Typiskt bra grejer - sommar 2012

Nordiska Ungdomsorkestern 2012. Två veckor, rep mellan 9-20 varje dag med en orkester bestående av ungdomar från alla sveriges/nordens ledande musikerutbildningar, så otroligt mycket fina, härliga människor och så mycket nya erfarenheter inte bara inom musik. ÅH så fantastiskt!
Äta melonhalva med sked på solig strand.
Ligga på en klippa på en ö ute så långt västerut du kan komma utan att hamna i norge utanför mitt älskade landställe där det luktar salt och hav, dagarna bara passerar förbi och man inte vet vilken veckodag det är. Precis som det ska vara på sommaren.
Åka ut till en ö med båten en solig kväll och grilla korv med min älskade familj.
Äta god frukost när man är sådär ríktigt sugen, på berget med havsutsikt, på trappan, i sällskap av familj, av vänner, av syskon, kusiner...
Att stanna på landet med sin syster själv en vecka medan föräldrarna åker hem och jobbar och lyckas pricka in i princip den enda pangsoliga veckan på hela sommaren. Steka, sola, bada, äta god mat, bestämma lite själv och bli bajsbrun.
Äta massa jättegoda saker, som hemgjorda halloumiburgare eller blåbär från egen trädgård.
Att sitta i en bil med nervevade rutor i sällskap av fina vänner på väg till stranden en sån där riktigt fin dag i juli, lyssna på bra musik, känna fartvinden i håret och bara tänka att det här är livet!
Och sist men inte minst, (får bli utan bild), att komma hem till stockholm, få träffa efterlängtade vänner och hitta brev från sin blivande skola och känna att det är på riktigt nu.
Sommar, det bästa,bästa jag vet ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0