Produktiv

Under de senaste 1,5 timmarna som jag har varit ensam hemma utan några som helst måsten har jag gjort följande saker:

- tittat på ett värdelöst ur-program för femåringar
- kollat facebook/twitter/instagram ca 30 miljoner gånger
- stått framför spegeln och sett mig själv göra fulminer
- försökt torka gäsptårarna med tungan
- gått runt i hela huset flera varv

... behöver jag ens säga att jag är dålig på att vara ledig?!

Hahah, men nu sitter jag snartsnart på ett nattåg och när jag kliver av det tåget så är jag i Åre och då ska jag ha det oförskämt bra. Pusspuss


Underbar helg

Gudföräldrarna med familj kom och hälsade på från gotland under helgen. Vi har under de senaste två dygnen hunnit med underbara saker som sovmornar, ispromenader, finmiddagar, hemgjord glass och musikjam. Nu har de åkt hem och jag sitter i soffan med systra mi och tittar på pixarfilmer men en sån där glad känsla i magen.

Kan även inte förstå att jag åker till Åre imorgon kväll för att bara mysa och ha det fint med min pojkvän fram till söndag. Så underbart :')


tankspridd och trött

De senaste dagarna har börjat med en halvliter kaffe var, så ni får en uppfattning. Är så trött och s.å.i.b.e.h.o.v.a.v.e.t.t.l.o.v att det är helt sjukt. Men jag ska bara överleva morgondagen med matteprov, historiainlämning och spanskaföredrag och sen smäller det!
 
Imorgon ska jag också ha studievägledningssamtal då vi snart ska välja våra individuella val till tvåan. Jag vet inte hur mycket utökat jag orkar läsa, så det kanske inte blir naturtillval som jag hade planerat från början... Livet är ett äventyr!
 
Sportlovet ska jag i alla fall tillbringa i Åre med min min älskade som har varit min i ett halvår nu. Sjukt vad tiden går, och sjukt vad fint vi ska ha det <3
 
Nej nu måste jag plugga så jag hinner klart innan jag börjar gråta av för lite sömn. Kram mvh tjej i behov av minst 8-9 timmars sömn/natt

Det är så dött här

Har haft en så fin vecka. Lågstadiet på min fina skola anordnar en musikal varje år med sång, dans och teater. Musiken skrivs och framförs av gymnasiet, så varje förmiddag hela veckan har jag, en stråkkvartett och lite blåsare på skolan haft rep inför föreställningarna vi hade igår. Det gick sjukt bra!

Sen har många andra fina saker varit, som alla hjärtans dag som var så mysig med min egen älskade pojke. Är så kär och glad <3

Denna vecka blir kaos med skolföreställningar med teatern, prov och inlämningar. MEN sen blir det sportlov och då åker jag till Åre så förhoppningsvis överlever jag fram dit.

Avslutar detta intressanta måndaginlägg med en alla hjärtans dag-hälsning från min älskade skola. Puss på er!


Idag är jag glad!

För att

- det är fredag
- jag har sovmorgon
- jag ska har mys-sleepover med två fina tjejer i min klass
- jag ska få träffa min kusin!!! (observera att vi endast ses ca några gånger om året och hon är väldigt fin)

Resten av min helg blir nog också fin hihi. Klart slut varulvstjut


Fint att inlägget publicerades ocksåå

Nu kan ni i alla fall få läsa om min galna tisdag!

I övrigt så kan jag meddela att jag tvättade håret imorse vilket i sin tur nu har lämnat min tröja genomblöt och iskall. Jomen det börjar bra vet ni!

Och det är massa snö och det är redan torsdag. Helt sjukt vad tiden går och jag inte hinner med?!

Jaja, nu är det dags att hoppa av vid odenplan och börja en ny dag. Tänk på att det här kan bli den bästa dagen någonsin, det är bara upp till dig och vad du väljer att göra med den! Fred it <3


Krezy tusdey

Den här dagen har varit helt knäpp. Dagen började med att jag hade sovmorgon (trodde jag) och tänkte vara duktig och gå upp och träna innan skolan. Men efter bra en liten stund i crosstrainern blev jag helt kraftlös och kände att nej, får strunta i det här.

Inne i omklädningsrummet på gymmet ringde det och det visade sig att jag hade ett rep då som jag inte visste om, så jag fick springa till skolan och repa. Senare under min sånglektion så blev jag helt yr och kallsettig och höll på att svimma..?! Liksom va?

Jag gick i alla fall därifrån och köpte lite att äta och då blev det bättre, men jag har känt mig yr och kraftlös hela dagen sedan dess.

Så jaa, om vi nu ska dra någon lärdom av detta så är det väl att inte morgonträna, haha...

Nu får ni en bild på en fin morgon jag hade hos mig härom dagen, för att liva upp lite. Ha det fint!


En finfin söndag

Hej! Imorse gick jag upp tidigt för att åka in mot skolan och öva. Hann sitta i övningsrummet bara en kort stund, observera hur fantastiskt fint det såg ut när basen låg där, ta en solig egokärleksbild med basen och spela några toner tills jag insåg att nej, jag måste ut i solen en så fin dag som den här.

Så jag mötte upp min allra finaste och gick ut för en tur på magiskt fina Norrviken tills vi tröttnade och gick in och åt en semla.

Därefter, när det började bli mörkt, kunde jag gå tillbaka till skolan och öva, sen kötta 5 km på friskis och till slut få komma hem och mysa i soffan. Bra dag helt enkelt!


Det är redan februari

Blir rädd vad tiden flyger och att jag inte ens har tid att knåpa ihop ett litet blogginlägg emellanåt. Men jag lever, andas, spelar, tränar och försöker lyckas med sovbiten och den sociala biten.

Var t.ex igår på vernissage i Uppsala där min fina fotografvän Amanda ställde ut flera fina bilder. Och den här fredagskvällen tillbringades med ett gäng fina och saknade tjejer på italiensk restaurang för att fira Gretas snart 17 år i staden.

Mycket händer, och jag vill mer än jag hinner. Som vanligt. Välkommen sista vintermånaden och puss på er som fortfarande tittar in här då och då! <3


RSS 2.0