skit ner dig!" Då upprepade den det den hade uppfattat. Då sa den "Ringer Filip" (villes kompis) och började ringa honom. HAHA xD det tycte jag var jätteroligt :'D

Dagen har i alla fall varit kort, och efter skolan tänkte jag gå och klippa mig. Jag hade åkt till frisören i Bromsten då jag insåg att de inte tog kort, så då gick jag runt och letade efter en bankomat. det fanns ingen, så jag fick åka tillbaka till Spånga för att där finns en, haha :p Sen när jag finailly kom till själva frisören så hade de inte tid förens klockan 5. Haha. Men det blir nog bra, jag ska bara toppa fantasifull som jag är.
Sen blir det väl middag sen läxor. Eller nåt.

Snart kallar frisören på mig, ha det så bra! :D <3

Jag hinner verkligen inte blogga egentligen, men...

Hej!
Nu ska jag till skolan. Jag har på mig mjukisbyxor för första gången på... väldigt länge. För mig är det mer fredagsmys eller yoga än vardagsklädsel, menmen...
Pappa är jättesjuk, han kanske har fått svininfluensan trots vaccination, (det smittar bara i början så det är lugnt), sen kommer städerskan idag, urk! Men det är väl bra att det blir städat :)
Ha en bra tisdag!

Vad blir det om man korsar en Ella med en liten förkyldning?

SVAR: Ella blir lite förkyld.
Haha, älskar logiken :P
Men just nu är jag inte särskillt sjuk, men den var fin ändå ;)
Idag var det måndag, en lång fast kort dag (= En dag som är lång men känns kort men samtidigt känns kort)
Efter skolan var det teater, och jag, Greta och Jossan hamnade i samma grupp. No good combination eftersom vi flummade sönder oss xD nästan ;) Sen fick jag träffa min lilla Loppa igen, som har skaffat sig Ajföun (:P), så jag inte smsar gratis med henne längre eftersom hon var tvungen att byta abbonemang då :(:(:(:(:(:(
Sen var det i alla fall rep med lilla töntgruppen, jippii... Det tog en kvart för dem att stämma...-.-
Men trekvartsbasen var i alla fall färdig nu, den som har varit inne på reparation i typ fyra veckor för länge eller nåt... inte min egen älskling då utan kultuskolans.
Efter det aningen sena repet så väntade jag ett tag med Louise som skulle på sin yoga. Jag tänkte följa med henne nästa gång, det verkar roligt.
Mitt sinnestillstånd är otroligt ostabilt just nu. Som till exempel idag i skolan var jag lite mitt emellan, idag på teatern var jag typ jätteskrattig åt allting och på repet mådde jag jättedåligt. Det är jättejobbigt. Jag kan inte veta om dagen blir bra eller dålig. :(

k

Har verkligen ingen lust att blogga, är såååå himla trött, helt sjukt. Idag ska vi iaf ha sånt där skumt teatergrejs på idrotten. Det är i alla fall nice, för man behöver inga ombyteskläder då.
De har spolat isbana på fotbillsplanen i vasaparken. Neeej, det innebär att vi ska ha gympa med skridskor nån gång där snart. Skridskor är mysigt om det är ute på en sjö omgiven av vacker vinternatur, inte på en fajkad fyrkantig skridskobana med alldeles för många människor på samma kvadratmeter och massa bilar runt omkring. Please. No.
Menmen, ha det så bra idag <3

Siffror i mitt liv:

(med noggrannheten år och månader)
I 13 år och 3 mån gar jag levt.
I 13 år har jag bott i mitt nuvarande hus.
I 10 år och 6 mån har jag varit storasyster.
I 7 år och 3 mån har jag gått i skolan.
I 4 år och 3 mån har jag gått i min nuvarande skola.
I 6 år och 3 mån har jag spelat kontrabas.
I 5 år och 3 mån har jag gått på scouter.
I 2 år och 10 mån har jag gått på teater.
I 15 mån har jag haft tandställning i överkäken.
I 12 mån har jag haft tandställning i underkäken.
I 1 mån har jag ägt en segelbåt.
Och i ett år jag jag haft denna blogg.
Grattis bloggen! :D
Puss <3

tråklördag...

