Plugg, plugg och ännu fler fransoser

Hej på er!
Ja, den här helgen kommer nog mest bestå av plugg för min del, först så har jag en massa dumma SO-uppgifter sóm jag måste göra om liberalismen, konservatismen och socialismen, sen så har jag inte lika många men ändå NO-uppgifter om kemiska föreningar, och till sist så måste jag börja skriva på min självbiografi i Svenskan. Hehe, på den har jag skrivit typ tre rader... (a) men det blir nog kul när man kommer igång! :D
Igår kväll sov jag hos min fina kusinkompis Hanna som jag inte träffat på länge <3 det var jättemysigt <3 men som den lilla galningen hon är så går hon i skolan även på lördagar, så vi fick gå upp ganska tidigt. Menmenm det gjorde ingenting! :)
Och just det, en av värdfamiljerna till två ur den franska kören är på dop, så deras två elvaåriga små fransmän fick komma till oss istället över dagen, så nu har vi två 14åriga tjejer och två 11åriga killar. Haha, värsta fullt hus!

jaja, nu måste jag återgå till mina studier, puss och kram och trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Svar:Tack!

Jag hoppas att dina öron bli bättre. Även om vissa säger att tinnitus är permanent så får man inte glömma att den går att lindra väldigt mycket.

Tillslut så blir man så "van" att man glömmer bort ljudet.:)

2010-09-04 @ 18:57:46
URL: http://kattvingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0