Sitter hemma och tråkar och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ikväll blir det haloweenfest, men innan dess har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, jag menar, man kan inte ägna hela dagen åt att fixa sig inför festen! ;)
Men jag ska iaf vara typ det läskigaste jag vet av såna här typiska skräck-grejer: Jag ska vara clown. Ni vet, en sån här otroligt läskig med uppspärrande ögon och stort, ont smile... Usch, blir nästan lite rädd själv! ;D
Jajopp, innan det så får jag väl ta min dator-runda runt facebook, bloggen och mina kompisars bloggar runt och runt, haha :P


...

Jag behöver skriva av mig, ni behöver verkligen inte läsa.

Jag förstår mig verkligen inte på mig själv. Alla påstår att jag är såå himla duktig på bas, men det är jag ju inte alls. Inte ett jävla dugg. Jag som vill bli musiker, man vill bara skratta åt det.

Och varför blev jag såhär nu då? Jag som alltid är så förståndig och tänker realistiska tankar som du är visst bra, det är bara lite svårt, du kommer klara det, det klart att du inte kan det från början, det kan ingen o.s.v
Vad har hänt? Jo, bara för att jag har en sån otroligt jobbig instikt att går det inte första gången, då går det aldrig. Då är det lönlöst att ens försöka. Det har jag haft då länge jag kan minnas, men jag trodde det hade växt bort. Jag trodde jag åtminstone hade mognat lite grann under alla dessa år. Att jag nu var stor och förståndig, tänker att ta det lugnt och försök igen, det behöver inte bli perfekt de första gångerna. Men varför sitter jag då här med tårar i ögonen och känner mig meningslös? Jo, för att det inte har växt bort. den bittra sanningen är att det inte har förändrats ett skit sen jag var sju år och började spela bas. Jag skulle spela en sak nyss, och det gick inte första gången, det var för svårt. Nu kan jag inte fortsätta, jag blir bara arg och känner mig sämst. Hur ska man då kunna bli musiker om varje svårighet slutar med ilska och gråt? Hur ska man då kunna bli nånting över huvud taget?

Så, nu är skiten över, nu kan ni som mot förmodan läst igenom det här gå och göra nånting roligare.


Nu är det fredagsmys!

Helg!
Äntligen, så himla skönt. Sen är en annan sak fixad också, ännu mer skönt. Imorse gick jag upp en och en halv timme tidigare än jag skulle för att göra läxor och tvätta håret(jag hade iaf sovmorgon), men det var no problemo, för jag är morgonmänniska :)
Idag tog jag med mig kameran till skolan för att ni skulle få en liten dokumentering av min skolvardag en fredag i november, enjoy:



Hehe ojdå, nu kom dom i tvärtom-ordning... Sorry, men jag har aldrig gjort det här förut!!!

I alla fall, på bild 1 (sett nerifrån): Egobild på väg till stationen på morgonen
bild 2: Hälsar på Alva i skolan, haha ;P
bild 3: KLara, Greta och Mirre innan första lektionen
bild 4: Mattee, tralalaa...
bild 5: Hej söta Jossan!
bild 6: Hej tråkig skolkorridor...
bild 7: Skolan: älskar dig, hatar dig... haha, AF, bästa skolan!! :)
bild 8: Alva på slöjden, hon stickar en halsduk :]
bild 9: Jag gömmer mig bakom vanten jag stickar?
bild 10: vante KLAAAR (förutom tummen men ändå) :D
bild 10: Bibblan hade fått in massa fortsättningar på bra bokserier, och många av alvas kompisar (t.ex jag) väntar på att f läsa dessa böcker, om hon ser lite stressad ut... ;)
bild 11: Lunch i vår älskade skolmatsal... Det var sejfilé....
bild 12: JULSÅÅNG!!! Min favoritjulsång just nu, den är så himla vackar! :') Vi sjöng den idag. Här är en länk från globen med inte den här sången, men en annan fin från älskade globen som jag tjatat så mycket om ;)
http://www.youtube.com/watch?v=e5HOpiQ5lDo&feature=related
bild 13: på hemvägen, en fin novemberbild :)

Pust, nu var det klart! Och nu är det verkligen fredagsmys :D
Ikväll ska jag kolla på idol av trvå anledningar: ett: Jag har inte sett ett enda avsnitt på hela säsongen. två: Louise ska sitta i publiken, så jag ska hålla utkik om hon syns i tv ;)

Ja, det var allt, puss och trevlig helg!!! <3 :*

Viernes.

Åh, vad skönt med helg nu snart igen!
Idag gick jag upp en och en halv timme innan jag egentligen skulle, bara för att jag ville det. Nej, jag skoja, jag skulle duscha och plugga det jag inte hann/orkade igår ;)
Så nu har jag gjort biologiläxan som skulle varit klar till måndag, men av mina skäl så har jag inte klarat av att göra dem fram tills nu. Hoppas min NO-lärare fattar.
Jag hörde av en tjej i min körklass att vi i sverige ska börja med bokstavsbetyg, och antagligen att det kommer komma så snart så att jag hinner uppleva det under högstadiet! Så tidigt tror jag nog inte på, men gymnasiet kanske? Hon sa i alla fall att det skulle vara betyg från A till F där A är det bästa och F är det sämsta.
Vad tror ni om detta system? Bättre, sämre ingen skillnad? Själv är jag inte säker.
Puss! <3

Det finns änglar på jorden...

... Och jag har turen att känna några av dem. Idag till exempel fixade en underbar människa (ängel) en sak till mig som jag verkligen behöver. Jag vill inte vara personlig, men det var väldigt väldigt viktigt för mig, och jag tackar alla jag kan tacka för att jag har fått lära känna denna underbara ängel <3

Nu ska jag laga mat till syrran. Puss!

Fy vad det är kallt ute!

Hej.
Nu känner jag mig verkligen förkyld. Och idag är det inte ens globenrepetition. Orka. Det är bara en vanlig jävla skoldag till. Jg orkar inte egentligen, fattar inte verför jag gör det.
Puss

Sometimes it's very hard to be me...

Hejsan!
Idag var inte min bästa dag, det hade nog varit en av de bästa om jag inte hade (som vanligt) mått så dåligt. Det var inte hela tiden jag kände av det, men fortfarande...
Idag hade vi e hel repetitionsdag på globen <3 vi sjöng igenom precis alla låtar vi ska sjunga, och alla inblandade var där (AF hela årskurs 5-9 och hela Kungsholmens musikgymnasium), utom lucian, eller hon visade sig i alla fall inte...
Nu när vi går i högstadiet får man sjunga alla låtar som sjungs, och det är så coolt! Man har liksom stått varje gång man hört högstadiet sjunga alla de här fina sångerna själva och tänkt "Wooooow, dem får jag också sjnga en dag" och nu får jag det :D:D:D:D
Som El Grande Finale på hela globenföreställningen ska högstadiet och gymnasiet sjunga hallelujahkören, och vi repade den för första gången idag. Det var en halt fantastisk känsla!
Ja, så min dag hade blivit perfekt (det snöade ju till och med!) om inte det hade varit av den lilla anledningen att jag är jag... Sometimes it's very hard to be me...

GLOBEN, magnetröntgen och chokladmuffin

Buenas tardes! (om 7 min säger man noches, men jaja :P)
Idag hade vi luciarepetition på GLOBEEN!! Har saknat det så mycket. Man märker verkligen att vi är äldre nu än när vi var där senast och repade (i femman), allt går mycket snabbare och det blir mycket snabbare koncentrerat, och sen sjunger vi faktiskt bättre nu ;)
Sen hade vi repetition i aulan också med vårt arbetslag (klasserna 7-9 AB), det var mycket bättre koncentration än när vi övade med hela årskurs 7. Och jag som gillar seriositet blev mycket lycklig ;P
Efter skolan åkte jag till Vällingby med äckelgröna linjens tunnelbana med 10000000000 stationer -.- för att möta LOUISE<3 för att hon skulle göra MR (magnetröntgen)
Men jag överskattade tydligen tiden och kom 50 min för tidigt. Hehe. Kuligt. Kallt.
Jag stod utanför hela tiden, jag kunde ju gått in till vårdcentralen, men...
Det gick hursomhelst väldigt bra, hon skötte sig som en riktigt stor flicka ;)
På Globens tunnelbanestation (imorse) delade de ut chokladmuffins. Me like. Jag har lyckats motstå att äta upp min hela dagen, men nu ka jag inte hålla mig längre.
Buenas noches som man ska säga nu efter 18:00 :P <3

och OBSERVERA...

... Jag skrev fel, det var efter teatern som jag lånade pengar av hanna, och INGET ANNAT!!! Haha, annars kan det bli fel..... :P

Måndag i november...

Idag har jag varit otroligt förvirrad, övertrött och så vidare. Jag har bl.a gått av på fel tunnelbanehållplats, klottrat ner hela min arm med meningslös text, skratta okontrollerat åt saker som inte ens var roliga, varit helt borta o.s.v
Men det var lite kul ändå ;)
Sen efter skolan var det ju teater, och det var gosi som vanligt med mina girlz <3 Och någon skötte sig faktiskt bra idag vad jag märkte... Sen kanske vi ska till Gotland med teatern, det vore jätteroligt!!! :D:D
Efter skolan räddade Hanna min dag genom att låna ut 5 kr till mig så jag kunde köpa en mandarin som körde upp min energi igen. Det ska jag tacka för <3 (klockan var då 18:06 och jag hade nästan inte ätit sen 07...)
Det var dagen i stora drag :):)
Ville håller på att omforma hela andra datorn, och då tror jag att den inte kommer att vara helt seg längre. Det är nice. Ville har även skaffat IPhone som han låter mig leka med ibland. Det är också nice. Jag börjar känna jobbiga känsloor nu när vardagen dragit igång igen, och jag är efter i två NO-ämmnen. Det är inte nice. Men jag klarar mig. tills vidare.
Och imorgon blir det GLOBEEEN!!! Vår skola gör ju lucisföreställningar där, och det är så mysigt att vara där hela dagar och repetera!!! Men det är mkt mindre nu än förut, menmen... :D:D:D
Puss på er!! <3

Back to school...

yees, så är det!
AIK vann tydligen igår, öööh... (så mycket bryr jag mig) ;) Haha, men hade det varit återuppståndelse av Vivaldi så hade jag varit i extas!!! xD
Idag så händer inget konstigt. Vi ska vara på stockhoolms kulturskola på idrotten, sen är det lite engelska och annat sånt man måste ha för att det ska räknas som vardag, sen har jag teater sen får jag väl ta mig hm igen. That's my day ;)
Puss, ha en bra dag! <3

Fixat!

Igår sov jag över hos Louiseälsklingen, vi hade lite haloweenmiddag med hennes familj, mormor och en av hennes kusiner. Det var mysigt. Och hon har ju skaffat katt, en otroligt söt liten Selma. Hon gillade mig <3 (och jag gillade henne också)
Sen idag (efter en natt av mycket mjauande från en sällskapssjuk kattunge) fixade vi min bloggdisegn!! YAAAY!! Och nu heter den inte Första bloggen!!! längre, och det är jag glad för (fråga inte hur det gick till, det finns inget vettigt svar på det...) Eller, i addressen heter den fortfarande det, menmen... :)
Nu är jag hemma och fryser igen, orkar inte elda, så jag har jackan på mig istället. Snart kommer min familj hem från Strömstad, och å vad jag längtar! Har inte träffat den sen förra söndags morse <3
Ha det bäst sista dagen på höstlovet! <3


RSS 2.0